- 12 Ocak 2021
- 295
- 171
- 23
Tahlil yaptrdım canım çok yeni 118 çıktı sonuç doktor iki güne bir tekrar yapılması gerektiğini söyledi acildeki dua edin bana lütfen
Testimin fotografı varsa atar mısın canım erken gebelik testi miYaaa hayirli olsun kururken silikleşen testim icin bilgi ararken okudum çok sevindim rabbim kucaginiza almayi nasip etsin bende 3 dusuk yaptim pihtilaşmam var
Yok degil az once suyu damlatinca silik cizgi kaybolmadi ama sanirim hamile degilim sabah erken gebelik testi yapcam cunku kaset normal test yaptimda cikmamisti bugun sinra baktigimda cift olmus ama azcik normalde regle 2 gun var attim testi çöpeTestimin fotografı varsa atar mısın canım erken gebelik testi mi
Erken gebelik testi yap canım inşallah hamilesindirYok degil az once suyu damlatinca silik cizgi kaybolmadi ama sanirim hamile degilim sabah erken gebelik testi yapcam cunku kaset normal test yaptimda cikmamisti bugun sinra baktigimda cift olmus ama azcik normalde regle 2 gun var attim testi çöpe
Maşallah canım cok sevindim bak korktuğun gibi olmadı gördün müTahlil yaptrdım canım çok yeni 118 çıktı sonuç doktor iki güne bir tekrar yapılması gerektiğini söyledi acildeki dua edin bana lütfen
Günaydin Testim cift cizgi aşiri mutluyum şuanErken gebelik testi yap canım inşallah hamilesindir
Amin canım teşekkür ederim emin ol duamdasın inşallah güzel ilerler kan degeri artışıda inşallahMaşallah canım cok sevindim bak korktuğun gibi olmadı gördün müallah size bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın Banada dua et
Canımmmmm hayırlı olsun çok sevindim inan Allahım inşallah güzel ilerler hersey saglıkla kucagımıza alırızAz önce yükleyememişim
Canım kan ver sende degerine bakılsın saglıkla hayırlı bi şekilde ilerler inşallahAz önce yükleyememişim
Birazdan gidip kan vercem çünkü lekelenmem var acaba regl oluyorumda test mi yaniliyor anlayamadimCanımmmmm hayırlı olsun çok sevindim inan Allahım inşallah güzel ilerler hersey saglıkla kucagımıza alırız
İnşallah hamilesindir inşallah canım sen bi görün doktoraBirazdan gidip kan vercem çünkü lekelenmem var acaba regl oluyorumda test mi yaniliyor anlayamadim
Insallah bakalim hayirlisi neyse onu versin rabbimİnşallah hamilesindir inşallah canım sen bi görün doktora
Gizem canım allah bin kez razı olsunAmin canım teşekkür ederim emin ol duamdasın inşallah güzel ilerler kan degeri artışıda inşallah
İsmin ne canım öyle dua edicem sana
Noldu canım verdin mi kanBirazdan gidip kan vercem çünkü lekelenmem var acaba regl oluyorumda test mi yaniliyor anlayamadim
Verdim bugun ogleden sonra cikicak kanamam hala devam ediyorNoldu canım verdin mi kan
Cokmu geliyor ? İnşallah kötü bişey yoktur bizede haber verVerdim bugun ogleden sonra cikicak kanamam hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?