Gebelik Testi

Benim değerim 50.4 çıktı 3 gün arayla. Doktor henüz çok yeni bir gebelik dedi. Değerin düşük çıkmasının ve normal testte de çıkmamasının veya silik çıkmasının sebebi bu dedi.
Tebrik ederim canim ins benimde bosuna umut degildir...

2 saat sonra...ovulasyonda yapmistim o da yoku...sonra o da koylasmis giderek...tekrara negatf grmek istemiyoruuuum
Daha çok yeni olduğu içindir. Testi tekrar etmen ve sabırlı olman lazım :) Anlıyorum bu süreç oldukça heyecanlı ve stresli oluyor. Ama bikaç gün içinde kesin sonucu öğrenirsin. Şöyle bir durum da var o testte kolay kolay silik de olsa ikinci çizgi çıkmaz diye düşünüyorum.

İnşallah canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Kendinr dikkat et sen ayaklarını sırtını sıcak tut. İnşallah güzel haberler alırsın en kısa zamanda
Amin canim o kadar istiyorum ki...dun kendimle dalga gectom dedim gidip bi bakarmisim czgi belirmis dedim icimden banyoya bi gitttim aaaa renk dagiliyo gittikce 2.cizgiyi olustruyo bi de diyoeum idrari fazla damlattmda o mu etkili oldu?

Amin canim o kadar istiyorum ki...dun kendimle dalga gectom dedim gidip bi bakarmisim czgi belirmis dedim icimden banyoya bi gitttim aaaa renk dagiliyo gittikce 2.cizgiyi olustruyo bi de diyoeum idrari fazla damlattmda o mu etkili oldu?
Ben akşam yaptığım testte eşim 3.çizgi çıkyo bakar mısın dedi ben hiç bakmadm yok canm başta çıkmadıysa hiç çıkmaz dedim ama testi atmadm bir süre sonra gidip baktığımda 2.çizgi senin dediğin gibi dağılmıştı ben test bozuldu dedim başka test yaptm onda hafif göründü sabah da kan verdim orda çıktı

2.çizgi parfon 3 yazmışım yanlışlıkla

Ben de bekliiim dyorum cumartesi adetim gecmis oluyo gelmezse ins.test yaparim cikarsa kan veririm

Gecmedi yarin yada cuma gunum?
Sen kendini sıkıntıya sokmuşsun canım ya bekle o zaman bikaç gün ben üzetindrn geçti sandım eğet geçmediyse üzerindrn olsa bile çıkmaz bazı insanlarda adetten bir gün sonra belli olur bazılarında 10 gün sen bikaç gün bekle direk kan testi yaptır

Peki sence pozitif mi

Onu sadece Rabbim bilir
Ağrım falan var mı benim özellikle belim ve bacaklarım acayip ağrıyordu karnımda da ara ara ağrı oluyordu
Yani teste gore dedim de tabii ki Rabbimin katinda...agrim var belim arada agriyo goguslerim bazen kol altimdan basliyo agrisi...sol gogsumde az once karincalanma oldu...sabah da kasklarim agridi bacaklarima vurdu...1haftafrda bacaklarim agryo

Yani teste gore dedim de tabii ki Rabbimin katinda...agrim var belim arada agriyo goguslerim bazen kol altimdan basliyo agrisi...sol gogsumde az once karincalanma oldu...sabah da kasklarim agridi bacaklarima vurdu...1haftafrda bacaklarim agryo
Benimde ağrılarım böyleydi bacaklarm hamlanmışım gibi ağrıyordu.
Ne kadar süredir evlisin canm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…