Acilde kann testi yapılıyor muÖyle gözüküyor kan testi yapıp netleştir
Yapılıyor ben de acilde yaptımAcilde kann testi yapılıyor mu
Haftasonu da yaparlar mı acaba heyecanlandımYapılıyor ben de acilde yaptım
Yorumunuz içinde teşekkür ederimHaftasonu da yaparlar mı acaba heyecanlandım
Evet bu şekilde gideyim teşekkür ediyorum Allah razı olsunbazı hastaneler acilde bakılmıyor diyor. sen bulantı kusma şikayetim var de tedavi için soruyorlar gebelik şüpheniz var mı diye var dersen önce kanda gebelik testi yapıyorlar. ben öyle baktırmıştım gittiğim hastane de bakmadıkları için.
sen gebelik belirtilerini sırala arka arkaya onlar zaten direkt ona bakmak istiyorlar. umarım güzel haberler alırsın testte var gibi görünüyor hayırlısı olsun
Evet tabiiHaftasonu da yaparlar mı acaba heyecanlandım
Evet canim hamilesinKızlar beta değerim 209 şimdi kesin hamile miyim lütfen cevaplayın çok tuhafım
Hemşire de öyle demiş eşime ama ultrason da görmeyince hala sevinemiyorumEvet canim hamilesin
Pazartesi için randevu aldık bakalım görebilecek miyizHemşire de öyle demiş eşime ama ultrason da görmeyince hala sevinemiyorum
Daha yeni kuzum 2 pazartesi bir daha kadin dogum kan alir beta yukselisine bakarsinHemşire de öyle demiş eşime ama ultrason da görmeyince hala sevinemiyorum
Pcos vardı o yüzden pek umutlu değildim. Onun dşında bir sağlık sorunum yok. Doktora gebelik için herşey iyi demişti. Bir d vitamini vermişti. Belirtim reglim gecikti, adet olacakmışım gibi ağrı birde burnuma biber ve kebap kokusu geldi. Ama koku psikolojiktir dedim. Ayy iyiki yazdınızDaha yeni kuzum 2 pazartesi bir daha kadin dogum kan alir beta yukselisine bakarsinherhangi saglik sorunun var miydi canim belirtilerin nelerdi
Pazartesiye randevu almış eşim. Onda benden çok daha heycan var ben nötr kaldım birDaha yeni kuzum 2 pazartesi bir daha kadin dogum kan alir beta yukselisine bakarsinherhangi saglik sorunun var miydi canim belirtilerin nelerdi
Çok erkene almışsın canım gitsen de göremeyeceksin. Hemogram (genel kan tahlili) ister doktor ve bir daha ne zaman geleceğini söyler. Hemen folat kullanmaya başla eğer kullanmıyorsan. Ocean folat öneriyorum. Sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallahPazartesi için randevu aldık bakalım görebilecek miyiz
Benimki beni anında götürmüştü 21 değeriyle. Çok iyi anlıyorum seniPazartesiye randevu almış eşim. Onda benden çok daha heycan var ben nötr kaldım bir
Yaa ne zaman almalıyız peki :)) folik asit ve folat farklı şeyler mi? İnşallah Allah razı olsun sağ olunÇok erkene almışsın canım gitsen de göremeyeceksin. Hemogram (genel kan tahlili) ister doktor ve bir daha ne zaman geleceğini söyler. Hemen folat kullanmaya başla eğer kullanmıyorsan. Ocean folat öneriyorum. Sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah
Folik asit folatın işlenmiş hali, folat folik asidin ham saf hali. İkisi de aynı ama folik asit işlenmiş olduğu için ben kullanmadımYaa ne zaman almalıyız peki :)) folik asit ve folat farklı şeyler mi? İnşallah Allah razı olsun sağ olun
Tamamdır Allah razı olsunFolik asit folatın işlenmiş hali, folat folik asidin ham saf hali. İkisi de aynı ama folik asit işlenmiş olduğu için ben kullanmadımben gebelikten önce başladım toplamda 5 kutu bitirdim. Gebeliğin ilk 3 ayı kullanman gerekiyor canım, daha önce başlasaydın daha iyidi ama olsun hemen yarın başla, şifa olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?