prodoctor canım markası adete 8 gün var dahaVar gibi cnm markasi ne bunun bide reglin ne zmn
Günün gelince kan ver canım bazılarında yalancı pozitif veriyordur sökiyim bi içini
prodoctor canım markası adete 8 gün var daha
en iyisi beklemek galiba canımProdoctor mu canım bu oysa bende daha koyu çıkarttı ama bebek yoktu bazılarında yalancı çıkarıyor günün geldiyse direk kan ver emin olmak için
Evet canımen iyisi beklemek galiba canım
dayanamıcam kan vermeye gidiyorumEvet canım
Git valla canım en garantisi haber ver bize dedayanamıcam kan vermeye gidiyorum
kızlar doktor muayene etti üç ihtimal var dedi iki tane kist görüyorum ya biri patladı yada gebelikle alakalı bi durum olabilir dedi kan verdimGit valla canım en garantisi haber ver bize de
Ne zmn cikicak sonhckızlar doktor muayene etti üç ihtimal var dedi iki tane kist görüyorum ya biri patladı yada gebelikle alakalı bi durum olabilir dedi kan verdim
Benim de ilk yaptığım testler cok ama cok silikti hatta bende testin bozuk olduğundan şüphelendim. ilk testte bende çok silik gördüm ama diğerlerinde göremedim dayanabiliyorsan 2 gün arayla dene bakalım koyulaşacak mıİkincide de baya pembe belliydi ama kalite çok düşmüş ya
Hastaneye gittim gebelik yok dedi canımBenim de ilk yaptığım testler cok ama cok silikti hatta bende testin bozuk olduğundan şüphelendim. ilk testte bende çok silik gördüm ama diğerlerinde göremedim dayanabiliyorsan 2 gün arayla dene bakalım koyulaşacak mı
Ne zaman çıkacak sonuç canımkızlar doktor muayene etti üç ihtimal var dedi iki tane kist görüyorum ya biri patladı yada gebelikle alakalı bi durum olabilir dedi kan verdim
Betaya mı baktı canımHastaneye gittim gebelik yok dedi canım
iki adet kist var biri patlamış sonuç 0.100 gebelik yok cnmNe zaman çıkacak sonuç canım
Bidahaki aya insallahHastaneye gittim gebelik yok dedi canım
Hadi ya geçmiş olsun canım iyi patlamışsaiki adet kist var biri patlamış sonuç 0.100 gebelik yok cnm
Evet canım gebelik yok dedi doktor diğer ay devam artıkBetaya mı baktı canım
evet patlamış benim hiç kistim yoktu çok şaşırdımHadi ya geçmiş olsun canım iyi patlamışsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?