Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nnysmn99 #21 yalniz kalpler .!.: Evet bu mesajiniza katiliyorum. Birakin ben de istedigimi yazayim. Kurallara uygun. Polyannaciliga uygun degil. O da buralarin kurali. Genişletmek için tıkla... Anlamak istediğinizi anlayın o halde iyi günler.
yalniz kalpler .!.: Evet bu mesajiniza katiliyorum. Birakin ben de istedigimi yazayim. Kurallara uygun. Polyannaciliga uygun degil. O da buralarin kurali. Genişletmek için tıkla... Anlamak istediğinizi anlayın o halde iyi günler.
N Nnysmn99 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2021 47 9 38 35 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nnysmn99 #22 Evva .!.: Olabilir o bizi ilgilendirmez konu sahibinin hatası gereken Genişletmek için tıkla... pembecicekler .!.: Ne yapmış konu sahibi meraktan ölğylehm aydınlatın Genişletmek için tıkla... Burda dersimi paylaştım Erva dıe şeytan bana musallat oldu bende kapattım postu Allah kovulmuş şeytandan krousun
Evva .!.: Olabilir o bizi ilgilendirmez konu sahibinin hatası gereken Genişletmek için tıkla... pembecicekler .!.: Ne yapmış konu sahibi meraktan ölğylehm aydınlatın Genişletmek için tıkla... Burda dersimi paylaştım Erva dıe şeytan bana musallat oldu bende kapattım postu Allah kovulmuş şeytandan krousun
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nnysmn99 #23 Yaseemine60 .!.: Burda dersimi paylaştım Erva dıe şeytan bana musallat oldu bende kapattım postu Allah kovulmuş şeytandan krousun Genişletmek için tıkla... La havle
Yaseemine60 .!.: Burda dersimi paylaştım Erva dıe şeytan bana musallat oldu bende kapattım postu Allah kovulmuş şeytandan krousun Genişletmek için tıkla... La havle
yalniz kalpler Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2019 5.510 10.959 248 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nnysmn99 #24 pembecicekler .!.: Ne yapmış konu sahibi meraktan ölğylehm aydınlatın Genişletmek için tıkla... Catlatma ignesi olmus. Onun etkisi oldugu surece test yapilmaz. Dr ozellikle uyarir. Bile bile test yapmis. Sahte pozitif ama guzel diye dert acmis. Bu psikoloji stres gebe kalmasini bile engeller.
pembecicekler .!.: Ne yapmış konu sahibi meraktan ölğylehm aydınlatın Genişletmek için tıkla... Catlatma ignesi olmus. Onun etkisi oldugu surece test yapilmaz. Dr ozellikle uyarir. Bile bile test yapmis. Sahte pozitif ama guzel diye dert acmis. Bu psikoloji stres gebe kalmasini bile engeller.
N Nnysmn99 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2021 47 9 38 35 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nnysmn99 #25 Evva .!.: La havle Genişletmek için tıkla... Cnm yanlış yazdım pardon
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nnysmn99 #26 Yaseemine60 .!.: Cnm yanlış yazdım pardon Genişletmek için tıkla... Allah gönlünüze göre versin ben daha yorum yapmasam benim hayrıma olucak.
Yaseemine60 .!.: Cnm yanlış yazdım pardon Genişletmek için tıkla... Allah gönlünüze göre versin ben daha yorum yapmasam benim hayrıma olucak.
P pembecicekler Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2021 77 77 3 27 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nnysmn99 #27 Bol bol dua edin insallah olur çocuğunuz Herşeyin bir zamanı vardır ama riskli şeyler yapmayın lütfen
Bol bol dua edin insallah olur çocuğunuz Herşeyin bir zamanı vardır ama riskli şeyler yapmayın lütfen