Gebelik testi

CilekRecelim

Kuş koysunlar yoluna
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
2.457
1.629
83
28
Benim 4 gün sonra dr randevum var kanda gebeliğe bakılcak klomen ve çatlatma iğnesi oldum. Bugün 11.gün oldu sabırsızlığım başladı geçen ay bebeğim tutunamamıştı ama onuncu günde yaptığım testte silikte olsa ikinci çizgiyü görmüştüm şimdide yapmak istiyorum aslında ama korkuyorum ne yapmalıyım sizce

Catlama ignesinden sonra sonuc negatif bile olsa pozitif gosterebiliyor diye biliyorum. İnsallah bu kez olumlu sonuc alirsiniz ama kendinizi rahatlatmaniz lazim.

Kendinizi rahatlatmaya bu siteye girmeyerek baslayabilirsiniz:) butun gun bu forumlarda gezmek hepimizi etkiliyor cunku:)

Telefonunuza oyun indirin, bir kac gun oyunlarla kendinizi oyalayin, kitap okuyun, yun sis filan alin atki orun kendinize malum kar kis :) bir kac gun kafanizi dagitin zaten hersey aciga cikacaktir. Sabir sadece...

Bu eğlenceli cevabınız için teşekkür ederim bir iki gün önce yada sonra olsada bat 10 ocak olarak gözüküyo ve bende heyecan tqvan☺

Merhaba kızlar benimde 30 una olmam lazımdı bugün ayın 2si 4gün geçti göğüslerim çok şişti başka hiçbir belirti yok akıntı sadece bu sabah rahim bölgemde basınç hissediyorum biraz olcak gibi felan gecikmenin 2 günü test yaptım negatifti ama ilişkimde bi yakınlaşma olmadı temas olmadı eşimin eline zevk suyu deyipde bana gelmesi yada afedersiniz ama boşalırken sıçraması gibi durumda olabilirmi

Her konuya kopyala yapıştır yeter yaaa ...!!!

Mune

İyi misin canım sen heryere neden yapıştırıyon aynı şeyi düzgünce bi yere sorsan yada konu açsan cevaplarlar zaten neden böyle şeyler yapıyon anlam veremedim derdine
Çünkü bi çok yerden yorum almak istedim herkesten yorum almak istedim çok zor durumdayım ama kimse yardımcı olmadıki be..

İlişkiye girmeden afedersin ama üstelik zevk suyundan spermler nasıl sıçrayacakta senin yumurtalıklarına gidecek bunu ilk okul çağındaki çocuklar bile biliyorken sizin bilmemeniz gerçekten çok tuhaf ..!
Merak etme zevk suyuyla zorlasanda hamile kalamazsın insanlar evli oldukları halde o kadar uğraşıp pat diye hamile kalamıyorken sen zevk suyundan hamile kalman imkansız ..!!!!!

Zaten zevk suyunun sıçraması değil çok çok afedersiniz ama boşalırken sıçrama ihtimali nden bahsettim

Çünkü bi çok yerden yorum almak istedim herkesten yorum almak istedim çok zor durumdayım ama kimse yardımcı olmadıki be..

Ben sana cevap veriyim o zaman bu kadar telaş edip gezecegine gidip kan ver havalardan da gecikebilir ben zannetmiyorum hamile oldugunu o şekilde hamile kalınmaz çünkü yinede gidip beta HCG ne baktır

Ben sana cevap veriyim o zaman bu kadar telaş edip gezecegine gidip kan ver havalardan da gecikebilir ben zannetmiyorum hamile oldugunu o şekilde hamile kalınmaz çünkü yinede gidip beta HCG ne baktır
18 yaşındayım kan veremiyorum tüm telaşım bundam zaten..

Zaten zevk suyunun sıçraması değil çok çok afedersiniz ama boşalırken sıçrama ihtimali nden bahsettim
Canım sen anlamak istemiyorsun heralde yada saf'a yatıyorsun sana diyoruz ki boşalırken sıçramışta olsa hamile ka la maz sınnnnnnnnn ...! Yumurtalıklara gitmesi için ilişki esnasında olman gerek oldumu daha detaylı açıklama olamaz heralde yeter yaaa ..!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…