- 10 Mart 2022
- 32
- 12
- 38
- 30
- Konu Sahibi Berfin3333
-
İlişki üzerinden en az 14 gün geçmesi gerekir onda da erken gebelik testinde çıkar veya kandaMerhaba arkadaşlar benim son adetim 20 Haziran yumurtlama gününde sadece iki defa ilişkiye girdik yani ilişkiden 10 gün sonra test yaptım bugün negatif çıktı adetime dört gün var acaba âdetin geçmesini mi bekliyim yoksa gerçekten hamile değil miyim
4 gün sonra adetim bakalım adetim gecikse tekrardan test yaparımİlişki üzerinden en az 14 gün geçmesi gerekir onda da erken gebelik testinde çıkar veya kanda
Canım test negatif gibiTransferın 6. Günü sizce pozitif mi
Merhaba konu acmayı beceremedim bir türlü buradan yazşam banada bir akıl verseniz adetim bu gün 10 gün gecikti ara sıra 5 gün geciktigi olurdu ama 10 olmamıştı ve hemen hemen 15 gündür sol kasık ve bel ağrım var bazen hafif bazen şiddetli diğer iki kızımın arasinda 6 sene var ve ufak kızımda
Merhaba konu acmayı beceremedim bir türlü buradan yazşam banada bir akıl verseniz adetim bu gün 10 gün gecikti ara sıra 5 gün geciktigi olurdu ama 10 olmamıştı ve hemen hemen 15 gündür sol kasık ve bel ağrım var bazen hafif bazen şiddetli diğer iki kızımın arasinda 6 sene var ve ufak kızımda 6 yaşında ve bu iki hamileliğimde hep kasık ve bel ağrım olmuştu hatta yerleşme kanaması da yaşadım ve bu yıllar arasında dusuklerim de var ama bu sabah bebe time gebelik testi yaptım sadece hayalet çizgi gibi zar zor görünen bir çizgi ciktı testi sizce kesin negatif mi pozitife döner mi geç döllenme olma ihtimaHayalet çizgi genellikle pozitif işareti olabilir
evet geç dölenme mümkün olabilir iki gün sonra tekrar test yap aynı markayla bir de hayalet çizgi genellikle pozitif işareti olabilir Inşallah vardırMerhaba konu acmayı beceremedim bir türlü buradan yazşam banada bir akıl verseniz adetim bu gün 10 gün gecikti ara sıra 5 gün geciktigi olurdu ama 10 olmamıştı ve hemen hemen 15 gündür sol kasık ve bel ağrım var bazen hafif bazen şiddetli diğer iki kızımın arasinda 6 sene var ve ufak kızımda 6 yaşında ve bu iki hamileliğimde hep kasık ve bel ağrım olmuştu hatta yerleşme kanaması da yaşadım ve bu yıllar arasında dusuklerim de var ama bu sabah bebe time gebelik testi yaptım sadece hayalet çizgi gibi zar zor görünen bir çizgi ciktı testi sizce kesin negatif mi pozitife döner mi geç döllenme olma ihtima
Simdi birde erken gebelik testi aldiricam bir türlü şüphem geçmedi kasık ve karın ağrım hafif baş ağrısı yeşil damarlar çıktı göğsümde ve afedersiniz akıntım bazen kremsi beyaz bazen şefaf bazende sümüksü bacak agriları 6 sene var son çocuğundan buyana acaba yanlismi hissediyorum diyorum ama negatif sonuç hiç içimi rahatlatmadıEvet geç döllenme mümkün
evet geç dölenme mümkün olabilir iki gün sonra tekrar test yap aynı markayla bir de hayalet çizgi genellikle pozitif işareti olabilir Inşallah vardır
Hayaletçizgi çıkmışsa bence Hamilesindir çünkü her kadınlar aynı değil kimileri geç kimileri erken dölenme oluyor o yüzden hiç moralini bozma Rabbim nasip etmişse zaten vardır yoksa da gelecek ay yumurtlama dönemini hesaplayarak ilişkiye girersin tutarSimdi birde erken gebelik testi aldiricam bir türlü şüphem geçmedi kasık ve karın ağrım hafif baş ağrısı yeşil damarlar çıktı göğsümde ve afedersiniz akıntım bazen kremsi beyaz bazen şefaf bazende sümüksü bacak agriları 6 sene var son çocuğundan buyana acaba yanlismi hissediyorum diyorum ama negatif sonuç hiç içimi rahatlatmadı
Benim de iki çocuğum var kızım altı yaşında oğlum üç yaşında onlarda hamile olduğumu bile hissetmedim hiçbir ağrı kaşık sancısı hissetmedim ta ki test yaptıktan sonra hissetmeye başlamıştım ama beyaz akıntım baya geliyordu hatta kızım da adetim iki gün geçmişti o gün de test almaya gittim kahvaltı yaptım kahvaltıdan sonra gider idrar testi yaparım dedim bir baktım bir akıntı geldi benden ben de adet olduğumu sandım hatta tüh ya boşuna aldım bu testi dedim adet oldum dedim sonra tuvalete gittiğimde bir baktım akıntıydı belirgin çizgi çıktıSimdi birde erken gebelik testi aldiricam bir türlü şüphem geçmedi kasık ve karın ağrım hafif baş ağrısı yeşil damarlar çıktı göğsümde ve afedersiniz akıntım bazen kremsi beyaz bazen şefaf bazende sümüksü bacak agriları 6 sene var son çocuğundan buyana acaba yanlismi hissediyorum diyorum ama negatif sonuç hiç içimi rahatlatmadı
İki gün sonra yap pozitif çıkarsa haber ver bize cnm inşallah çıkarÇok teşekkürler Rabbim isteyen herkese nasip etsin kuşkuda beklemek çok sitresli
İki gün sonra yap pozitif çıkarsa haber ver bize cnm inşallah çıkarbendede öyle ah adet oldum diyorum ama sadece akintı geliyor eğer ikigune olmasam test yapıp tekrar yazicam inşallah vardır
Ben dayanamadım kızım eczaneden gelince şimdi yaptım ve böyle çıktı elim titriyor varmı sizceİki gün sonra yap pozitif çıkarsa haber ver bize cnm inşallah çıkar
Ben dayanamadım kızım eczaneden gelince şimdi yaptım ve böyle çıktı elim titriyor varmı sizce
Subanallah hala şaşkınım bu ay hiç umudum yoktu bütün belirtiler olmasına rağmen Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah isteyen her anneye ben 36 yaşındayım son bir çocuk istiyordum ilk eşim vefat etti suanki eşimle 10 aylık evliyim ve umudum tükenmişti yaşım ilerledi diyeAy var vallahi silik var hayırlı olsun darısı bize inşallah
Allahtan umut kesilmez çok sevindim adınıza cnm Maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallahSubanallah hala şaşkınım bu ay hiç umudum yoktu bütün belirtiler olmasına rağmen Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah isteyen her anneye ben 36 yaşındayım son bir çocuk istiyordum ilk eşim vefat etti suanki eşimle 10 aylık evliyim ve umudum tükenmişti yaşım ilerledi diye
Teste göre negatif ama birkaç gün daha bekleTransferın 6. Günü sizce pozitif mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?