• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Rapor var tıbbı olarak pıhtılaşmayla alakalı e nabıza bakınca sordu hemen 6 ay önce vardı röntgen çekmedi ona baktı yoksa 20lik dikiş atılıp alınacaktı dolguda vardı
Anladım varsa ertelenir o zaman testini sabah ilk idrarla yap daha iyi olur

Rapor var tıbbı olarak pıhtılaşmayla alakalı e nabıza bakınca sordu hemen 6 ay önce vardı röntgen çekmedi ona baktı yoksa 20lik dikiş atılıp alınacaktı dolguda vardı
Bende diş tedavisi olacaktım o gün testim baya koyuydu şaun 25 haftalık hamileyim darısı size olsun inşallah 🤲

Anladım varsa ertelenir o zaman testini sabah ilk idrarla yap daha iyi olur
Şimdi aldı test avox marka adam yapsın çıkar demiş testi görmüş var gibi yok gibi demiş kaset testler regl gecikmesinde daha net oluyormuş gecikmem yok çünkü

Biz ev taşıdık bu bekleme sırasında baya yoğun geçti bugün dişçi diyince aklıma geldi bir şeye verince kendimi unuttum sizde aynını yapın yoksa takıyor insan
Benimde 5 yaşında oğlum var sağolsun o bazen haftamı dahi doldurur unutturur😀

Şimdi aldı test avox marka adam yapsın çıkar demiş testi görmüş var gibi yok gibi demiş kaset testler regl gecikmesinde daha net oluyormuş gecikmem yok çünkü
Sonuç ne oldu bizede haber ver lütfen Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🥹

Eklentiler

• IMG_3650.webp
    IMG_3650.webp
    215,8 KB · Görüntüleme: 44
Back
X