- 15 Ağustos 2021
- 29
- 1
- 6
- 25
Erken gebelık almana gerek yok artık yarın 2 tane normal test al canım 2 gunde 1 yap koyulasma gördugunfe kanını verAy inşallah canım inşallah hamile olayım yeterki
İnanır mısın erken gebelik testlerine iki gündür bi sürü para verdim bugunde gidip alacaktm zor tuttum kendimi
Ben 2bucuk aylık hamılr iken bu deger cıktı son adetn ne zaman belki cogul gebelkktırEki Görüntüle 2953813
Beta hcg 60.000 mIU/mL kaç haftalık oluyor
Bugün yaptım testi fakat değerleirm yüksek mi neymiş 5-6 haftalık olabilir 12-14 haftalık olabilir dediler ama karnım o kadarda şiş değil bana kalırsa 4 haftalık 5 haftalık sizce??
Karın 5 aylıkken hafif şişiyor canım hemen belli etmıyorEki Görüntüle 2953813
Beta hcg 60.000 mIU/mL kaç haftalık oluyor
Bugün yaptım testi fakat değerleirm yüksek mi neymiş 5-6 haftalık olabilir 12-14 haftalık olabilir dediler ama karnım o kadarda şiş değil bana kalırsa 4 haftalık 5 haftalık sizce??
Cnım koyu pembeler ultra gebelik testi sabah yaptım diğerleride erken gebelik testi. Allahım inşallah hamileyimdir hayal gibi rüya gibi yarım mesaim erken biterse kan vercem bitmezse yakında eczane var yine gidip test alcamErken gebelık almana gerek yok artık yarın 2 tane normal test al canım 2 gunde 1 yap koyulasma gördugunfe kanını ver
Sanırım eylülde oldu öyle hatırlıyorum ekimde olmadımBen 2bucuk aylık hamılr iken bu deger cıktı son adetn ne zaman belki cogul gebelkktır
Beta hcg 60.000 mIU/mL internetten hesaplama yaptım 4 haftalık hamile çıktı ama en iyisi sanırım ultrasyonKarın 5 aylıkken hafif şişiyor canım hemen belli etmıyor
Diğer ilk iki test bes para etmez canım hamile olduğum halde çizgi çıkarmadı ama 3.test comfort sanırım benim 6 beta değeri mi bile göstermişti hayırlı olsun kan ver cnku iki gnde bi takip edilmesi gerek dış gebelik riskine karsı canımCnım koyu pembeler ultra gebelik testi sabah yaptım diğerleride erken gebelik testi. Allahım inşallah hamileyimdir hayal gibi rüya gibi yarım mesaim erken biterse kan vercem bitmezse yakında eczane var yine gidip test alcam
2 aylık hamilesin canım 5 ay olamaz o zaman beta sıfırlanıyor benim 3 aylıkken betam 24 d düşmüştüBeta hcg 60.000 mIU/mL internetten hesaplama yaptım 4 haftalık hamile çıktı ama en iyisi sanırım ultrasyon
Ama 5 aylık imkansız olmaz diye düşünüyorum anca 1-2 aylık yani
Bence bosuna bekliyorsun. Bir an önce gidip kan vermelisin. Hergün test yapmana gerek yok zaten hepsi gördüğün gibi pozitif cıkıyor. En mantıklısı artık kan verip gebelik sürecini başlatıp takviyelerle ilerlemen. Bekleyip bosuna zaman kaybetmenin anlamı yokEn altaki ultranın tekini dün gece yaptım sıvı alımı çok vardi en alttaki ultrayıda bu sabah yaptım
Gidecem canım çalısıyorum iznim pazartesş pazartesi gidecem Allahın izniyle dua edin sizde benimde duam sizle emin olunBence bosuna bekliyorsun. Bir an önce gidip kan vermelisin. Hergün test yapmana gerek yok zaten hepsi gördüğün gibi pozitif cıkıyor. En mantıklısı artık kan verip gebelik sürecini başlatıp takviyelerle ilerlemen. Bekleyip bosuna zaman kaybetmenin anlamı yok
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Özel sektörde çalısıyorım izin günümde doktora gitcem hemen sizde dua edinBencede katılıyorum bı dünya paran gitmiş günah yani gebelik belirtileri zaten adet belirtileri ile aynı birebir bende defalarca negatif gördüm kaldı ki testlerin koyulaşmis bile şuan bosuna zaman kaybı yaşayıp riske atıyorsunuz o kadar bekleyip bu kadar ihmal etmeyin artık paranıza da günah hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Pazar test cubugunda öğrendim pazartesi sabaha karşı idrarırım kan geldi büyük bir et parçası düştü dünde teste gittim işte kan değerlerim çok yüksekmiş bi kaç defa tekrar bakmıslar kan sonuclarına ordakiler bile net bişey diyemedi 5-6 da olabilir 12-14 haftalıkta olabilir dediler 6-7 de olabilir dediler ultrasyondan belli olur dediler cuma gidicem inşallah herşey iyi olur2 aylık hamilesin canım 5 ay olamaz o zaman beta sıfırlanıyor benim 3 aylıkken betam 24 d düşmüştü
Hastanedeyim kızlar acile geldim kan vermeye inşallah burdanda pozitifi görürüm dua edinBence bosuna bekliyorsun. Bir an önce gidip kan vermelisin. Hergün test yapmana gerek yok zaten hepsi gördüğün gibi pozitif cıkıyor. En mantıklısı artık kan verip gebelik sürecini başlatıp takviyelerle ilerlemen. Bekleyip bosuna zaman kaybetmenin anlamı yok
Hastanedeyim acilde kan vercem şimdi dua edinBencede katılıyorum bı dünya paran gitmiş günah yani gebelik belirtileri zaten adet belirtileri ile aynı birebir bende defalarca negatif gördüm kaldı ki testlerin koyulaşmis bile şuan bosuna zaman kaybı yaşayıp riske atıyorsunuz o kadar bekleyip bu kadar ihmal etmeyin artık paranıza da günah hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Eşime daha söylemedim o görevde inşallah pozitiftirHastanedeyim acilde kan vercem şimdi dua edin
Tahlil yaptrdım canım çok yeni 118 çıktı sonuç doktor iki güne bir tekrar yapılması gerektiğini söyledi acildeki dua edin bana lütfenDiğer ilk iki test bes para etmez canım hamile olduğum halde çizgi çıkarmadı ama 3.test comfort sanırım benim 6 beta değeri mi bile göstermişti hayırlı olsun kan ver cnku iki gnde bi takip edilmesi gerek dış gebelik riskine karsı canım
Yaaa hayirli olsun kururken silikleşen testim icin bilgi ararken okudum çok sevindim rabbim kucaginiza almayi nasip etsin bende 3 dusuk yaptim pihtilaşmam varTahlil yaptrdım canım çok yeni 118 çıktı sonuç doktor iki güne bir tekrar yapılması gerektiğini söyledi acildeki dua edin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?