Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah ilk idrar ile tekrarla canım ama ilk idrarı braz yapıp orta idrar ile cıkarsa cizgi kan ver benmde betam düşmüyo 39da kaldı sabah muayene olucam
İnşallah pozitiftir canım inşallah. Sanada dua etcem bugun hepimiz için dua etcem inşallah bebeğin saglıkla gelir inşallah

İnşallah pozitiftir canım inşallah. Sanada dua etcem bugun hepimiz için dua etcem inşallah bebeğin saglıkla gelir inşallah
Değerim düştü canım kimyasal oldu bu ay hsg oldum hemen hamılr kaldım ama kimyasal oldu maalesed inşallah bdahakı aya saglıklıca olur hayırlısı bu sekkldeymıs demekki

Değerim düştü canım kimyasal oldu bu ay hsg oldum hemen hamılr kaldım ama kimyasal oldu maalesed inşallah bdahakı aya saglıklıca olur hayırlısı bu sekkldeymıs demekki
Rabbim hayırlısıyla nasip eder bizede Anne olmayı inşallah. Anne olmayı bebeğim olmasını çok istiyorum yıllardır. Evde en küçük bendim ablalarımın dogumuna yengeme hep ben gittim baktım doguma girdim mucizeye şahit oldum bende öyle çok istiyorum ki anne olmayı Rabbim kucagımızı boş bırakmaz inşallah

İnşallah canım benim cok sukur 19 aylık bi bebegm var

Bu kuruma çizgisimi kızlar yaptım beş dkika sonra çıktı bugun adet günüm ama ekimin 19 undada laparaskopi olmuştum sizce şansım varmıdır
kanda hcg 35 civari belki daha fazlasi. benim daha sikigin de 34 idi. saglikla ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…