Gebelik Testi

Allahım hayırlısını sağlıklısını versin inşallah canım
bu arada geçmiş olsun.Nasıl bi uygulama o bende mi indirsem adı ne :)
erkenden karamsarlığa kapıldık biz doğru diyosun ama isteyince de o testteki ikinci çizgi olmayınca nasıl hayal kırıklığı oluyo dimi :) ben adet olana kadar kaç kere test yaptım hatırlamıyorum bu ay

Çok teşekkür ederim canım geçti çok şükür... Sen de indir istersen ben memnun kaldım. Uygulamalarda Adet Takvimi-Period Tracker olarak geçiyor. Simgesi Pembe ufak bir ajanda üstünde çiçek var. İndirdiğinde adet günlerini girdiğin bir yer var. Ben nerdeyse 1 yıllık girmiştim(düzenli not alırım adet tarihlerimi). O kadar çok giremesen de son hatırladıkların yeter bence. Otomatik olarak hesaplıyor yumurtlama günlerini sonraki adet gününü falan... Benim tuttu valla adetim orada yazan tarihte oldu... Aynen ya ben de kaç test kullandım var ya.. Geçen hafta eşimden gizli kan testi bile yaptırdım, yok yere umutlanmasını da istemiyorum testleri gizli yaptım hep...

herşeyimiz mi aynı olur yaa :) bende sadece bi tane testte haberi olarak yaptım garibim hevesi çok kırılmıştı sonrakileri gizli gizli yaptım hep :) adetim normalden erken geldi bu ay 2sinde olmam gerekirken 28 inde oldum. 27sinde kahverengi bi leke geldi adet olmak hiç aklımda yok ya daha koşa koşa gittim test aldım kesin hamileyim dedim sonuç yine tek çizgi yine hüsran meğer adet olacakmışım onun habercisiymiş :)

Bide eşlerimiz üzülmesin diye düşünüyoruz ya :) :) Deli gibi araştırdım okudum erken belirtileri falan sonra dediğin gibi hayal kırıklığı... Sen 28 ben 30 adet günlerimiz çok yakın... birlikte takip edelim bakalım bidahaki aya saklayalım ümidimizi...

çok düşünceli eşleriz maşallah :) şimdi uygulamayı da indirdim bakalım şanslı gelir inşallah :)
bi de herşeyi ona yoruyosun ya o da ayrı bi delilik oluyo

çok düşünceli eşleriz maşallah :) şimdi uygulamayı da indirdim bakalım şanslı gelir inşallah :)
bi de herşeyi ona yoruyosun ya o da ayrı bi delilik oluyo

Evet sorma hem de nasıl çıldırma noktasına geldim ben, kaç gündür öyle gerginim ki... Ama artık erkenden test yapmak istemiyorum. İnşallah sözümde dururum:) Benim dediğim uygulamayı buldun dimi? İnşallah hayırlı uğurlu gelir sana...

evet evet buldum inşallah hayırlısı :)
bende yapmıycam erkenden en az bi hafta geçsin üstünden :)

evet evet buldum inşallah hayırlısı :)
bende yapmıycam erkenden en az bi hafta geçsin üstünden :)

Anlaştık o zaman erken test yapmak yok Ben şu an işteyim birazdan çıkarım. Ama yine haberleşiriz inşallah... Ben çok memnun oldum. Biraz olsun rahatladığımı fark ettim :) Umarım sen de biraz olsun rahatlamışsındır:) Görüşmek üzere, kendine iyi bak, üzülmek de yok, söz verdik stres yapmicaz Şimdilik hoşça kal...

aynen canım bende işteyim çıkarım birazdan görüşürüz yine :)
bende çok memnun oldum yalnız olmadığımı farkettim sağol :) stres sıkıntı yok erken test yok anlaştık canım kendine iyi bak sende şimdilik hoşçakal

günaydın canım :)
dün akşam işten çıktım eve gidene kadar çok midem bulandı yine kafan karıştı bak :)

beni duyan yok muu :)

Benimde sat 29.11.2014 adetim 24.12.2014te kan tahlili verdim bisi cikmadi su anda 6 gun oldu geceli.ayin 1inde test yaptim gece supriz olsun yeni yila dir bisi cikmadi.ama halada gelmedi.korkuyorimda cunku bir kere kimyasal gebelik yasadim.kac gunde gercek sonucu verir acaba

canım strestende adetin gecikebilir bence sen bi kaç gün daha bekle bi doktora görün

Beklemedeyim.ama adetim hic gecikmez bu ksdar.ptesi ye kadar beklicem sabah test yapicam bakalım artik nasipse anlicaz ozaman

Kızlar adetimden 4 gun once test yaptım böyle cikti daha sonra kan tahlili yaptırdım bisey çıkmadı ama 3 gun geciktim ve hala adet olmadım sizce nedeni nedir tekrar kan testi yaptirmalimiyim ?

Başka bir markayla tekrarla istersen testi, kanda çıkmayıp idrarda çıkıyor olması olabilir mi bilemiyorum ama en azından farklı markalarda da denemen yardımcı olur belki?

Teşekkür ederim kafam cok karıştı bi kac gun daha bekleyip baska bi marka ile tekrar test yapicam

beni duyan yok muu :)

Merhaba canım ya kusura bakma giremedim foruma kaç gündür... Sen evde bi test yap istersen niye diyeceksin adetim normalden önce oldu dedin ya benim sonradan aklıma takıldı bu... Ama ümitlenme çok olur mu? Tedbir olsun yani varsa ona göre hareket edersin. Yoksa da karamsarlık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…