Gebelik testime bakar mısınız

incibusra

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2025
346
37
13
26
Dpo 11 deyim biraz erken evet ama kuruma çizgisi mi normal çizgi mi bilemedim yardımcı olur musunuz

Kaç dk sonra çıktıgınada bağlı 5-10 dk sonra gördüyseniz kuruna çizgisi olması yüksek ihtimal birde sadece test şeridi var çerçeveli testlerden değil daha çabuk kuruyor olabilir. Birde burda su damlatıyorlar kuruma çizgisi olan yere siliniyorsa eğer kuruma çizgisi diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum tabi

Büyük ihtimalle kuruma çizgisidir o zaman emin olamadım birkaç gün sonra tekrarlayım artık testi

Birde artık beynimiz oyun oynuyor sanki sürekli silik çizgi görüyorum Geçen ayda yumurtlama zamanı öğrendim pcos var geç yumurtlamışım sanırım
Bende hep çizgi görüyor gibiyim geçen ay da böyle yaşadım sonra adet gecikmemi beklicem dedim asla dediğimi tutmadım

Aslımda yapmamak lazım geçen ay bana ders oldu kimyasal geçirdim test yapmasaydım hiç haberim olmayacaktı üzülmeyecektim adetle attım çünkü ama biz duramıyoruz
Bende hep çizgi görüyor gibiyim geçen ay da böyle yaşadım sonra adet gecikmemi beklicem dedim asla dediğimi tutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…