• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim silik çıktı

kızlarrr. Aklıma gelen başıma geldi testte çizgi bile yok bu sabah yaptım ağlıycam
Sakin ooolll ben de yaptım aynı markayla nokta gibi renk kaldı gerisi gelmedi testte sıkıntı vardır bak benimkine toz gibi ama idrardan önce yoktu ve diğer çizgiyle aynı renk

Eklentiler

• IMG_4801.webp
    IMG_4801.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 82
Silik bu aşkoooo
Yok aşkım sadece nokta var başka da bir şey yok test hatalı bence. Her testte farklı çıktı seninki de. Ama senin çizgi çok iyi bir markada net çıkmıştı bence bu test hatalı kan ver bence kurtul hatta yarın sabah ben de vereyim sen de ver hayırlı haberleri alalım inşallah 🙏

Yok aşkım sadece nokta var başka da bir şey yok test hatalı bence. Her testte farklı çıktı seninki de. Ama senin çizgi çok iyi bir markada net çıkmıştı bence bu test hatalı kan ver bence kurtul hatta yarın sabah ben de vereyim sen de ver hayırlı haberleri alalım inşallah 🙏
Hangisine güvrnicem ben şimdi bazılarıda diyor ki hamileydim bendr negatif çıkardı felan kimi diyorki yalancı pozitift veriyor

Eklentiler

• IMG_5527.webp
    IMG_5527.webp
    123,2 KB · Görüntüleme: 74
Hangisine güvrnicem ben şimdi bazılarıda diyor ki hamileydim bendr negatif çıkardı felan kimi diyorki yalancı pozitift veriyor
3 tanesine yalancı pozitif derim de diğerine diyemem ya çok bariz bir de senin testlerin silikti zaten. Ben en doğrusu kan verip öğrenmek yoksa her gün test yapıp hayal kırıklığı yaşarız

Kızlar günaydın Artimed beni gene mi kandırdı 😔 sabah Nimo test yaptım onda da şu şekilde çıktı bi bakın nolur

Geçen ay 29 unda adet oldum sabah kan vereceğim adet olmazsam

Eklentiler

• IMG_6172.webp
    IMG_6172.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_6171.webp
    IMG_6171.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 47
Fotoğraf kalitesi düşmüş ama gözüküyor
Hatta comfort diye bir test yaptım şimdi ilk idrar değilde onda hiçbir şey yok ☹️☹️☹️

Çok haklısın kuzum inan aynı durumdayız benim de koyu kırmızı nokta var sadece testin bozuk olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir belirtin var mı peki adet belirtisi ya da farklı
Kasık da batmalarım var hafif karın ve göğüs ağrım
Ne yapacağımı bilmiyorum canım inan bu senaryoyu da yaşadım o kadar silik pozitifti kan negatif gene öyle olacak biliyorum
Allahım niye böyle zor her işimiz herkes yattığı an yattığı yerden kalıyor 😔😔😔

Çok haklısın kuzum inan aynı durumdayız benim de koyu kırmızı nokta var sadece testin bozuk olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir belirtin var mı peki adet belirtisi ya da farklı
Senin bir belirtin varmı canım bide bat ne zaman

Kasık da batmalarım var hafif karın ve göğüs ağrım
Ne yapacağımı bilmiyorum canım inan bu senaryoyu da yaşadım o kadar silik pozitifti kan negatif gene öyle olacak biliyorum
Allahım niye böyle zor her işimiz herkes yattığı an yattığı yerden kalıyor 😔😔😔
Umudunu kaybetme Allah ol der oluverir eğer şimdi olmuyorsa zamanı gelmemiştir en güzel zamanda olacak demek ki ona en ihtiyaç duyduğun an da gelecek 🥹❤️

Senin bir belirtin varmı canım bide bat ne zaman
Arada kasık batması oluyor kramp gibi regl olunca olan gibi. Dün gece de öyle oldu regl oldum sandım bi an ama yok. Sırt ve bel ağrısı yaşıyorum bir kaç gündür üşüttüğümü düşünüyorum bilmiyorum belki de psikolojik bir de beyaz krem gibi akıntım var. Başka bir şeyim yok. Bat günüm belli değil geçen ay erken adet olunca karıştı günüm şu an bilmiyorum yani belki geçti belki daha var. Normalde günümü bilirim takarım pedimi ve gelir ama bu ay gün de takip edemicem. Ve yine psikolojik mi bilmiyorum gece rüyamda hamileymişim etrafımda tanımadığım insanları gördüm hayırlı olsun diyorlardı bana ama dediğim gibi psikolojik olabilir. Zor süreçler Allah yardımcımız olsun tez zamanda hayırlı evlatlar nasip edip kucaklarımızı doldursun ❤️

