Ayy kız aklıma gelmedi değil önceden meditasyon çok yapardım daha sakindim şimdi stresten adet bile olamıyorum yeminleBen regl olmadım ama sancısı başladı akşama olurumbende bu ayı sakin geçirmek istiyorum ovülasyonu pik görünce değerlendirip sakin kalcam pozitif düşünelim meditasyon yapalım :)
Ben pilatesi bile bırakmıştım tuttuysa diyeAyy kız aklıma gelmedi değil önceden meditasyon çok yapardım daha sakindim şimdi stresten adet bile olamıyorum yeminle
Valla en güzeli kafa dağıtmakBen pilatesi bile bırakmıştım tuttuysa diyetektar başlayaca kafamı dağıtır en azından
Sen ne kadardır evlisin canımValla en güzeli kafa dağıtmak
1 yıldır canım senSen ne kadardır evlisin canım
8 ay oldu benimde ama 6 yıllık ilişkimiz vardı geç evlendik1 yıldır canım sen
Maşallah canım mutluluğunuz daim olsun biz tanıştık nişan evlilik 1 buçuk sene sürdü evlendik yani hemen ben geç evlendim erken evlenmedim8 ay oldu benimde ama 6 yıllık ilişkimiz vardı geç evlendik
edoş test yaptım baksanıza negatif dimiMaşallah canım mutluluğunuz daim olsun biz tanıştık nişan evlilik 1 buçuk sene sürdü evlendik yani hemen ben geç evlendim erken evlenmedim
Cnm ben bisey goremedim ama sen goruyor musunedoş test yaptım baksanıza negatif dimi
Bi çizgi var gibi ama kaç dakikada çektin kuzum biraz beklesin 10 dk falanedoş test yaptım baksanıza negatif dimi
canım çokk uzun süre bakınca gözüküyo nedense bu testler benle oynuyoCnm ben bisey goremedim ama sen goruyor musun
hemen çektim cnm 2 dk sonra falan çektimBi çizgi var gibi ama kaç dakikada çektin kuzum biraz beklesin 10 dk falan
Suahahha uzun sure bakion ga goz yanilmasi oluyo yapar yapmaz attin herhalde burayacanım çokk uzun süre bakınca gözüküyo nedense bu testler benle oynuyo
Suahahha uzun sure bakion ga goz yanilmasi oluyo yapar yapmaz attin herhalde buraya
ya nasıl anlatsam çizginin oldugu yer bariz belli ama renk koyulaşmıyoSuahahha uzun sure bakion ga goz yanilmasi oluyo yapar yapmaz attin herhalde buraya
Çok belli olmuyor ama bişiler görünüyor sanki kız
Var gibi cnm markasi ne bunun bide reglin ne zmnya nasıl anlatsam çizginin oldugu yer bariz belli ama renk koyulaşmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?