Kızlarrr ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr ???
Çok çok silik kuruma çizgisi de olabilir yarın ilk idrarla tekrarlayın. Eğer erkense hormonu algılamamış olabilir
canım benim çok üzüldüm ama umudunu kaybetme Allah’a güven O’na bırak olur muKızlar malesef negatif
Canım inan bende çok üzüldüm çok içim burkuldu o kadar belirti o kadar test ne bileyim anlayamıyorum neden böyle oluyorcanım benim çok üzüldüm ama umudunu kaybetme Allah’a güven O’na bırak olur mu![]()
Rabbim bizede vericektir gönlümğzden geceni insallah kendimizi kasmasakta kassasta o bize gelecek allahın izniyleCanım inan bende çok üzüldüm çok içim burkuldu o kadar belirti o kadar test ne bileyim anlayamıyorum neden böyle oluyorama yinede rabbimin vardır bir bildiği
dualarda buluşalım
Eşimin testi normal canım benimde pcosum var ama düzenli yumurtlama oldu iki ayda da çatladı ama tutmadıRabbim bizede vericektir gönlümğzden geceni insallah kendimizi kasmasakta kassasta o bize gelecek allahın izniylesizin herhangi bi sorununuz varmı ya da eşinizin acaba yani sorun tespit edildimi bunka alakalı bişey yapıldımu acaba eşiniz speemiogram testi verdimi mesela
Benim eşim test verdi 1 ay önce morfolojik yapısı normalmiş ama hareketlilik ve miktarı sınırın biraz altındaymış 3 aylık takviye vitamin verdi ama bu süre zarfında da çocuk olmaz demedi korunun da demedi ben de belki bu ay tutmuştur diye umut ediyorumRabbim bizede vericektir gönlümğzden geceni insallah kendimizi kasmasakta kassasta o bize gelecek allahın izniylesizin herhangi bi sorununuz varmı ya da eşinizin acaba yani sorun tespit edildimi bunka alakalı bişey yapıldımu acaba eşiniz speemiogram testi verdimi mesela
Canım Allahın izniyle siz yediklerinize içtiklerinize filan takvite yapın dikkat edin gebeliği yakalarsınız insalkah tez zamandaEşimin testi normal canım benimde pcosum var ama düzenli yumurtlama oldu iki ayda da çatladı ama tutmadı
Kısmet nasıp artık ne diyeyim üçüncüye Allah Kerim![]()
Eşin takviye kullanmasıda kadınında öyle önemki bişey kaliteli yapıyor spermide yumurtayıda yani destekleniyor sağlıklı embriyo oluşması açısından iyi bişey tutunma ihtimalide artıyor bu açıdan tabi en sağlıklı güzel şekilde gelsinBenim eşim test verdi 1 ay önce morfolojik yapısı normalmiş ama hareketlilik ve miktarı sınırın biraz altındaymış 3 aylık takviye vitamin verdi ama bu süre zarfında da çocuk olmaz demedi korunun da demedi ben de belki bu ay tutmuştur diye umut ediyorum![]()
Ayy inşallah bir kaç gündür sırt ve bel ağrım var bu sabah daha da şiddetlendi kuyruk sokumum bile ağrıyor idrara çıkıyorum ama sanki hepsi gelmiyor gibi sürekli idrara çıkma ihtiyacı duyuyorum göğüs ağrım dün başladı normalde adet öncesinden 10 gün önce başladı ilk kez günler kala keskin göğüs ağrım. Bu belirtileri göz önünde bulundurunca acaba mı diyorum test yapmak istemiyorum günüm geçmeden. Ooof of inşallah tez zamanda anne oluruzEşin takviye kullanmasıda kadınında öyle önemki bişey kaliteli yapıyor spermide yumurtayıda yani destekleniyor sağlıklı embriyo oluşması açısından iyi bişey tutunma ihtimalide artıyor bu açıdan tabi en sağlıklı güzel şekilde gelsin![]()
İnşallah canım benim ben herhangi bi belirtiye inanmıyorum açıkcası sanki hamile kalsamda belirti yaşamam gibiAyy inşallah bir kaç gündür sırt ve bel ağrım var bu sabah daha da şiddetlendi kuyruk sokumum bile ağrıyor idrara çıkıyorum ama sanki hepsi gelmiyor gibi sürekli idrara çıkma ihtiyacı duyuyorum göğüs ağrım dün başladı normalde adet öncesinden 10 gün önce başladı ilk kez günler kala keskin göğüs ağrım. Bu belirtileri göz önünde bulundurunca acaba mı diyorum test yapmak istemiyorum günüm geçmeden. Ooof of inşallah tez zamanda anne oluruz![]()