Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün var İnternet'e sipariş verdiğim için biraz tereddütte kaldım turuncu olanı eczaneden aldık inşallah vardır 9 aydır bekliyorumPredictor en güvenilir test ilk iki test özellikle çok güvenilir,turuncu kapaklıyı hiç kullanmadım çok da yapanı görmedim,Bence yüksek ihtimalle gebesinizzzzRegle kaç gün var
Yumurtlama takibi yapmadım ama uygulamaya göre ayın 4ne olsa gerekMaşallah var gibi duruyor yaaaa vardır inşallah yumurtlamanın kaçıncı günündesiniz acaba ? En iyisi kan vermek ama ben bunu görsem hamileyim diye yaymıştım :)))
Çok tatlısınız,eminim çıkacaktır benim okuduğum gördüğüm kadarıyla ilk iki testiniz en güvenilir olanlardan.Eminim ki o ay,bu aydır3 gün var İnternet'e sipariş verdiğim için biraz tereddütte kaldım turuncu olanı eczaneden aldık inşallah vardır 9 aydır bekliyorum![]()
Çok teşekkür ederim inşallah vardır,5 ay önce düşük yaşadım o yüzden buna bile sevinemedikÇok tatlısınız,eminim çıkacaktır benim okuduğum gördüğüm kadarıyla ilk iki testiniz en güvenilir olanlardan.Eminim ki o ay,bu aydır![]()
Ben yerinizde olsam kesin kan verirdimÇok teşekkür ederim inşallah vardır,5 ay önce düşük yaşadım o yüzden buna bile sevinemedik![]()
Pazar regl günüm bizim sağlık ocağı gün geçmeden bakmıyor inşallah olursa güzel haberi veririm Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasınBen yerinizde olsam kesin kan verirdim
Eğer giderseniz bizede yazın lütfen inşallah hayırlı haberi alcaksınız![]()
Turuncu olan hangi marka testti bence var gibj çünkü predictor iyi bir markaPazar regl günüm bizim sağlık ocağı gün geçmeden bakmıyor inşallah olursa güzel haberi veririm Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Turuncu olanda predictor expres hızlı gebelik testiTuruncu olan hangi marka testti bence var gibj çünkü predictor iyi bir marka
Turuncu kapaklı âdet gecikmesi olunca ilk günde yapılıyorPredictor en güvenilir test ilk iki test özellikle çok güvenilir,turuncu kapaklıyı hiç kullanmadım çok da yapanı görmedim,Bence yüksek ihtimalle gebesinizzzzRegle kaç gün var
Turuncu kapaklı âdet gecikmesi olunca ilk günde yapılıyorPredictor en güvenilir test ilk iki test özellikle çok güvenilir,turuncu kapaklıyı hiç kullanmadım çok da yapanı görmedim,Bence yüksek ihtimalle gebesinizzzzRegle kaç gün var
Adetiniz 2 gün geçince mi yaptınız testleriEvet kızlar çok şükür hamileyim dün kan verdim 250 çıktı değerim bat 18 mayıs iyi mi sizce
Turuncuyu adete 3 gün kala yaptim dün kan verdim 250 çıktı değerim adet günüm 18 ydiTuruncu kapaklı âdet gecikmesi olunca ilk günde yapılıyor
Adetiniz 2 gün geçince mi yaptınız testleri
Merhaba gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzunuzu peki öbür iki peridictor erarly ne zaman yaptınız âdete kaç gün kala benimde bat 21 Mayıs yarın yani test sipariş etim peridictor erarly eczaneden 1 âdet express 1 âdet erken gebelik testiTuruncuyu adete 3 gün kala yaptim dün kan verdim 250 çıktı değerim adet günüm 18 ydi
Çok sevindim bence iyi değerinizEvet kızlar çok şükür hamileyim dün kan verdim 250 çıktı değerim bat 18 mayıs iyi mi sizce