- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
Su damlatınca belirginleşiyor mu ? Ben kuruma çizgisiyse su damlatınca izin gitmesi gerekiyor diye biliyorumBirine su damlatıp çektm
10 dk içinde cıktı ve pembe ama işte lekem geldi cok ümidim kalmadıVar gbi duruyor hemen cıktı ve pembe ise rengi
Yerlesme kanaması olabılıyor sabah mutlaka kan vermelisiniz10 dk içinde cıktı ve pembe ama işte lekem geldi cok ümidim kalmadı
Bunu ne zaman yapmıştınAllahım inşallah inşallah inşallah son bir test var evde bugun adet günüm bi iki gün bekleyip yapayım diyorum diğerinide Allahım inşallah hamileyimdir inşallah
Bi saat önce yaptım canım testiBunu ne zaman yapmıştın
Sabah ilk idrar ile tekrarla canım ama ilk idrarı braz yapıp orta idrar ile cıkarsa cizgi kan ver benmde betam düşmüyo 39da kaldı sabah muayene olucamBi saat önce yaptım canım testi
İnşallah pozitiftir canım inşallah. Sanada dua etcem bugun hepimiz için dua etcem inşallah bebeğin saglıkla gelir inşallahSabah ilk idrar ile tekrarla canım ama ilk idrarı braz yapıp orta idrar ile cıkarsa cizgi kan ver benmde betam düşmüyo 39da kaldı sabah muayene olucam
Değerim düştü canım kimyasal oldu bu ay hsg oldum hemen hamılr kaldım ama kimyasal oldu maalesed inşallah bdahakı aya saglıklıca olur hayırlısı bu sekkldeymıs demekkiİnşallah pozitiftir canım inşallah. Sanada dua etcem bugun hepimiz için dua etcem inşallah bebeğin saglıkla gelir inşallah
Rabbim hayırlısıyla nasip eder bizede Anne olmayı inşallah. Anne olmayı bebeğim olmasını çok istiyorum yıllardır. Evde en küçük bendim ablalarımın dogumuna yengeme hep ben gittim baktım doguma girdim mucizeye şahit oldum bende öyle çok istiyorum ki anne olmayı Rabbim kucagımızı boş bırakmaz inşallahDeğerim düştü canım kimyasal oldu bu ay hsg oldum hemen hamılr kaldım ama kimyasal oldu maalesed inşallah bdahakı aya saglıklıca olur hayırlısı bu sekkldeymıs demekki
İnşallah canım benim cok sukur 19 aylık bi bebegm varRabbim hayırlısıyla nasip eder bizede Anne olmayı inşallah. Anne olmayı bebeğim olmasını çok istiyorum yıllardır. Evde en küçük bendim ablalarımın dogumuna yengeme hep ben gittim baktım doguma girdim mucizeye şahit oldum bende öyle çok istiyorum ki anne olmayı Rabbim kucagımızı boş bırakmaz inşallah
Rabbim saglıklı bir ömrü nasip etsin bebişine canım bizler için dua et sendeİnşallah canım benim cok sukur 19 aylık bi bebegm var
Amin canım sende sağlıklıca al kucagına insallahRabbim saglıklı bir ömrü nasip etsin bebişine canım bizler için dua et sende
İnşallah canım inşallah pozitiftir tekrar yapınca testi atarım inşallah adet olmamAmin canım sende sağlıklıca al kucagına insallah
Bekliyorum sabahİnşallah canım inşallah pozitiftir tekrar yapınca testi atarım inşallah adet olmam
Bekliyorum sabah
İyi geceler canım yarın ola hayrola bakalımtamm canım iyi geceler hepinize uyuyabilirsem uyuyacam bende başım çatlıyor
kanda hcg 35 civari belki daha fazlasi. benim daha sikigin de 34 idi. saglikla ilerlesinBu kuruma çizgisimi kızlar yaptım beş dkika sonra çıktı bugun adet günüm ama ekimin 19 undada laparaskopi olmuştum sizce şansım varmıdır
Aşırı silik olsa bile pozitif oluyor canım seninki ben burdayım diyorİnşallah canım inşallah pozitiftir tekrar yapınca testi atarım inşallah adet olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?