Gebelik testime bakar mısınız?????

Ya kızlar banada yardımcı olur musunuz? Şuan paylaştığım testi sabah yaptım net kırmızı çizgi çıktı akşama doğru bitane daha yapiyim dedim ona göre kan veririm ondada hicbisey çıkmadı ha bide bir haftadır çok cok az kan geliyo ama baya az yani adet olacam herhalde diye düşünmüştüm ama devamında gelende yok

Kaç dakika sonra çıktı . İkinci testte gölge bile çıkmadıysa birinden biri bozuk olabilir sabah ilk idrarla yap en çok 10 dk içinde çıkması lazım kuruma çizgisi 10 dk sonra çıkıyor eğer yine bel dk içinde pembe değil gölge bile çıkıyorsa direk bi hastaneye gidip kan ver .. kaset testi güvenilir bir marka al mesela labaquik en hassas test çok düşük değerleri bile gölge olarak gösteriyor

Fotosunu paylaştığım 10 dk içinde belirdi zaten sabah yapmıştım ikinci yaptığımda ise hicbisey çıkmadı anlamadım oyuzden size sormak istedim

Aa bende bir senelik evliyim çocuk istiyoruz ama henüz olmadı
Sıkma canını bir sene normal bir zaman dilimi olmaması anormal değil bir seneyi geçerde üstünden daha bi zaman geçmesine rağmen olmazsa doktora eşinle gidin test tahlil ile sorun olup olmadığını tespit ettirin.. ama öncesinde eğer bu ay pozitif çıkmazsa proxyfemin diye bir takviye var onu kullan iki sene benimde olmadı tuttu ama düşünik yaptım.. sonra hem bende hem eşimde sorun çıktı tamam dedik tedavisiz olmayacak ama yinede dedik ki önce doğal uğraşalım bunun üzerine aktara gittik benim için ayrı eşimin sorunu için ayrı kürler verdi bir ayın sonrasında o kürlere ek proxyfemin kullandım ve o ay pozitifi gördüm
Allah büyük doktorların ameliyatsız çok düşük ihtimal dediği konu doğal yoldan oldu.. ümitsiz olma negatifi görünce yıkılma Allah herşeyin en doğru zamanını biliyor geciktiriyorsa engel çıkarıyorsa güzelleştirmek içindir

Ya nede güzel konuştunuz teşekkür ederim acele ettiğimiz yok tabi ben biraz sabırsız biriyim olmayınca da bu sefer acaba niye bı sorun mu var diye düşünmeden edemiyo insan inşallah yarın kan verecem güzel haberler vermek nasip olur olmazsa da dediğiniz gibi yaparım

Seni çok iyi anlıyorum dört ay önce her ay aynı şeyleri yaşıyordum bende en güzel zamanda en güzeliyle gelsin inşallah

Eklentiler

• F99DF819-540D-4262-AED6-3A5B43DCFCC1.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 89
Evde yok şuan gebelik testi yarın alacağım ovulasyon testi var sadece elimde:/
Kızlar kafam o kadar karıştı 2. İdrar testimi yaptım ekteki gibi çıktı dayanamayıp kan testi verdim 73.92 çıktı aşılamanın 15. Günü çok düşük geldi gebelik var mı yok mu kafam karıştı yorum yapın nolur doktorum da izindeymiş kafayı yicem

Eklentiler

• 0C8CE119-A543-4775-B6FD-3BB419EA030A.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 79
Bence gebelik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…