Gebelik testi

Valla inanmaniz için testin yeminmi etmesi gerekiyorvalla cam gibi ortada hamilesinizrabbim banada nasip et en guzelinden

Valla inanmaniz için testin yeminmi etmesi gerekiyorvalla cam gibi ortada hamilesinizrabbim banada nasip et en guzelinden
Evet şimdi baktım e nabizdan kan sonucuna hamileyim 379,8 sonucum çok teşekkür ederim canım inşallah sanada nasip eder yüce mevlam

Evet şimdi baktım e nabizdan kan sonucuna hamileyim 379,8 sonucum çok teşekkür ederim canım inşallah sanada nasip eder yüce mevlam
İnanın çok sevindim rabbim hayırlı yazılar yazsın.sikintinkeder yüzü görmesin.amin rabbim isteyen herkese nasip etsin

İnanın çok sevindim rabbim hayırlı yazılar yazsın.sikintinkeder yüzü görmesin.amin rabbim isteyen herkese nasip etsin
Senin isim ne canım ben sana her secde ettiğimde dua göndereceğim inşallah inşallah hamile kalırsın bir an önce

Kızlar günaydın yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı. Son ilişkim 28 şubattı ve prezervatifle korunmuştuk.Yumurtlama dönemim de değildi. O ilişkiden sonra günümde adet gördüm ve normaldi. Şimdi bu ayki adet tarihim bugün. Sabah adet olmamıştım 3 ay önceden kalma artımed test vardı yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi ise kanamam başladı pembe kırmızı şekilde ve hani peçeteye affedersiniz baya geliyor lekelenme gibi değil. Eğer hamilelik varsa 8 hafta olcaktı testin kopkoyu çıkması lazım değil mi? Tekrar test yapmalı mıyım? Kafam çok karıştı

Bence tekrar test yap canım

Belki adet kanaması değildir.isterseniz testi yenileyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…