Gebelik Testi

Hadi gözün aydın canım:) ama ordaki sistem ne kötüymüş ya 1 hafta 2 hafta nasıl bekler insan :) İnşallah bebeğin tutunur sana hep dua et, bide şöyle düşün bu bebek yaşayacaksa zaten Allah korur, ama bi sıkıntı sorun olursa vücut doğal olarak kabul etmiyormuş düşük o yüzden oluyormuş, yani bebekte anormallik vs. varsa düşükle sonuçlanırmış, o yüzden her şeyin hayırlısı, dua et bol bol...

2 tane test yaptim ortadaki bi kac gun onceydi yoktu sonradan hafif cikmis en usttekini ve en alttaki ayni testler bastan cuzgi yokken 2 saat sonra en ustteki haline geldi kafam karisti?

Boyle birsey yasayan baska arkadaslar varmi acaba burda?
Canım benim testte de öyle çıkmıştı doktor 2.çizğinin silik olması gebeliğin henüz yeni olduğunu gösteriyor o yüzden silik çıkıyor dedi. Rabbim hayırla kucağına almanı nasip etsin inşallaah

Ben de silik çizgiyle anlamıştım hamile olduğumu... Yarın sabah tekrar yap istersen, yine çıkarsa kan ver bence...
Bilmiyorum hemen cikmadi ya kafam karisti adet gunum gecerse kan vericem 12 13u adetim...kask agrim oldu bu sabah bacaklarima vrdu hatta arada da gogus agrim var?

Bilmiyorum hemen cikmadi ya kafam karisti adet gunum gecerse kan vericem 12 13u adetim...kask agrim oldu bu sabah bacaklarima vrdu hatta arada da gogus agrim var?
Benim de öyleydi işte... Adetime bikaç gün kala testi yapmıştım baktım bişey çıkmadı, ama atmadım ne hikmetse... Ertesi gün çöpe atayım derken silik çizgiyi gördüm. Ve tekrar test yaptım silik çizgi yine belirdi. Sen bence yarın sabah ilk idrarınla yine yap...

Peki kan verdinmi?bnim hic boyle olmazdi...
Geçen hafta perşembe kan verdim negatifti pazartesi kan testini de tekrarladım pozitif çok şükür. Benim adetlerim düzenlidir normaldr bu ay grcikti sürekli test yaptm sonunda öğrendim :) inşallah sende güzel haberlet alırsın canm

Korkuyoriuuuuuum

Canim bende meraktan yaptim ilk testi erken gebelik te yaptim aymi anda cikmadi ona bisey olmamsi bu cizgi belirmis kan verdim cumartsi 0.2cikti daha da vermedim...senin degerin kac ciktu

Korkacak bişey yok :) Ben fotoğrafta tam seçemedim silik bi çizgi kesin var orda dimi? Peki kaç dakika içinde gördün en son yaptığın testte ikinci çizgiyi?
2 saat sonra...ovulasyonda yapmistim o da yoku...sonra o da koylasmis giderek...tekrara negatf grmek istemiyoruuuum

Canim bende meraktan yaptim ilk testi erken gebelik te yaptim aymi anda cikmadi ona bisey olmamsi bu cizgi belirmis kan verdim cumartsi 0.2cikti daha da vermedim...senin degerin kac ciktu
Benim değerim 50.4 çıktı 3 gün arayla. Doktor henüz çok yeni bir gebelik dedi. Değerin düşük çıkmasının ve normal testte de çıkmamasının veya silik çıkmasının sebebi bu dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…