Valla inanmaniz için testin yeminmi etmesi gerekiyorSelam arkadaşlar Allah aşkına benide yorumlayın ben kan verdim birazdan çıkar e nabizda benim adet 2 gün gecikti ama gecikmeleri hep çıkıyordu iki gün hem erken gebelik testi yaptım hemde kaset test yaptım yorumlarsanız çok sevinirim yaniltiyormu acaba bu ilk atığın testleri bugün yaptim ikinci atığın testleride dün yaptım ama ilk idrarla yapmadım birde ben bu ay geç yumurtladim ayın 30 da doktora gittiğimde bana birtane büyük bir yumurtan çatlamış dedi bende o geceyi değerlendirdim yorumlaraaniz çok sevinirim
Evet şimdi baktım e nabizdan kan sonucuna hamileyim 379,8 sonucum çok teşekkür ederim canım inşallah sanada nasip eder yüce mevlamValla inanmaniz için testin yeminmi etmesi gerekiyorvalla cam gibi ortada hamilesiniz rabbim banada nasip et en guzelinden
İnanın çok sevindim rabbim hayırlı yazılar yazsın.sikintinkeder yüzü görmesin.amin rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet şimdi baktım e nabizdan kan sonucuna hamileyim 379,8 sonucum çok teşekkür ederim canım inşallah sanada nasip eder yüce mevlam
Senin isim ne canım ben sana her secde ettiğimde dua göndereceğim inşallah inşallah hamile kalırsın bir an önceİnanın çok sevindim rabbim hayırlı yazılar yazsın.sikintinkeder yüzü görmesin.amin rabbim isteyen herkese nasip etsin
Semra canım.cok sevinirim.insalah benimde 6 gunum var adetime.bende hayırlı sonuçlar bekliyorum.allah razi olsun.ne çok sevindimSenin isim ne canım ben sana her secde ettiğimde dua göndereceğim inşallah inşallah hamile kalırsın bir an önce
İnşallah gebesindir Allah cümlemizden razı olsunSemra canım.cok sevinirim.insalah benimde 6 gunum var adetime.bende hayırlı sonuçlar bekliyorum.allah razi olsun.ne çok sevindim
Çok şükür 9000 üzeri çıktı benimMerhaba sizin kan sonucunuz ne çıktı acaba
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benimde 379,8 çıktıHamileyim
Çok şükür 9000 üzeri çıktı benim
Canım birde adet gecikmesinden kaç gün sonra kan verdinizHamileyim
Çok şükür 9000 üzeri çıktı benim
8 gün sonra kan verdimCanım birde adet gecikmesinden kaç gün sonra kan verdiniz
Siz adet gecikmesinin kaçıncı günü verdiniz acabaAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benimde 379,8 çıktı
Kızlar günaydın yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı. Son ilişkim 28 şubattı ve prezervatifle korunmuştuk.Yumurtlama dönemim de değildi. O ilişkiden sonra günümde adet gördüm ve normaldi. Şimdi bu ayki adet tarihim bugün. Sabah adet olmamıştım 3 ay önceden kalma artımed test vardı yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi ise kanamam başladı pembe kırmızı şekilde ve hani peçeteye affedersiniz baya geliyor lekelenme gibi değil. Eğer hamilelik varsa 8 hafta olcaktı testin kopkoyu çıkması lazım değil mi? Tekrar test yapmalı mıyım? Kafam çok karıştıValla inanmaniz için testin yeminmi etmesi gerekiyorvalla cam gibi ortada hamilesiniz rabbim banada nasip et en guzelinden
Canım benim Mart 31 birinde yumurtam catlamisti geç yumurtlama oldu benim 4 gün geciktim ben ondan sonra verdimSiz adet gecikmesinin kaçıncı günü verdiniz acaba
Bence tekrar test yap canımKızlar günaydın yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı. Son ilişkim 28 şubattı ve prezervatifle korunmuştuk.Yumurtlama dönemim de değildi. O ilişkiden sonra günümde adet gördüm ve normaldi. Şimdi bu ayki adet tarihim bugün. Sabah adet olmamıştım 3 ay önceden kalma artımed test vardı yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi ise kanamam başladı pembe kırmızı şekilde ve hani peçeteye affedersiniz baya geliyor lekelenme gibi değil. Eğer hamilelik varsa 8 hafta olcaktı testin kopkoyu çıkması lazım değil mi? Tekrar test yapmalı mıyım? Kafam çok karıştı
Şimdi tekrar test yaptım roll marka ve negatif sonuç. Son ilişki üstünden 8 hafta geçti ve üstüne de adet olmuştum. Şimdi de adetim geliyor herhalde güvenebilirim teste değil mi?Bence tekrar test yap canım
Aynen öyle demek ki hamilelik yok yoksa çıkardı testeŞimdi tekrar test yaptım roll marka ve negatif sonuç. Son ilişki üstünden 8 hafta geçti ve üstüne de adet olmuştum. Şimdi de adetim geliyor herhalde güvenebilirim teste değil mi?
Belki adet kanaması değildir.isterseniz testi yenileyinKızlar günaydın yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı. Son ilişkim 28 şubattı ve prezervatifle korunmuştuk.Yumurtlama dönemim de değildi. O ilişkiden sonra günümde adet gördüm ve normaldi. Şimdi bu ayki adet tarihim bugün. Sabah adet olmamıştım 3 ay önceden kalma artımed test vardı yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi ise kanamam başladı pembe kırmızı şekilde ve hani peçeteye affedersiniz baya geliyor lekelenme gibi değil. Eğer hamilelik varsa 8 hafta olcaktı testin kopkoyu çıkması lazım değil mi? Tekrar test yapmalı mıyım? Kafam çok karıştı
Tekrar roll marka twst yaptım negatifti iki ay geçmiş hamile olsam çıkmaz mıydıBelki adet kanaması değildir.isterseniz testi yenileyin
Geçen ay gördüğüm adetti eminim pedler dolusuydu ve pıhtılıydı bu ayki adetm de hafif hafif geliyor sökülecek gibi . Yaptığım diğer test de negatif bir hamilelik yoktur değil miBelki adet kanaması değildir.isterseniz testi yenileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?