- 12 Ocak 2021
- 295
- 171
- 23
İyi geceler canım yarın ola hayrola bakalımBenimde artık uyumam lazım yarın iş var.. allah rahatlık versin.
İnşallah hamileyimdir inşallah ama testi tekrar yaptm şimdi böyle çıktı 3-5 dakikada çıktı böyle görünmüyorkanda hcg 35 civari belki daha fazlasi. benim daha sikigin de 34 idi. saglikla ilerlesin
Hamilesin kan Testi yaptır .İnşallah hamileyimdir inşallah ama testi tekrar yaptm şimdi böyle çıktı 3-5 dakikada çıktı böyle görünmüyor
Canım ama sonucta görünüyor bir çizgi var orda bizde görüyoruz. Ümitlendirmek istemiyorum ama sanki var gibi gebelik. İstersen bir git kan ver hemen.İnşallah hamileyimdir inşallah ama testi tekrar yaptm şimdi böyle çıktı 3-5 dakikada çıktı böyle görünmüyor
Olumsuz sonuç duymak görmek istemiyorum canım beklicem bi kaç gün adet olmazsam gidecem kan vermeyeCanım ama sonucta görünüyor bir çizgi var orda bizde görüyoruz. Ümitlendirmek istemiyorum ama sanki var gibi gebelik. İstersen bir git kan ver hemen.
Ben adet oldum canımOlumsuz sonuç duymak görmek istemiyorum canım beklicem bi kaç gün adet olmazsam gidecem kan vermeye
Olumsuz sonuç duymak görmek istemiyorum canım beklicem bi kaç gün adet olmazsam gidecemCanım ama sonucta görünüyor bir çizgi var orda bizde görüyoruz. Ümitlendirmek istemiyorum ama sanki var gibi gebelik. İstersen bir git kan ver hemen.
beklicwm canım bi kaç gün adet olmazsam yaptrcam inşallah adet olmam belim agrıyo amaHamilesin kan Testi yaptır .
Ama seninki baya belliymiş çizgiBen adet oldum canım
Canım kan ver bence bi doktora git düsük falan yapıyor olabilirsin en azından durdururlar…Ben adet oldum canım
Canım test yaptnmıİnşallah canım inşallah pozitiftir tekrar yapınca testi atarım inşallah adet olmam
Bence bugün kan verin çünkü çizgi koyulaşmis gibi geldi bana leke geldiyse yerleşiyor olabilir ve progestan verip tutunmayı destekler ihmal etmeyinOlumsuz sonuç duymak görmek istemiyorum canım beklicem bi kaç gün adet olmazsam gidecem
beklicwm canım bi kaç gün adet olmazsam yaptrcam inşallah adet olmam belim agrıyo ama
Yok canım bekliyorum halen benim adetim düzensizdir o yüzden biraz daha bekleyeyeyim diyorum normalde 37 günde bir oluyorum bugun 39.Gün tabi düzensiz oldugu için bu sürede değişiyoCanım test yaptnmı
Kan vereyim diyorum ama adetim düzensiz oldugu için bi kaç gün bekleyeyim diyorum 4 yıldır o kdar olumsuz sonuç gördüm ki adetim 10 gün bile geçikti bazen ama sonra adet geldi o yüzden bekleyeyim diyorumBence bugün kan verin çünkü çizgi koyulaşmis gibi geldi bana leke geldiyse yerleşiyor olabilir ve progestan verip tutunmayı destekler ihmal etmeyin
Pozitif cıkmıs canım dun atmıssın gordumYok canım bekliyorum halen benim adetim düzensizdir o yüzden biraz daha bekleyeyeyim diyorum normalde 37 günde bir oluyorum bugun 39.Gün tabi düzensiz oldugu için bu sürede değişiyo
İnşallah öyledir canım inşallah pozitiftir bu hafta bekleyip öyle kan vercem adetim düzensiz oldugu içinPozitif cıkmıs canım dun atmıssın gordum
Bel agrısı 9 ay cekcen canım 4 aydan snra düz otıramıon bileAdet belirtileri var çünki belim agrıyor
Ay inşallah canım inşallah hamile olayım yeterkiBel agrısı 9 ay cekcen canım 4 aydan snra düz otıramıon bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?