Dualarımız seninle canım benim, stres yapma kaygı endişe yapmadan olmuyo çok iyi anlıyorum ama en minimumda tutAh bebeğim korkuyorum o nedenle buraya girip bakmıyordum bile cidden ama baktım test pozitif hemen size gelip söylemek istedim umarım hersey yolunda gider bu defa dualarınızı bekliyorum
Ahhh canımmm Allah kolaylık versin gerçekten bu sıcaklarda çok zooor. Klimasız asla olmaz çok iyi anlıyorum seni.Valla ağırlaştım canım artık sona doğru gidiyoruz çok şükür, ama her gün daha da ağırlaştığımı hissediyorum. Yatarken dönüşler filan da baya zorlamaya başladıbi de inanılmaz sıcak olduğu için klimaya bağlı yaşıyorum resmen ona rağmen bunalıyorum kış ve bahar döneminde son ayları yaşamak gerçekten daha büyük bi konformuş TR ye geleceğim haftasonuna doğumu tr de planlıyorum zaten Allah izin verirse.
Sen nasılsın nasıl gidiyo?
Oyyyy maşallahhhh gözünüz aydınnnn yeniden canım benimAhhh canımmm Allah kolaylık versin gerçekten bu sıcaklarda çok zooor. Klimasız asla olmaz çok iyi anlıyorum seni.ben son zamanda davul gibi şiştim resmen 10 günde.
Ben iyiyim canım 16 Haziran doğum oldu. 1 aylık olduk bile çok hızlı geçiyor gerçekten darısı başınıza, sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Oyyyy maşallahhhh gözünüz aydınnnn yeniden canım benimnasıl geçiyo alışabildin mi sürece? Doğum sonrası zorlandın mı?
Ay bebeğim sen doğum yaptın mı çok sevindim bebek nasıl sen nasılsın cinsiyetler ne bu arada kızlarSağol canımmm çok teşekkür ederim
Sürece alışmak zorunda oluyorsun canım seni içine alıyor bir anda
Kilosundan dolayı 38+4 sezaryen oldu doğumum ilk iki gün zor evet ama dayanılmıcak bir durum yok bence. Ben 3. Gün yavaş yavaş normale döndüm ama ilk gün ameliyattan 2 saat sonra hemen yürüyüşlere başladım, yatmadım pek ağrım olsa da hareket halinde kaldım hem onun etkisi oldu bence.
Yaptım canımmm çok hızlı geçti yaaa daha dün gibi şurada konuştuğumuz günlerAy bebeğim sen doğum yaptın mı çok sevindim bebek nasıl sen nasılsın cinsiyetler ne bu arada kızlar
Orada hesap şöyle işliyor sat hamilelik başlangıcı gibi alınıyor 20 Haziran senin sat 4+3 sün yani 4 hafta 3 günlük oluyorBir de Allah aşkına benim hesabımı bir yapar mısınız 20 Haziran son adet başlangıcı 26 günde bir regl oluyorum 16 Temmuz test yaptım beta 351 adete iki gün kala ben şu anda kaç haftayı kaç artı kaç ben bunu geçen sefer de hiç anlamamıştım
Canım dün sabah yine aynı saatte verdim aslında vermek istemedim beni strese sokuyor biliyorsun geçen defa da çok yorulmuştum bu anlamda ama doktorum kesinlikle vermem gerektiğini söyledi. 16 Temmuz 351 iken 21 Temmuz 2348 çıkmış süperDualarımız seninle canım benim, stres yapma kaygı endişe yapmadan olmuyo çok iyi anlıyorum ama en minimumda tutne zaman beta vereceksin yine 2 günde 1 hep aynı saatte vermeye çalış.
Ayy çok sevindim bu süreçle alakalı sanırım daha sakin olmaya çalışacağım ilk seferde perişanlıktı benim için umarım güzel ilerler ben de sizler gibi bebeğime kavuşurumYaptım canımmm çok hızlı geçti yaaa daha dün gibi şurada konuştuğumuz günler
Son aylar geçmez dedi herkes ama bence çok hızlı geçti. 35 günlük olduk bugün gayet iyiyiz çok şüküroğlumuz oldu. Allah seninde kalbine göre versin , senin doğum zamanlarını da burada konuşalım inşallah canım benim sağlıkla
Orada hesap şöyle işliyor sat hamilelik başlangıcı gibi alınıyor 20 Haziran senin sat 4+3 sün yani 4 hafta 3 günlük oluyor5. Haftanın içindesin yani. bende ilk başta anlamamıştım ama doktor son adet tarihini baz alıyoruz demişti.
Ay canımmm süper artmış hadi bakalım güzel güzel haberlerini bekliyoruz 24 ündeCanım dün sabah yine aynı saatte verdim aslında vermek istemedim beni strese sokuyor biliyorsun geçen defa da çok yorulmuştum bu anlamda ama doktorum kesinlikle vermem gerektiğini söyledi. 16 Temmuz 351 iken 21 Temmuz 2348 çıkmış süper
Yaa vajinal mi baktı sizede bende bugün gittim keseye gördük şükürler olsunEvet canımmmm o beta süreci insanı yoruyor gerçekten bende 2 kez vermiştim. 2. Verdiğimde 3000 in üzerinde çıkmıştı o zaman randevu alıp doktora gittim. Beta 3000 i görünce kese görünür demişlerdi. İlk muayene de vajinal baktı bir sorun da yaşamadık biz, çünkü kese küçük olduğu için bazen ultrasondan görünmeyebiliyor o stresi de yaşamak istemedim açıkçası. Ama tercih senin. Sadece 2 muayenede sanırım vajinal bakıldı sonra gerek olmadı. Doktorun kim nerden randevu aldın son gittiğin doktor mu canım?
Canım kızlar bugün kontrol vardı ama malum Ankara trafiği eve gelene kadar biraz sinir harbi yaşamış olabilirimhenüz çok erken olduğu için Vajinal ultrason baktırmak istemedim fakat bebek çok küçük olmasına rağmen beta 6993 çıktı bugün ve karından ultrasonla her şeyi görebildik. Yolk ve ufak bir embriyo var onun dışında kese gelişimi güzel dedi doktor ve sol tarafa tutunmuş dedi. Kendi doktorum tatilde o nedenle 13 Ağustos’a randevu oluşturdum. Bir hafta sonra bugün gittiğim doktor sonuçlar için kontrole gelebilirsin aynı zamanda kalp atışlarını da net şekilde duyabilirsin dedi
Yaaaa Duyguuuuu çok sevindimBu arada kendi doktorum Ankara gazi Üniversitesi Hastanesi’nde Doç. Erhan demirdağ, gerçekten muazzam bir doktor eşimin abisi aynı üniversitede rektörlükte olduğu için aslında tanıdık aracılığıyla girebildim bu hocaya çünkü çok fazla yoğunluğu var. 13 Ağustos’ta eşimle birlikte gideceğiz Allah nasip eder herhangi bir aksilik olmazsa dualarınızı bekliyorum bebeklerim
Merhabalar evet ilk iki muayenede de vajinal bakmak istedi doktorum normal göremeyince. Bende beklemek istemedim öğrendiğimizde çok küçüktü ve daha önce bir düşük yaşadığım için beklemek beni çok daha strese sokacaktı. Bakalım dedim ve hiç bir sorun yaşamadık. Oğlum şuan karşımda uyuyorYaa vajinal mi baktı sizede bende bugün gittim keseye gördük şükürler olsun
Ama vajinal muayenede bişey olmuştur diye de korktum olmamıştır demi siz de baktırmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?