Gebelik testi

Benim bu şekildeydi pozitif çıktı… heveslendirmek istemem kan testi yaptırın ama ben pozitif olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar bu kuruma çizgisi mi
Eki Görüntüle 3377695
1. Dakikada varla yok arası bir çizgi görüyorum ben yanlış görmüyorsam. Eğer 1. Dakikada çıkıp sonradan koyulaştıysa pozitiftir. Benim testim de böyleydi 1. Dakikada zor görünen bir çizgi çıktı sonra testteki kırmızılık dağılıp zaman geçtikçe çizgi böyle netleşti ve hamileyim şu an.

Merhaba adet olmama 12 gün var test yaptım. Belirtilerim vardı sizce pozitif mi . İkinci çizgi hafif belli sizce var mı gebelik . Çok heycanladim

Eklentiler

• IMG_20240129_155932.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 221
Çok çok sevindim sizin afınıza teşekkür ederim cuma kan vereceğm

Valla yaptım dağıldı sonra bekledim 15 20 dakika sonra çıktı . Tesadüf gördüm atacaktım negatif diye sizce var mı ki
Aynısı dün benimde başıma geldi yarın sabah tekrar test yapacağım. Eğer sizinki kuruma çizgisi değilse var gibi gözüküyor bence sizde ikinci bir test yapın sabah birlikte öğrenelim

Aynısı dün benimde başıma geldi yarın sabah tekrar test yapacağım. Eğer sizinki kuruma çizgisi değilse var gibi gözüküyor bence sizde ikinci bir test yapın sabah birlikte öğrenelim
Ben geçen ayda yaptım kuruma çizgisi bu şekilde çıkmadı. Hiç bir şekilde ikinci çizgi çıkmadı. Anlamadım valla

Acaba beklesek mi bilmiyorum ki . Erken gebelik testi mi yapsak

Ben geçen ayda yaptım kuruma çizgisi bu şekilde çıkmadı. Hiç bir şekilde ikinci çizgi çıkmadı. Anlamadım valla
Maalesef bazen kuruma çizgisi olurken bazen olmuyor insanı sinir ediyor ama dediğim gibi ikinci test yapmamız en sağlıklısı. Daha önce kuruma çizgisi başıma geldi sabahın köründe heyecandan kalkıp test yaptım 10 dakika içinde çıkmayınca geri uyudum iki saat sonra kıpkırmızı ekteki ikinci çizgi ile uyanmıştım ama sonuç hüsran bu yüzden rn iyisi iki test yapıp kan vermek

Eklentiler

• IMG_9464.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 175
Eşim bugün ikinci testi aldı sabah yapmazsam heyecandan benden önce hastaneye gidebilir istersen ben yarın yapayım ilk idrar ile buraya yazayım ertesi gün de sen yap
Ama genel olarak herkes gebelik var diyor. Kuruma çizgisi gebelik yoksa çıkmaz diyolar.ki kaç kere de yaptım çıkmadı bende hiç ikinci çizgi çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…