Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakarmısınız? Laboquick marka yanıltıyor gibi bir yorum aldım🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acildeki doktor gebelik görünüyor değerin takibini yaptır dedi. Çarşamba randrvum var bakalım o gün öğreneceğim nasıl ilerlediğini inşallah.
İnşallah canımmbizimlede paylasırsın

Bugün tekrar kan verdim hafif bi kanama oldu değerim 16.87 dem 46 ya çıkmış..

Bugün adet günüm normalde

Testlerin garezi banaydi galiba hepsi pozitif kanda negatif 😂
Merhaba bir şey sorabilir miyim idrar testlerini pozitif çıktı ama kan negatif demişsiniz çizgi çok belirgin miydi.benimde pozitif ama hamile olmama imkan yok yanlış çıkabiliyor değil mi bu testler ?

Merhaba idrar testlerini yaptığınızda çıkan ikinci çizgi çok belirgin miydi bende şuan aynı durumu yaşıyorum testlerin yanlış gösterme olasılığı var mı lütfen yardımcı olun
Yani eğer iki çızgi varsa genelde yanılmaz benim 4. Gebeliğim hiç yanlış sonuç almadım

Merhaba bir şey sorabilir miyim idrar testlerini pozitif çıktı ama kan negatif demişsiniz çizgi çok belirgin miydi.benimde pozitif ama hamile olmama imkan yok yanlış çıkabiliyor değil mi bu testler ?
Bekar mısınız. Spiralle bile hamile kalma olasılığı var nasıl korunuyordunuz ? Laboquick bende hiç yanılmadı. Ama başka markalarda yalancı pozitif gördüm. Çok ince ip gibi ve silik oluyor

Bekar mısınız. Spiralle bile hamile kalma olasılığı var nasıl korunuyordunuz ? Laboquick bende hiç yanılmadı. Ama başka markalarda yalancı pozitif gördüm. Çok ince ip gibi ve silik oluyor
Bekarım eminim çünkü sürtünme yokuyla bir ilişki oldu birleşme olmadı adetim geçikince şüphelendim şoktayım nasıl pozitif çıkar

Back
X