Canım ben senin ilk fotonda gördüm
3402 olandaCanım ben senin ilk fotonda gördüm
İlk fotoğrafta. Var gibj markasi neyPazartesi kan verdim negatif çıktı bat yarın geç döllenmeden şüpheleniyorum tam 1 hafta önce ader olacak gibi kasık ağrım oldu geçti ertesi gün daha da regl belirtisi yok
Ben silik te olsa birşey gördüm ama emin olamadım kızlar sizce silik te olsa var mı?
Ay valla mı delirmiyorum yaniCanım ben senin ilk fotonda gördüm
GE5 diye bi marka canım eczaneden buldum diğeri artı med geçen hafta yaptım çıkmadı bunda hafif varİlk fotoğrafta. Var gibj markasi ney
Yada bizde delirdikAy valla mı delirmiyorum yani
İkincide de baya pembe belliydi ama kalite çok düşmüş ya3402 olanda
Hadi inşallah ya kız bian dedim yok ta beynim oyun mu oynuyorYada bizde delirdikyok canım şaka bi yana gördüm ben biraz yorum yazalımda daha tecrübeliler baksın
chata sordun muHadi inşallah ya kız bian dedim yok ta beynim oyun mu oynuyor
Yok kız aklıma bile gelmedi ben onu denedim ama koyu olanı da yüklesem yok diyor beni deli ediyorAç
chata sordun mu
Ay hadi inşallah ya diğerleri kalite düşmüş birazBende ilk fotoda gördüm.Diğerlerinde pek bişey belli olmuyor. Ama ilk fotoda silik bir gölge var.
Sor bi göremezse zorbalarsın nasıl yapay zekasın sen diyeYok kız aklıma bile gelmedi ben onu denedim ama koyu olanı da yüklesem yok diyor beni deli ediyor
Dur deniyim biSor bi göremezse zorbalarsın nasıl yapay zekasın sen diye
Canım çok silik varPazartesi kan verdim negatif çıktı bat yarın geç döllenmeden şüpheleniyorum tam 1 hafta önce ader olacak gibi kasık ağrım oldu geçti ertesi gün daha da regl belirtisi yok
Ben silik te olsa birşey gördüm ama emin olamadım kızlar sizce silik te olsa var mı?
Kan sonucun ne çıktı pazartesi?Ay hadi inşallah ya diğerleri kalite düşmüş biraz
Artimedde genelde cikar ama allah allahGE5 diye bi marka canım eczaneden buldum diğeri artı med geçen hafta yaptım çıkmadı bunda hafif var
Görmedi bende dövüştüm yola geldiSor bi göremezse zorbalarsın nasıl yapay zekasın sen diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?