- 13 Mart 2023
- 3.352
- 5.945
- 88
- 24
- Konu Sahibi elifnur2727
-
kac gun var adet gununuzeBenim akıntım var ama beyaz acaba gebelik var mı
Adetiniz geçtiyse test yapınBenim akıntım var ama beyaz acaba gebelik var mı
4 gün var. Çatlatma iğnesi vuruldu bugün de 12. Günümkac gun var adet gununuze
4 gün varAdetiniz geçtiyse test yapın
hmm test yaptinizmi hic4 gün var. Çatlatma iğnesi vuruldu bugün de 12. Günüm
Yaptım ama iğnenin etkisiyle pozitif çıkmıştır diyorlar. 14 gün geçmeli diyorlar. 10 gün diyen de var gerçihmm test yaptinizmi hic
Yapacağım ama o kadar merak ediyorum ki.anladim cnm insallah gebesindir bekle madem 14.gun yine yap
anladim cnm insallah gebesindir bekle madem 14.gun yine yapYaptım ama iğnenin etkisiyle pozitif çıkmıştır diyorlar. 14 gün geçmeli diyorlar. 10 gün diyen de var gerçi
demi insan cok sabirsizlaniyoYapacağım ama o kadar merak ediyorum ki.
bu kremsi akıntı ne zamandır var?Evet ama krem beyaz akıntım var şeffaf değil yani
Pozitifi birkaç testte gördüyseniz gebelik vardır önemli olan sağlıklı genelik olması. Adetinizin gecikmesini bekleyin 1 hafta kadar sonra kan testi verip 2 güne bir takibini yapın. Umarım sağlıklı bir gebeliktirKan testi için beklemem gerekiyor hafta içi gidebilirim ancak adetim düzensiz ya bellide adet olurum sancılanıyorum arada
Yumurtlamadan sonra olmaya başladı sanırım tam dikkat etmedim amabu kremsi akıntı ne zamandır var?
Umarım öyledir pazartesi test vermeye gideceğim inşalah adet olmazsamPozitifi birkaç testte gördüyseniz gebelik vardır önemli olan sağlıklı genelik olması. Adetinizin gecikmesini bekleyin 1 hafta kadar sonra kan testi verip 2 güne bir takibini yapın. Umarım sağlıklı bir gebeliktir
Bence gebelik var başka test de yapın evde test varsaEki Görüntüle 3268654 Kızlar biraz önce test yaptım böyle çıktı reglim 2 gün gecikti sizce hamilemiyim banada yorum yapar mısınız?
Hamilesiniz tebriklerEki Görüntüle 3268654 Kızlar biraz önce test yaptım böyle çıktı reglim 2 gün gecikti sizce hamilemiyim banada yorum yapar mısınız?
Ya gerçekten mi hata falan yoktur değil miiHamilesiniz tebrikler
Evde yok şuan gebelik testi yarın alacağım ovulasyon testi var sadece elimde:/Bence gebelik var başka test de yapın evde test varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?