Gebelik testime bakar mısınız?????

Bakar mısınız benim testimde böyle gebelik vR mi sizce
Çizgi göremedim canım benim test böyle çıktı ben bile emin olamadım silik diye ama daha da koyulaştı daha sonra sizin adet geçiyor mu kan gün geçiyor kan verin daha doğru sonuç alırsınız bende yarın kan vermeye gideceğim

Eklentiler

• E03C5B03-8BCA-4F9C-889C-2DE03E2EE614.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 73
Dün olmam lazımdı olmadım ama fotoğrafta çok belli değil gibi ben bakınca sanki çizgi var gibi duruyor ama baya silik

Dün olmam lazımdı olmadım ama fotoğrafta çok belli değil gibi ben bakınca sanki çizgi var gibi duruyor ama baya silik
Bak bende adetim 1 gün geçince yaptım daha silik çıktı oda bu şekilde idi benim son adet tarihim 2 Haziran bu arada bu testleri de 3-4 temmuzda yaptım

Eklentiler

• IMG_0834.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 85
Elinizde varmı proxyfemin acaba

Kızlar 30 gün gecikti gözle bakınca daha net. İlk defa bu kdr geckti hiç bir hastalğm yok ve 1 aydr akıntım, 1 haftadr da mide yanmam var. Lütfen yorum yapınnn. Geç döllenme vs.

Eklentiler

• 20230804_213609.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar 30 gün gecikti gözle bakınca daha net. İlk defa bu kdr geckti hiç bir hastalğm yok ve 1 aydr akıntım, 1 haftadr da mide yanmam var. Lütfen yorum yapınnn. Geç döllenme vs.
Ben görüyorum koyulaşma olacak mı diye takip et pembeleşme olmaya başlayınca kan tahlili yaptır ben gebeliğimi daha silik çizgiyle öğrendim koyulaşma takibi yaptım... Mide yanması psikolojik olabilir de akıntı kasıklarda batma üşütmüş gibi ağrı olabilir göğüslerdeyse regli belirtisi gibi şişlik acı olabilir ama daha farklı oluyor o acı daha yoğun

Bugün gecikmenin 33. Günü. 4 temmuzda olmadm. 4 ağustosta da olmadm. Ve karnıma ağrılar giriyor adet olacakmşm gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…