Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi yaptım bunu ama halen böyle. Bence hamile değilimdir inşallah adet olmam bi kaç gün sonra tekrar test alıp denicem

kanda hcg 35 civari belki daha fazlasi. benim daha sikigin de 34 idi. saglikla ilerlesin
İnşallah hamileyimdir inşallah ama testi tekrar yaptm şimdi böyle çıktı 3-5 dakikada çıktı böyle görünmüyor

Eklentiler

• image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 118
İnşallah hamileyimdir inşallah ama testi tekrar yaptm şimdi böyle çıktı 3-5 dakikada çıktı böyle görünmüyor
Canım ama sonucta görünüyor bir çizgi var orda bizde görüyoruz. Ümitlendirmek istemiyorum ama sanki var gibi gebelik. İstersen bir git kan ver hemen.

Canım ama sonucta görünüyor bir çizgi var orda bizde görüyoruz. Ümitlendirmek istemiyorum ama sanki var gibi gebelik. İstersen bir git kan ver hemen.
Olumsuz sonuç duymak görmek istemiyorum canım beklicem bi kaç gün adet olmazsam gidecem kan vermeye

Olumsuz sonuç duymak görmek istemiyorum canım beklicem bi kaç gün adet olmazsam gidecem
Hamilesin kan Testi yaptır .
beklicwm canım bi kaç gün adet olmazsam yaptrcam inşallah adet olmam belim agrıyo ama

Olumsuz sonuç duymak görmek istemiyorum canım beklicem bi kaç gün adet olmazsam gidecem

beklicwm canım bi kaç gün adet olmazsam yaptrcam inşallah adet olmam belim agrıyo ama
Bence bugün kan verin çünkü çizgi koyulaşmis gibi geldi bana leke geldiyse yerleşiyor olabilir ve progestan verip tutunmayı destekler ihmal etmeyin

Canım test yaptnmı
Yok canım bekliyorum halen benim adetim düzensizdir o yüzden biraz daha bekleyeyeyim diyorum normalde 37 günde bir oluyorum bugun 39.Gün tabi düzensiz oldugu için bu sürede değişiyo

Bence bugün kan verin çünkü çizgi koyulaşmis gibi geldi bana leke geldiyse yerleşiyor olabilir ve progestan verip tutunmayı destekler ihmal etmeyin
Kan vereyim diyorum ama adetim düzensiz oldugu için bi kaç gün bekleyeyim diyorum 4 yıldır o kdar olumsuz sonuç gördüm ki adetim 10 gün bile geçikti bazen ama sonra adet geldi o yüzden bekleyeyim diyorum

Bu hafta full çalısıyorum akşam 8 e kdar iznim haftaya pazartesi. Olmazsa izni beklerim yada mesaiden sonra acile gidip kan veririm hafta içi

Yok canım bekliyorum halen benim adetim düzensizdir o yüzden biraz daha bekleyeyeyim diyorum normalde 37 günde bir oluyorum bugun 39.Gün tabi düzensiz oldugu için bu sürede değişiyo
Pozitif cıkmıs canım dun atmıssın gordum

Bel agrısı 9 ay cekcen canım 4 aydan snra düz otıramıon bile
Ay inşallah canım inşallah hamile olayım yeterki
İnanır mısın erken gebelik testlerine iki gündür bi sürü para verdim bugunde gidip alacaktm zor tuttum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…