Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tahlil yaptrdım canım çok yeni 118 çıktı sonuç doktor iki güne bir tekrar yapılması gerektiğini söyledi acildeki dua edin bana lütfen
Yaaa hayirli olsun kururken silikleşen testim icin bilgi ararken okudum çok sevindim rabbim kucaginiza almayi nasip etsin bende 3 dusuk yaptim pihtilaşmam var
Testimin fotografı varsa atar mısın canım erken gebelik testi mi

Testimin fotografı varsa atar mısın canım erken gebelik testi mi
Yok degil az once suyu damlatinca silik cizgi kaybolmadi ama sanirim hamile degilim sabah erken gebelik testi yapcam cunku kaset normal test yaptimda cikmamisti bugun sinra baktigimda cift olmus ama azcik normalde regle 2 gun var attim testi çöpe

Erken gebelik testi yap canım inşallah hamilesindir

Tahlil yaptrdım canım çok yeni 118 çıktı sonuç doktor iki güne bir tekrar yapılması gerektiğini söyledi acildeki dua edin bana lütfen
Maşallah canım cok sevindim bak korktuğun gibi olmadı gördün mü allah size bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın Banada dua et

Bu da testim bende genelde silik cizgi cikiyor muhtemelen daha çok yeni cunku yukurtlamadan sinra 2 3 gün lekelenmem oldu

Maşallah canım cok sevindim bak korktuğun gibi olmadı gördün mü allah size bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın Banada dua et
Amin canım teşekkür ederim emin ol duamdasın inşallah güzel ilerler kan degeri artışıda inşallah
İsmin ne canım öyle dua edicem sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…