- 1 Şubat 2025
- 51
- 10
- 3
- 28
- Konu Sahibi Orduludeli
-
Hemen mi öyle oldu 10 dk sonra ıse geçersiz yok bır seyKızlar selam yine ben bugün Bat testte 2. Çizgi çıktı pempeydi sonra bu hale geldi sizce bozukmu?
10 dakika içinde pespembe 2. Çizgi çıkmıştı zaten damlatır damlatmaz belli ediyordu kendini sonra böyle olduHemen mi öyle oldu 10 dk sonra ıse geçersiz yok bır sey
İnşaallah teşekkür ederim testi yenilicem sabaha kadar sabretmem gerekiyorGebe olabılırsin
Sabah ilk idrarla yap zatenİnşaallah teşekkür ederim testi yenilicem sabaha kadar sabretmem gerekiyor
Bende kan pıhtılaşması var daha öncesi 3 meleğim var o yüzden acele ediyorumSabah ilk idrarla yap zaten
Kan pıhtılaşma varsa ısırgan otu kaynat ıc 3 gunBende kan pıhtılaşması var daha öncesi 3 meleğim var o yüzden acele ediyorum
İnşallah gebelik vardır canım tekrar idrar testi yap bu bozuk gibi geldi bana emin olamadım o yüzden. Kayıpların için üzgünüm umarım bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur. Isırgan otu içmek gibi bir hata da yapma sakın doktora danışmadan bitki çayı tüketilmez hele ki riskli durum varsa daha dikkatli olmak gerekir. Eski kocakarı adetlerini bırakalım artık bunlar çok cahilce ve tehlikeli maalesef.Bende kan pıhtılaşması var daha öncesi 3 meleğim var o yüzden acele ediyorum
Teşekkür ederim yok zaten korkuyorum yumurtalama döneminden sonra maydanoz bile yemiyorum yarın yenilicem testi sağolunİnşallah gebelik vardır canım tekrar idrar testi yap bu bozuk gibi geldi bana emin olamadım o yüzden. Kayıpların için üzgünüm umarım bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur. Isırgan otu içmek gibi bir hata da yapma sakın doktora danışmadan bitki çayı tüketilmez hele ki riskli durum varsa daha dikkatli olmak gerekir. Eski kocakarı adetlerini bırakalım artık bunlar çok cahilce ve tehlikeli maalesef.
aşkm bu bozuk gıbı ama yanda kırmızı bı nokta varKızlar selam yine ben bugün Bat testte 2. Çizgi çıktı pempeydi sonra bu hale geldi sizce bozukmu?
Teşekkür ederim sabah yaptım 2. Çizgi soluk yarın kan vericem bugün gidicektim kimliğimi eşimde unutmuşum şansımaaşkm bu bozuk gıbı ama yanda kırmızı bı nokta var
Sonuç ne oldu canımSabah ilk idrarla yap zaten
Yine silik çıktı yarın kan vericem halen regl olmadım inşaallah olmamda 2 gündür kasık ağrım vardı dün gece kesildi bakalım nasipSonuç ne oldu canım
Kan ver benceYine silik çıktı yarın kan vericem halen regl olmadım inşaallah olmamda 2 gündür kasık ağrım vardı dün gece kesildi bakalım nasip
Yarına randevu aldımKan ver bence
Hadı gozun aydın canım Sag salım kucağıma al ınsallaj o sevinçle bana da dua eder mısınYine silik çıktı yarın kan vericem halen regl olmadım inşaallah olmamda 2 gündür kasık ağrım vardı dün gece kesildi bakalım nasip
3 senedir bekliyorum inşaallah olumlu olur olumsuzda olsa dua ederim teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinHadı gozun aydın canım Sag salım kucağıma al ınsallaj o sevinçle bana da dua eder mısın
Allah büyük canım Rabbim size en guzel meyveyı nasılsın etsin inşallah adetımızden kac gum gectı test yaptım3 senedir bekliyorum inşaallah olumlu olur olumsuzda olsa dua ederim teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Amin 2 gün oluyor geçeliAllah büyük canım Rabbim size en guzel meyveyı nasılsın etsin inşallah adetımızden kac gum gectı test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?