Gebelik testim bakar mısınız kızlar

Artimedde genelde cikar ama allah allah yarin sabah ilk idrarla dene bi guvenilir markayla yap ama awox fln ona gore kn vermeye git insallah vardir cnm
Yok kız çıkmadı valla arkadaş ta bana su dök pozitif çıkar dedi kuruma çizgisi bile çıkarmadı bende

Yok kız çıkmadı valla arkadaş ta bana su dök pozitif çıkar dedi kuruma çizgisi bile çıkarmadı bende
Valla sasirdim cunku hemen cikio baya belli oluyo bide shshsh bende yapmistim cunku direk pozitif sasirmistim hatta tabiki regl oldum insallah vardir cnm ya ozelde acilde kan versene direk

Valla sasirdim cunku hemen cikio baya belli oluyo bide shshsh bende yapmistim cunku direk pozitif sasirmistim hatta tabiki regl oldum insallah vardir cnm ya ozelde acilde kan versene direk
Yarını beklicem canım adet olmazsam gidiyim diyorum yolada çıkcam düğün var memlekette hem dikkatli olurum

Edoş selam :) Ben bir şey göremedim Ama ben geçen gün prodoctorun bir mail adresini buldum oraya yazdım. Negatif/pozitif yanılmalar neyden kaynaklı neyi yanlış yapıyoruz diye, cevap olarak en doğru yanıtı regl geciktikten 8. günden sonra belli olur yanıtı aldım... o zaman neden erken gebelik testi pazarlaması yapıyorsunuz diyebilirdim ama uğraşmadım

Çok saçma valla kime inanacağımızı şaşırdık

Yapcaktım lekelenmem başladı canım regl olcam olmadı bu ay belirtileri dibine kadar da yaşadım valla diğer aya kısmet artık
Ben inanıyorum, miniklerimiz ne zaman bizimle olmak isterse en doğru zaman o zaman. Onun kısmetine inanıyorum ve bekliyorum :) Bu ay daha sakin geçirelim süreci, kendimizi de yıpratmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…