İkinci testte çift çizgi aklım almıyor hala inanmak istemiyorum böyle bir şey nasıl olabilir başka bi sebebi olmalıÖnce testi tekrarla başka bir testle canım eğer varsa halada o zaman düşünürsün ne yapacağını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci testte çift çizgi aklım almıyor hala inanmak istemiyorum böyle bir şey nasıl olabilir başka bi sebebi olmalıÖnce testi tekrarla başka bir testle canım eğer varsa halada o zaman düşünürsün ne yapacağını
Bi kan verin büyük ihtimalle var gibi görünüyorİkinci testte çift çizgi aklım almıyor hala inanmak istemiyorum böyle bir şey nasıl olabilir başka bi sebebi olmalı
Kan verirsem hastanede veya sağlık ocağında hamile olduğum orda kayıtlara geçer mi görünür mü başkaları tarafındanBi kan verin büyük ihtimalle var gibi görünüyor
Hasta hakları kapsamında söylenmiyor ailenize vs ama e nabızda ve sistemde hep olur kaydınız. Silmenin bi yolu olduğunu da sanmıyorumKan verirsem hastanede veya sağlık ocağında hamile olduğum orda kayıtlara geçer mi görünür mü başkaları tarafından
Teşekkür ederim bana yazıp yardımcı olmaya çalıştığınız içinçöyle bişey okudum bir doktor makalesindeHasta hakları kapsamında söylenmiyor ailenize vs ama e nabızda ve sistemde hep olur kaydınız. Silmenin bi yolu olduğunu da sanmıyorum
Özel hastanelere ya da tıp merkezi vs varsa gidebilirsiniz. Birinin özellikle araştırması gerekir öğrenmek için. Öyle olsa bile sizden başkasına söylenmez
Canım sen kesin hamilesin senin ki çok daha koyu. Allah yardımcınız olsun. Seviyorsan evlen aldırma şakın. Belki bu anne olmak için tek şansındır
İnşallah canımBence sen gebesin içimden öyle geçiyor çok
Gelmez adet söktürücüdür bebeğin tutunmasına yardımcı olurO ortakini sonradan ben yaptım net iki çizgiydi hemen çıktı.ben ihtimal vermiyorum teste ama mide bulantısı beni korkutuyor adet söktürücü içsem mi acaba adet düzensizliğiyse kanım gelir mi
Nadirde olsa sürtünmeyle gebelik oluyor canım. Zevk suyunda da sperm olabiliyor. O yüzden de hamile kalınıyor. Çok büyük hata etmişsin adam ben bişey yapmadım benle bunu yapan başkasıylada yatmıştır dese kaldın ortada . Kaç yaşındasın annene söyle bence. Bugün git kan ver gün geçtikçe bebek büyüyor. Kan gözükmesin diyorsun ama benek saklanacak bişey değil . Karnın çıkmadan bi kan ver hadi oyalanma . İnşallah hamile değilsindirİkinci testte çift çizgi aklım almıyor hala inanmak istemiyorum böyle bir şey nasıl olabilir başka bi sebebi olmalı
G Gulnaze testi tekrarladınmı canım umarım yoktur bebekNadirde olsa sürtünmeyle gebelik oluyor canım. Zevk suyunda da sperm olabiliyor. O yüzden de hamile kalınıyor. Çok büyük hata etmişsin adam ben bişey yapmadım benle bunu yapan başkasıylada yatmıştır dese kaldın ortada . Kaç yaşındasın annene söyle bence. Bugün git kan ver gün geçtikçe bebek büyüyor. Kan gözükmesin diyorsun ama benek saklanacak bişey değil . Karnın çıkmadan bi kan ver hadi oyalanma . İnşallah hamile değilsindir![]()
Tekrar çift çizgi çıktı ama ben nedense ihtimal vermiyorum hala inanamıyorum böyle bir şeye
Aynı şekilde koyumu silikmiTekrar çift çizgi çıktı ama ben nedense ihtimal vermiyorum hala inanamıyorum böyle bir şeye
Aynı şekilde belirgindiAynı şekilde koyumu silikmi![]()
O halde bir şekilde en kısa zaman içinde emin olmak adına beta hcg ölçtür kan testi yaptır değer beş üstüyse zaten jinekoloğa gözükmen lazım kürtaj için zamanın azalıyor her geçen günAynı şekilde belirgindi
Küçük cahil de değilsin 25 yaşındasın doktor veya sağlık ocağı ailene haber veremez reşitliği çoktan geçmişsinO halde bir şekilde en kısa zaman içinde emin olmak adına beta hcg ölçtür kan testi yaptır değer beş üstüyse zaten jinekoloğa gözükmen lazım kürtaj için zamanın azalıyor her geçen gün
Sağlık ocağı aile hekimi gebelik takibi yapıyormuş diye bişey duymuştum benim dışında kimseyle iletişime geçmezler demi veya eve falan gelmezlerKüçük cahil de değilsin 25 yaşındasın doktor veya sağlık ocağı ailene haber veremez reşitliği çoktan geçmişsin
Evet gebelik defteri oluşturuluyor ama sen zaten hamileyim deme beta hcg ölçtürmek istiyorum de kendin testin protokol numarasını iste sonuca kendin bak sağlık ocağına tekrar gidip olayı dallanıp budaklandırmazsın sonucu at bize hamilemisin görelim ona göre doktora gidersin kimseyle iletişime geçilmiyor evede kimse gelmiyor merak etmeSağlık ocağı aile hekimi gebelik takibi yapıyormuş diye bişey duymuştum benim dışında kimseyle iletişime geçmezler demi veya eve falan gelmezler
Özel bir muayenehane gidicem kadın doğum uzmanı orda hepsini halledeyimEvet gebelik defteri oluşturuluyor ama sen zaten hamileyim deme beta hcg ölçtürmek istiyorum de kendin testin protokol numarasını iste sonuca kendin bak sağlık ocağına tekrar gidip olayı dallanıp budaklandırmazsın sonucu at bize hamilemisin görelim ona göre doktora gidersin kimseyle iletişime geçilmiyor evede kimse gelmiyor merak etme