Gebelik Testi

adetin gelmedigine sevindim canim :) peki tutunma kanamasi yada kahve rengi leke geldimi sende?
Sagol canim insallah Allahim bu duyguyu herkese nasip etsin insallah
suan cok heycanli ve mutluyum
Yok öyle bi lekelenmem olmadı benim ama test yapmadan bikaç gün önce çok az açık renkli kahverengi akıntı olmuştu belki odur, ben adet öncesi akıntı diye düşünmüştüm mesela... Ama o lekelenme herkeste olacak diye birşey yok unutma. Doktora gidip emin olmadan beynini kemirir bazı şeyler:) Düşük bi ihtimal de olsa kimyasal gebelik olabilir diye de korkmuştum ben, ama değil çok şükür, inşallah seninki de normal bir gebeliktir canım, ne zaman gideceksin doktora?

Cok az renkli akinti geldi demissin tutunma lekelenmesidir canim bu, tabiiki herkeste ayni olacak degil kimiside normal edet oluyor ve bakiyor ki hamile, herkesin bunyesi farklli Yarin sabah testim eger pozitif cikarsa, bu sabahki gibi ilk isim doktora gitmek olacak sabahleyiin. Insallah benimkide normal gebelik olur, seninki gibi sevindim canim senin adina

Günaydın, hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah... Teşekkür ederim bu arada, inşallah senin için de seviniriz

Canım günaydın gece çok güzel bir rüya gördüm bi kızım oluyodu hayır olur inşallah
aaaa çok güzel ya:) Ben de rüya görmüştüm öncesinde. İnşallah bilinçaltı değildir. Hadi inşallah Allahtan gelen bir işarettir ne güzel olur... Rüyalar görmüştüm ve onlardan ümitlenmiştim ve oldu inşallah senin de öyle olur bne çok seviniriz

Çok güzeldi gerçekten :) Yeni doğum yapmışım eşim geliyo yanımıza gösteriyorum kucağıma alıp gözleri falan doluyo çok gerçekçiydi inşallah işarettir dediğin gibi bilinçaltı değildir Bi de bi kaç gündür kasıklarımda batmalar oluyo sende de olmuş muydu hiç

Bende tahmini yumurtlama günümde kasığımda anlık tuhaf bi batma olmuştu. Bişey oldu dedim farklı bi histi. O zaman birşeyler olabileceğini tahmin etmiştim hissettim yani daha önce olmamıştı çünkü. Arada yine oldu tabi. Seninki nasıl oldu?

Bende bir kaç gündür oluyo değişik daha önce olmazdı hiç ya da oluyodu da ben mi farketmiyodum bilmiyorum tahmini yumurtlama günlerim bitmek üzere sanırım yarın biter bu ay daha bi umutluyum sanki ...

Bende bir kaç gündür oluyo değişik daha önce olmazdı hiç ya da oluyodu da ben mi farketmiyodum bilmiyorum tahmini yumurtlama günlerim bitmek üzere sanırım yarın biter bu ay daha bi umutluyum sanki ...
İnşallah canım ben de daha bi umutluyum senin için... 10 gün sonra falan test yaparsın artık :)

Günaydın, hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah... Teşekkür ederim bu arada, inşallah senin için de seviniriz

Gunaydin canim test yapttim pozitif ciktti ama icim rahat degil bi yandan cunku mutlulugum yarim kalmasindan korkuyorum.. Herşeyin hayirlisi artik şuan hastanedeyim doktorumu bekliyorum...

Canım korkma streste yapma bebeğine zarar verirsin inşallah herşey güzel olur senin ve bebeğin için doktordan sonra mutlaka haber ver dualarımız seninle...

Hadi bakalım inşallah pozitif çıkacak Allahın izniyle... haber vermeyi unutma...

Insallah canim sagol, eve geldim uyudum uykusuzdum sabahin 6 sinda test yapttim yataga gecttim saga dön sola dön yok anam uyku
heycandan uyuyamadim d,a gözume bi damla uyku bile girmedi...
Doktora gittigimde ordakiler cok sevindiler teprik ettiler beni
1 yada 2 hafta sonra randevum eve gelecek postayla, ultrasanla bakacak doktor..
burda malesef randevu almadan doktor kontrolunden gecemiyorsun...
Insallah yavrum simsiki tutunur, o zamana kadar birakmaz annesini
Dugularim o kadar karisikki tarif edemem, mutluyum hemde cok bi o kadar da endiseliyim, insallah hersey yolunda olur, kolay bi hamilelik geciririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…