Gebelik testime bakar mısınız ❤️

Bu foto sanki daha net, canım kızlar ses verin bana konu başlığını ben açmıştım ama o zaman bebeğimi kaybettim şu an bi heyecan bastı yine ve bugün evlilik yıldönümümüz sizce hastaneye gitmeli miyim

Eklentiler

• 457C794C-5ED6-4B14-B3EB-0C0F320E8847.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 37
Selam canımmmm bildirimi görünce inanılmaz heyecanlandım, hoş geldinnnn bence var ikinci çizgi ama kan için bir kaç gün beklemeni tavsiye ederim çünkü o beta takibi stresli bir süreç biliyorsun. Bat ne zamannnnn ?

Aşkım zaten benim önceki süreci biliyorsun beta mahvetmişti sonrası kayıp oldu artık iki gün bekleyeceğim bat dündü ama gelen giden yok :) eşim dahil kimseye demedim hemen buraya geldim senin nasıl gidiyor gebelik dua et bana da

Yaa hatırladım sizi ve hikayenizi baştan okuduğumda bi hevesle okuyup sonunda seninle beraber ağlamıştım. Bildirim gelince fotoğrafı görünce nasıl heyecanlandım bence de ikinci silik bir çizgi var gibi inşallah rabbim en güzelini en hayırlısını en sağlıklısını nasip etsin

Ay canımmm valla inanılmaz sevindim senin adına , geçmiş süreci de bildiğim için bekle demiştim çünkü insan stres oluyor düşük çıkarsa beta. Ama bence var , bat zaten yeni geçmiş pazartesi kan verirsen belli olur yaz mutlaka buraya. Ben iyiyim aşkım 3 hafta kaldı nerdeyse doğuma artık geri sayım başladı

Duyguuu inanamıyorummm bildirim gelince seni görünce çok mutlu oldummm
Güzel haberler gelsin inşallah, silik çizgi var gibi ama bence de 2 gün daha bekleyip yeniden test yap. Bize de güzel haberlerini ver

Ayy inanamıyorummm zamann nasıl da su gibi akıp geçiyor maşallahhh haziran annesiiii sen nasılsın bebiş nasıl? İsim ne karar verdiniz ?

Ayy inanamıyorummm zamann nasıl da su gibi akıp geçiyor maşallahhh haziran annesiiii sen nasılsın bebiş nasıl? İsim ne karar verdiniz ?
Yaaaa gerçekten zaman o kadar hızlı geçiyor ki nasıl bu günlere geldik hala inanamıyorum canımmm. Daha şu grubun başındaki konuşmalarımız dün gibi bebiş iyi kilosu biraz önden gidiyor , zorlanıyorum o yüzden artık. Mehmet olacak ismi biraz klasikçiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor ne kadar oldu ?

Oyy maşallahh biz de önden gidiyoruz 1 hafta 22’ye gireceğim bende. Detaylıya girdim, çok şükür yolunda geçti her şey maşallah. Bu 21 hafta içerisinde bi anda büyüme atağı oldu resmen ve bu hafta sanki normalime oranla bi ağırlaşma hissettim geceleri acıkmaya başladım bi de hayırlı işleeer

Ayyyy sana da maşallah canım o testler bitene kadar ben çok stresliydim ikilide yaştan dolayı risk çıktı , üzerine fetal DNA yaptırdım çok şükür sonuç güzel geldi. Detaylı zamanı ben yine stres tabi değişik bir ruh hali oluyor yaaa hepimiz güzel güzel geçirelim inşallah ben 28 haftadan sonra inanılmaz ağırlaştım, son iki haftadır zaten zor nefes alıyorum artık senin doğum nerede olacak yurtdışındaydın sanıyorum değil mi ?

Ben hiç 2’li filan yaptırmadım direkt fetal dna yaptırdım o yüzden o 2’li stresine hiç girmedim. Doktorum direkt fetal önermişti 30 üstü olunca yaştan dolayı risk otomatik matematiksel olarak çıkıyo zaten stres yapmaya gerek yok demişti ben gebelik haberini TR’ye ziyarete gittiğimde sürpriz aldım ilk 3 ayı da tr de geçirdim, şu an yurtdışındayım ama 30’dan sonra yeniden TR ye geleceğim doğumu TR’de planlıyoruz
evet gerçekten ben de özellikle 21 de bi atak oldu ve vücud sinyaller vermeye başladı bundan sonra ağırlaşma süreci başlıyo demekki canım

Evet benim doktorum aynı şeyi söyledi en başında ikili bir olasılık testi ve yaştan dolayı otomatik risk gelecek stres olmana gerek yok dedi. Ama o an elimde olmuyor stres olmamak neyse ki geçti gerçekten o günler benim inanılmaz bir ödem sorunum var son iki haftadır , burnum bile şişti sıcaklar bunaltmaya da başladı, az kaldı bakalım Ankara’da mı düşünüyorsun doğumu Tr de ?

Valla buralar da çok sıcak klimasız hiçbir şekilde durulmuyor Ankara değil de Ordu’da düşünüyorum. Ailem Ordu da olduğu için daha rahat ederim onların yanında
Bu arada hayatımda ilk defa ben de burnumda sivilce çıkarttım kocaman bi sivilcem var burnumun üzerinde şu anda jahajja

Aaaa tabi o zaman ailenin yanında olmak en güzeli ben Ankara’da açıyorum klimayı son iki haftadır neredeyse , yoksa asla duramıyorum. Bu yaz sıcaklarını atlatırsan son haftalarında havalar soğumuş olur neyseki sivilce sorunu yaşamadım ama boynumda minik benler çıktı fazlaca. Doğum sonrası çoğu geçiyor kalanları da aldırabilirsin dedi doktorum

Bende de ilk defa sivilce oldu oda burnumda yine bir ilk evet bi ben durumu var vücudumda benlerimin arttığını görüyorum ben de.
Ankarada hangi hastane hangi doktor düşünüyosun canım?

Bende de ilk defa sivilce oldu oda burnumda yine bir ilk evet bi ben durumu var vücudumda benlerimin arttığını görüyorum ben de.
Ankarada hangi hastane hangi doktor düşünüyosun canım?
Ben ilk kontrolümden itibaren Liv’e gidiyorum, Nazlı Topfedaisi doktorum , çok memnunum kendisinden. Artık son düzlük umarım doğumda kolaylıkla geçer

Yaa hoş geldiniz o süreçte siz takip ediyordum çok sevindim çok rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin sizden bir ay sonra ben de bebeğimi kaybettim inşallah nasip olur bize de

Yaa hoş geldiniz o süreçte siz takip ediyordum çok sevindim çok rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin sizden bir ay sonra ben de bebeğimi kaybettim inşallah nasip olur bize de
Evet biz diğer konu başlığı altında yolculuğumuza birlikte devam ettik zaten inşallah canım dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…