Gebelik testime bakabilir misiniz Acillll ❗️❗️

halley0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2025
64
40
3
30
Kızlar merhaba, bugün regl günüm ve dayanamadım sabah uyanır uyanmaz gebelik testi yaptım. Yorumlar mısınız ?

Eklentiler

• IMG_0367.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 148
Kızlar merhaba, bugün regl günüm ve dayanamadım sabah uyanır uyanmaz gebelik testi yaptım. Yorumlar mısınız ?
Hayırlı olsun yorumlayacak çok birşey yok bebek burdayım diye bağırıyor ilk güne göre fazlasıyla belirgin hemen kan verip kadın doğuma randevu alın.

İlk güne göre bu kadar koyu olması beni de şaşırttı ve korkuttu açıkçası umarım vardır teşekkür ederim özel bir hastaneye gidip kan vereceğim birazdan 9 da işte olmam gerekiyor çünkü

Awox galiba testin hayırlı olsun çok güzel bı pozitif görünüyor maşallah sağlıcakla kucagina alıp huzurla büyütmeyi nasip etsin

Awox galiba testin hayırlı olsun çok güzel bı pozitif görünüyor maşallah sağlıcakla kucagina alıp huzurla büyütmeyi nasip etsin
Evet awox güvenilir diye almıştım , amin Allah razı olsun inşAllah umarım kanda da güzel sonuçlar çıkar Rabbim dileyen isteyen herkesin kalbini kucağını doldursun

Evet awox güvenilir diye almıştım , amin Allah razı olsun inşAllah umarım kanda da güzel sonuçlar çıkar Rabbim dileyen isteyen herkesin kalbini kucağını doldursun
Bı tek awox ta yapamci pozitif hiç yaşamadım diğer bütün yerlerde yaşadım ben o yüzden güvenilir artık sadece bu markayi alıyorum varsa var yoksa yok yanıltıcı olmuyor

Sakin ol heyecan yapma vakti geldiyse mucizen seninle zaten sonucunu paylaş müsait olunca senin için duacı olacağım

Sonucunu paylaşın bizlerle
bizde mutlu olalim

Allah razı olsun dileyen herkese nasip olsun 626 çıktı sonuç
yaa çok sevindim hayırlı ve de uğurlu olsunnn ailenize bereketiyle mutluluğuyla huzuruyla gelsin çok sağlıklı uzun ömürlü neşeli güler yüzlü güzel bahtlı bir bebecik olur inşAllah

yaa çok sevindim hayırlı ve de uğurlu olsunnn ailenize bereketiyle mutluluğuyla huzuruyla gelsin çok sağlıklı uzun ömürlü neşeli güler yüzlü güzel bahtlı bir bebecik olur inşAllah
Ayy ne güzel bir mesaj çok teşekkür ederim amin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…