Gebelik testim silik transferimin 7.gunu hamile miyim ilk tüp bebek denememiz 5.gün embriyosu 3 tane embiriyo transfer edildi 1.si kaliteli 2si orta

Aysenurokur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2022
20
4
1
23
IMG_20220518_093358.webp

Merhaba çizgi gorunuyor fakat neden üç embriyo transfer yaptırdınız normal de tek embriyo da bıle cogul gebelık olabılır ıkı yeterlı olurdu bana kalırsa uc ve üstü gebelıklerde bazı kadınlarda rısklı goruldugu ıcın malesef almak zorunda kalıyor doktorlar ınsallah başınıza boyle bır durum gelmez

Merhaba çizgi gorunuyor fakat neden üç embriyo transfer yaptırdınız normal de tek embriyo da bıle cogul gebelık olabılır ıkı yeterlı olurdu bana kalırsa uc ve üstü gebelıklerde bazı kadınlarda rısklı goruldugu ıcın malesef almak zorunda kalıyor doktorlar ınsallah başınıza boyle bır durum gelmez
Doktor dedi 3 embriyon var 1 tanesi iyi kaliteli diğer ikisi orta kaliteli 3 ünü de transfer edelim yok 2 tane dersen diğer embriyon çöpe gider dedi dondurulacak kadar iyi değil dedi bizde düşündük 3 taneye karar verdik yani bilmiyorum 3 üde tutmaz dedim ben tutarsa 1 yada 2 tutar diye düşündük kısmet bakalım normalde 3 tane yasaklanmış benim yaşım 21 olmasına rağmen doktor transfer edelim dedi

Çok korkuyorum 8.gun bugün kötü sonuç almaktan çok korkuyorum

Taze transfer ise iğnenin etkisi olabilir canım gününü beklemelisin inşallah vardır 🤲🏻

Umarım güzel haberler alırım bu ilk ve son şansimizdi

Eşim ameliyat oldu bende hiç bir sıkıntı yok ondan alınan bütün hücreleri kullandilar
Allah yardım etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Test için acele etmeyin lütfen bazen evde yapılan testlerde çıkmıyor
Kan testi kesin sonuç boşuna moralinizi bozmayın

Doktor dedi 3 embriyon var 1 tanesi iyi kaliteli diğer ikisi orta kaliteli 3 ünü de transfer edelim yok 2 tane dersen diğer embriyon çöpe gider dedi dondurulacak kadar iyi değil dedi bizde düşündük 3 taneye karar verdik yani bilmiyorum 3 üde tutmaz dedim ben tutarsa 1 yada 2 tutar diye düşündük kısmet bakalım normalde 3 tane yasaklanmış benim yaşım 21 olmasına rağmen doktor transfer edelim dedi

Evet canım yasak benm ıkı embriyo vardı ve dondurdugumuz embriyo 2ba dusuk kalıtede ama hastane donduralım dursun dedı.. benm gorumcem normal yolla 4 üz hamıle kalmıstı o dönem doktorlar ıkı embriyo dusukle almaları gerektıgını yoksa onunda yasamını olumsuz etkıleyecegını dıle getirmişlerdi rabbım yasatmasın bu durumu sana ınsallah cok zor

Evet canım yasak benm ıkı embriyo vardı ve dondurdugumuz embriyo 2ba dusuk kalıtede ama hastane donduralım dursun dedı.. benm gorumcem normal yolla 4 üz hamıle kalmıstı o dönem doktorlar ıkı embriyo dusukle almaları gerektıgını yoksa onunda yasamını olumsuz etkıleyecegını dıle getirmişlerdi rabbım yasatmasın bu durumu sana ınsallah cok zor
İnşallah canım ya

Kan testi kesin sonuç boşuna moralinizi bozmayı

Kan testi kesin sonuç boşuna moralinizi bozmayın
Cumartesi gidip kan vericez inşallah iyi sonuçlar alırız

Merhaba hanımlar bugun transferimin 9.gunu 6.gunu gece evde test yaptım negatif çıktı ikinci testi yapmaya cesaretim yok onun için tahlil günümü bekliyorum benim durumumda olup sonradan pozitif gören oldumu lütfen yardım edin

Back
X