- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.971
- 108
- Konu Sahibi yaseminimesin
-
Hahaha sende yap hadi, zaten pazartesi gelecekmiş testlerŞimdi bir tane daha testim var kendimi tutuyorum sabah onu yapçam pazarteside internetten sipariş verdiklerim gelcek bir kaç günde onları yaparım artık ama şuan bi gaza geldim kalkıp benimde yapasım geldi
ay yapayımda şuan bende heycanladım tuvaletim gelmedi su falan içeyimHahaha sende yap hadi, zaten pazartesi gelecekmiş testler
Ay yaptım şimdi yine silik çıktı vallahiHahaha sende yap hadi, zaten pazartesi gelecekmiş testler
At bakalımmm
O kadar suya rağmen yine de belirgin silik çizgiEki Görüntüle 3537809 Eki Görüntüle 3537810 Eki Görüntüle 3537811
Ama bu sabahkinden daha az belirgin gebelik testleri 3 saat idrara çıkmayıp o şekilde yapılmalıymış ben 10 dakka arala bol su içip zorla 4/5 damlala test yaptım heyecandan
Ne yaptın canımm yaptınmı testiKız tuvaletim gelmiyor strese girdim yapıp hemen atıyorum
Ay inşallah ya lütfem dua edin var olsun tutunsun benimle olsun daha önce bir düşük yaptım şuan bu gebelik benim için çok çok değerliiO kadar suya rağmen yine de belirgin silik çizgihadi inşallah kesinleşsin kanla
daha regle 3 gün varken bence yalancı pozitif değil baya belirgin çünkü. İnşallah bebeğin seninledir ve sağlıkla ilerlerAy inşallah ya lütfem dua edin var olsun tutunsun benimle olsun daha önce bir düşük yaptım şuan bu gebelik benim için çok çok değerlii
Ay rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu ya beklemek sadece insanı vallahi kıvrandırıyor heycandan strestendaha regle 3 gün varken bence yalancı pozitif değil baya belirgin çünkü. İnşallah bebeğin seninledir ve sağlıkla ilerlerBen de en son tüp bebekle ikinci seferde pozitifi gördüm, hevesle beklemenin ne demek olduğunu biliyorum
Canım Dün Bekle bekle tuvaletim gelmedi Az önce yaptım İlk İdrarla yapamadım maalesef ama az önce nöbetçi eczane buldum aldım mimea marka ama galiba negatifNe yaptın canımm yaptınmı testi
Canım çok az bir çizgi görüyorum ben ama çok özür dileyerek söylüyorum kuruma çizgisi olabilir miMerhaba benim testime de bakar mısınız
Dün ve ondan önceki gün de aynı marka testi yapmıştım prodoctor hiç çizgi çıkmamıştı ben 18 ocakta çatlatma iğnesi olmuştum bugün iğnenin 15.günüCanım çok az bir çizgi görüyorum ben ama çok özür dileyerek söylüyorum kuruma çizgisi olabilir mi
Ay canım İnşallah vardır Sen yine de hiç üzülme iki günde bir test yapmaya devam etDün ve ondan önceki gün de aynı marka testi yapmıştım prodoctor hiç çizgi çıkmamıştı ben 18 ocakta çatlatma iğnesi olmuştum bugün iğnenin 15.günü
İnşallah canım hiç belirtimde yok sadece gaz var sancı var inşallah tutmuştur hepimizin duası kabul olsunAy canım İnşallah vardır Sen yine de hiç üzülme iki günde bir test yapmaya devam et
Bak canım bu da bebetime diye bi marka aynı anda yapmıştımAy canım İnşallah vardır Sen yine de hiç üzülme iki günde bir test yapmaya devam et
Amin kuzum ama böyle şeylere Hiç takılma Çünkü ben burada çok gördüm sıfır belirti ile gidip de gebe olduğunu öğrenen ya da 7 gün 8 gün öncesinden gebeliğini öğrenen bana imkansız gibi geliyordu Ama inan çok şeyi gördüm burada o yüzden ben de hep bir umuttur diyorum hayırlısı olsun inşallahİnşallah canım hiç belirtimde yok sadece gaz var sancı var inşallah tutmuştur hepimizin duası kabul olsun
Cem Yanlış anlama ama o marka hep yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar O yüzden hiç onunla ilgilenme Hatta benim bu attığım Son attığım teste bile çizgi görsem dahi inanmazdım Çünkü güvendiğim bir marka değilBak canım bu da bebetime diye bi marka aynı anda yapmıştım
Amin canımınAmin kuzum ama böyle şeylere Hiç takılma Çünkü ben burada çok gördüm sıfır belirti ile gidip de gebe olduğunu öğrenen ya da 7 gün 8 gün öncesinden gebeliğini öğrenen bana imkansız gibi geliyordu Ama inan çok şeyi gördüm burada o yüzden ben de hep bir umuttur diyorum hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?