Arada kasık batması oluyor kramp gibi regl olunca olan gibi. Dün gece de öyle oldu regl oldum sandım bi an ama yok. Sırt ve bel ağrısı yaşıyorum bir kaç gündür üşüttüğümü düşünüyorum bilmiyorum belki de psikolojik bir de beyaz krem gibi akıntım var. Başka bir şeyim yok. Bat günüm belli değil geçen ay erken adet olunca karıştı günüm şu an bilmiyorum yani belki geçti belki daha var. Normalde günümü bilirim takarım pedimi ve gelir ama bu ay gün de takip edemicem. Ve yine psikolojik mi bilmiyorum gece rüyamda hamileymişim etrafımda tanımadığım insanları gördüm hayırlı olsun diyorlardı bana ama dediğim gibi psikolojik olabilir. Zor süreçler Allah yardımcımız olsun tez zamanda hayırlı evlatlar nasip edip kucaklarımızı doldursun ❤️
Amin canım amin Rabbim yardımcımız olsun dualarım hepimizle 🥰

Ya kızlar yani ne dicem bilemiyorum testlere hiç güven yok demekki yani bu kadar kırmızıyken nası silikleşiyor anlamıyorum acaba tutunamama durumumu oluyor kimyasal mı acaba cunku bu ay bende bariz cizgi gördüm kasette sonrakilrdw görmedim aklımızla oynuyor gibi ya meyse umudumuzu kaybetmeyelim kızlar vaktinde gelecektir eminim allah heveslerimizi güzelce yaşatsın 🙏🏻

Ya kızlar yani ne dicem bilemiyorum testlere hiç güven yok demekki yani bu kadar kırmızıyken nası silikleşiyor anlamıyorum acaba tutunamama durumumu oluyor kimyasal mı acaba cunku bu ay bende bariz cizgi gördüm kasette sonrakilrdw görmedim aklımızla oynuyor gibi ya meyse umudumuzu kaybetmeyelim kızlar vaktinde gelecektir eminim allah heveslerimizi güzelce yaşatsın 🙏🏻
Evet kimyasalda olduğunu duydum ama hcgnin o kadar hızlı da düşeceğini düşünmüyorum. Keşke gidip kanda baktırmaktan daha kolay yolu olsa. Evimin yanında sağlık ocağı var ama her ay gidip baktırmak istemiyorum tanırlar diye 😂

Evet kimyasalda olduğunu duydum ama hcgnin o kadar hızlı da düşeceğini düşünmüyorum. Keşke gidip kanda baktırmaktan daha kolay yolu olsa. Evimin yanında sağlık ocağı var ama her ay gidip baktırmak istemiyorum tanırlar diye 😂
Valla aslında süphe oldumu silik cizgi cıkarsa gidip baktırmamuz lazım cok erken yakalayanlar var mesela bilip daha dikkatli davranabılırız kendimizi esirgeriz ağır iş yapmaktan eşya kaldırmaktan filan 😊

Valla aslında süphe oldumu silik cizgi cıkarsa gidip baktırmamuz lazım cok erken yakalayanlar var mesela bilip daha dikkatli davranabılırız kendimizi esirgeriz ağır iş yapmaktan eşya kaldırmaktan filan 😊
Evet doğru uzun süredir mide rahatsızlığım var doktor mide koruyucu verdi her sabah içiyorum. Eğer gebelik varsa öğrenir öğrenmez bırakmam lazım 3 gün içinde tekrar test yapıp kan vercem erken yakalamam lazım benim de 😀

Kızlar bunla kuruma çizgisi mi sizce 🥹
IMG_0007.webp

Eklentiler

• IMG_0001.webp
    IMG_0001.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0003.webp
    IMG_0003.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar günaydın kan tahlili verdim dua edin ne olur 🌸 insan ağaçtan kuştan dua istiyor işte eli kolu bağlı olunca
Kulun kul’a ettiği dua kabul olur derler 🥲🤲❤️

Back
X