Gebelik testim silik çıktı

Artımed bana yalancı pozitif vermişti ama bu kadar net değildi eğer test doğruysa siz de hamileniz kan verin derim

Canım inşallah bu test pozitif gösteriyor kuruma cizgisi gibi değil zaten sen yapau yapmaz cıkmıs bebiş olsun umalım iğneyi yapalı kaç gün oldu bu arada kaç günde geçiyor etkisi ben bilmiyorum tam etki geçeceği günler 25-26 sı ise betadır insallah

Benim de bir kaç gündür bel ve sırt ağrım var üşüttüm diye düşünüyorum ama gebelik belirtilileri arasında var mı bu

Artımed bana yalancı pozitif vermişti ama bu kadar net değildi eğer test doğruysa siz de hamileniz kan verin derim
Ayyy ağzına bal yağsın bacım 2 senedir evliyim kimyasal gebelik geçirdim bir yıldır gebe kalamadım geçen ay iğne oldum yine tutmadı bu ay da bu şekilde pazartesi vereceğim nolur dua edin

Canım benim ayın 12’sinde iğne mi oldum doktorda 25 26’sı gibi beta ver demişti ben vermedim biraz beklemek istedim bugün de dayanamadım test yaptım Armat art mete de hiç sevmem normalde ama mecbur almak zorunda kaldım yapar yapmaz çıktı zaten ben de şok oldum ama yine de güvenemiyorum da böyle kasıklarım da ağrılar var böyle gerilmeler var bilmiyom Allah’ım inşallah isteyen herkese kolaylıkla nasip eder aramak çok zor çünkü maddi manevi çok yıpratıcı

Benim de bir kaç gündür bel ve sırt ağrım var üşüttüm diye düşünüyorum ama gebelik belirtilileri arasında var mı bu
Benim belim iki gün çok ağrıdı göğüslerim zaten hep hassas bu ara ve çok üşüyorum ben normalde de üşüyen bir insanım ama bu ara daha fazla üşüyorum inşallah senin de vardır

Ayyy ağzına bal yağsın bacım 2 senedir evliyim kimyasal gebelik geçirdim bir yıldır gebe kalamadım geçen ay iğne oldum yine tutmadı bu ay da bu şekilde pazartesi vereceğim nolur dua edin
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Çok zor süreçler inşallah hamilesindir

Benim belim iki gün çok ağrıdı göğüslerim zaten hep hassas bu ara ve çok üşüyorum ben normalde de üşüyen bir insanım ama bu ara daha fazla üşüyorum inşallah senin de vardır
Göğüslerimde herhangi bir değişiklik yok adetime tahminen 1 hafta var şimdiye başlaması lazımdı aslında evet üşüme var ama havalar soğudu ondan olduğunu düşünüyorum bir de sırt ve bel ağrım da üşüttüğüm için ağrıyor sanmıştım inşallah kuzum ben de çok istiyorum gerçekten. Rabbim hepimize nasip etsin

Dikkat et arkadaşım güzel beslen ağır iş yapma sıcak tut kendini

Hayırlı olsun canım yumurtlamadan sonra kacıncı gundesın adet günün ne zaman

Dikkat et arkadaşım güzel beslen ağır iş yapma sıcak tut kendini
İçime kurt düştü benim eşime test aldırıyorum yarın sabah ilk idrarla denicem inşallah hamileyimdir kızlar lütfen dua edin . İşin kötü yanı adet tarihimi de bilmiyorum ben bu ay 11 eylülde regl olmam gerekirken 5 eylülde oldum hep bilirdim günümü o gün ped takardım adet olurdum ilk kez erken oldum ve günümü bilmiyorum şu an

Yap bakalım bizi de haberdar et

Çok yıpratıcı canım ve bunu kimse anlayamıyor anca yaşayan aynı süreçte olanlar anlar gerisi asla bilemez .. allaha sığınmaktan başka çare yok o yolları açar sebepleri sorunları ortadan kaldırır dilerse biz çabamıza bakalım hayırla güzellikle olsun belki cok yakın zamanda ama bu yolda umutlu olmak gerek gerçekten kendimizi üzmemize gerek yok aslında bir gün bizimde olduğunda bizde unutcaz bugünleri unutmasakta düsünmeye fırsatımız olmayacak

Ahhh canım çok doğru söylüyorsun ağzına yüreğine sağlık

İnşallah vardır da bugünleri tatlı bir tebessümle hatırlarız ne diyim bir de korkum daha önce yaşadım bu durumu 3/4defa test yaptım pozitifti ama kan negatifti öyle olur diye de korkuyorum bir taraftan ilk dakikada çıktı diye de sevinip umutlanıyorum haberdar ederim sizleri de duanız talibim

Elbette zaten kendim dışında cabalayan isteyen herkese diye dua etmeye çalışıyorum Allah bizlerinde neslini daim etsin bu milletin yani kollektif bir enerji ve bilinçte bulunduğumuzu düşünüyorum hemde böyle sitede bakın her gün birilerinden gebelik haberi geliyor birbirimize dualarımız yardımlaşmamız güzel bi enerji olarak geçtiğini düşünüyorum umutsuz kalıyorum siteye giriyorum benzer durumlardan nası umut dolu güzel sonucları görünce bende umutlanıyorum öyle yani… rabbim nasip eylesin

Belirtilerin gebelik veya adet ikisi çoo benzermiş canım.bence pazartesi daha garanti başka bir test yap bu testten nefret geldi artık

Belirtilerin gebelik veya adet ikisi çoo benzermiş canım.bence pazartesi daha garanti başka bir test yap bu testten nefret geldi artık
Yarına başka bir test ile tekrarlayacağım canım

Ay hiç sorma el birliği ile dava açsak kazanırız bu artimed denen zımbırtıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…