- 28 Ocak 2024
- 248
- 57
- 13
- 22
- Konu Sahibi paradoks71
-
Balım diyorum ya ben de var gibi gördüm ama en iyisi ikilemekAma genel olarak herkes gebelik var diyor. Kuruma çizgisi gebelik yoksa çıkmaz diyolar.ki kaç kere de yaptım çıkmadı bende hiç ikinci çizgi çıkmadı
Yarın sabah yapacağım evde testiBir daha idrar testi yapmayacak mısın canım yapsan daha da koyulaşmıştır aslında
Bize de at canım bekliyoruz güzel sonucuBalım diyorum ya ben de var gibi gördüm ama en iyisi ikilemek
Yarın sabah yapacağım evde testi
Bütün yorum yaptığın başlıklara atacağım umarım güzel haberlerle yazmak nasip olurBize de at canım bekliyoruz güzel sonucu
Beş dakika önce yaptım tek çizgi. Eşimi hala inandıramadım o yüzden cumaya kadar gecikmem olursa kan vereceğim ama bel ağrımdan anladığım kadarıyla regl olacağımYaptınız mı var mı bir gelişme
Hayırlısı olsun hakkımızda kaç gün gecikmeniz olduBeş dakika önce yaptım tek çizgi. Eşimi hala inandıramadım o yüzden cumaya kadar gecikmem olursa kan vereceğim ama bel ağrımdan anladığım kadarıyla regl olacağım
Erken gebelik testi arti medBanada bakarmisiniz kızlar az önce yaptım adetim 3 gün var
Pozitif gibi duruyor . Allah hayırlısını versin sağlıkla gelsinBanada bakarmisiniz kızlar az önce yaptım adetim 3 gün var
Daha gecikmem olmadı ben var diye ümitlenip yaptım bugün yarın başlaması lazım regliminHayırlısı olsun hakkımızda kaç gün gecikmeniz oldu
Eğer 5 10 dakika içinde çıktıysa ikinci çizgi hayırlı olsun bi kan vermeye gitBanada bakarmisiniz kızlar az önce yaptım adetim 3 gün var
İlk 5 dakika içinde çıktı.Insallah vardır. 43 yaşındayım ve 6 aylık evliyim .Tüp bebek görüşmesi için gittik inşallah gerek kalmazEğer 5 10 dakika içinde çıktıysa ikinci çizgi hayırlı olsun bi kan vermeye git
Ay hadi inşallah. İsteyen herkes hamile kalır inşallahPozitif gibi duruyor . Allah hayırlısını versin sağlıkla gelsin
Amin Rabbim gönlünüze göre versinİlk 5 dakika içinde çıktı.Insallah vardır. 43 yaşındayım ve 6 aylık evliyim .Tüp bebek görüşmesi için gittik inşallah gerek kalmaz
Ümitsiz olmanızı istemem ama galiba o su damlatma olayı yalan benim ilk dakika da çok az gözle bile zor görünen ikinci çizgim bile saatler sonra koyulaştı su damlattım gitmedi ama sonuç kanda negatif 3 4 gün bekleyip tekrar test yapabilir ya da kan verebilirsinizMerhaba benimde testime bakarmisiniz bugün ilk idrarle yaptım ama hiç ihtimal vermedim daha yumurtlamadan 5 gün geçti ilk 5 dk çıkmadı kahvaltı yaptım tekrar bakiyim dedim ikinci çizgi görünüyordu su damlatinca gider diye okudum su damlattim dahada netleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?