Gebelik testi

Evli misin sen ?? eşim demişsin ama genede sorayım diyorum
Nişanlım şuan eğer öyle bişe olursa naparız diye düşünüyorum 4 gün geçti bugün bişe mi var bilmiyorum asla temas olmadı içine girme felan acaba zevk suyumu diyorum yada afedersiniz ama boşalırken bana mı bacak arama mı sıçradı acaba diyorım

Hemen evlenirsin madem nisanlisin

Hayır ben şuan çok zor bi durumdayım neden böyle davranıyorsunuz akıl verseniz yardım etseniz çok mu olurdu evin içinde kendi kendimi yiyorum 4 günüm geçti göğüslerim şişti evhamlıyım çok ya bişey olduysa diye düşünmekten ölüyorum kimseye anlatamıyorum siz dalga geçiyosunuz napacağımı bilmiyorum

lafa buluyo kendince erkekte olablr bayanda olablr yada kucuk bi beyni olan kucucuk bi cocukta olablr birak eglensin cevp verdikce egleniyo iste garibim naapsin.sapkinlik mi sapiklik mi artik analayamadim.adminler anlar onun derdini ancak
Nasıl insanlarsınız ya burda çokmzor durumdayım diyorum size siz yok erkek yok dalga öyle bi halim mi var benim 18 yaşındayım ve nişanlıyım evliliğe var daha ve böyle bişey yaşadım adetim 4 gün geçti 2. Günü test yaptım negatif sizce birşey varmıdır napmalıyım diye soruyorum kan veremiyorum lütfen anlayın beni artık

lafa buluyo kendince erkekte olablr bayanda olablr yada kucuk bi beyni olan kucucuk bi cocukta olablr birak eglensin cevp verdikce egleniyo iste garibim naapsin.sapkinlik mi sapiklik mi artik analayamadim.adminler anlar onun derdini ancak
dalga değil amacım emin olun yardım istiyorum sadece

dalga değil amacım emin olun yardım istiyorum sadece
ultraviyole isinlarimz yok tatlim biz napalim yani gidemiyosan bekliycen bu kadar basit seksen yere kopyala yapistr yeter.korkun varsa elele bile tutsmuycn daha ne diyelim.bissyin yoktur mumkun degil beyin gucuyle hamile kalmak anlatabildim mi yazma artik hadi iyi eglenceler

Bir dedigin digerini tutmuyor.Bi evliyim bi nisanliyim diyorsun.Erkek oldugun apacik belli.Onun icin hamile olman olasiligin%0
Ya Allahım nasıl artniyetli insanlarsınız yaaa kadınım diyorum kadın nişanlıyım ha eşim ha nişanlım bumu sorun ben sizden yardım dileniyorum asıl siz eğleniyorsunuz .. yazık! Gerçekten yazık!

Yinede saolun düzgünce yazabilirdiniz adetimi p.tesiye kadar beklicem test yapacam inşallah korktuğuma uğramam inşallah dediğiniz gibidir

Al benden de okadar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…