- 22 Ocak 2020
- 326
- 652
- 28
İnşallah canımmbizimlede paylasırsınAcildeki doktor gebelik görünüyor değerin takibini yaptır dedi. Çarşamba randrvum var bakalım o gün öğreneceğim nasıl ilerlediğini inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımmbizimlede paylasırsınAcildeki doktor gebelik görünüyor değerin takibini yaptır dedi. Çarşamba randrvum var bakalım o gün öğreneceğim nasıl ilerlediğini inşallah.
Paylaşırım tabi kiİnşallah canımmbizimlede paylasırsın
Artisin iyi canim korkma 2 gunde bir verirseniz artisi daha iyi gozlemlersinizBugün adet günüm normalde
Teşekkür ederim canımArtisin iyi canim korkma 2 gunde bir verirseniz artisi daha iyi gozlemlersiniz
Merhaba bir şey sorabilir miyim idrar testlerini pozitif çıktı ama kan negatif demişsiniz çizgi çok belirgin miydi.benimde pozitif ama hamile olmama imkan yok yanlış çıkabiliyor değil mi bu testler ?Testlerin garezi banaydi galiba hepsi pozitif kanda negatif![]()
Merhaba idrar testlerini yaptığınızda çıkan ikinci çizgi çok belirgin miydi bende şuan aynı durumu yaşıyorum testlerin yanlış gösterme olasılığı var mı lütfen yardımcı olunBen çok pozitif gördüm hiç birinde gebe değildim.inşallah istiyorsanız gebesinizdir
Yani eğer iki çızgi varsa genelde yanılmaz benim 4. Gebeliğim hiç yanlış sonuç almadımMerhaba idrar testlerini yaptığınızda çıkan ikinci çizgi çok belirgin miydi bende şuan aynı durumu yaşıyorum testlerin yanlış gösterme olasılığı var mı lütfen yardımcı olun
Yani eğer iki çızgi varsa genelde yanılmaz benim 4. Gebeliğim hiç yanlış
teşekkğt ederim ama böyle bir çok yazı okudum pozitif çıkıp negatif olanYani eğer iki çızgi varsa genelde yanılmaz benim 4. Gebeliğim hiç yanlış sonuç almadım
Belliydi canım inşallah sen hamilesindirMerhaba idrar testlerini yaptığınızda çıkan ikinci çizgi çok belirgin miydi bende şuan aynı durumu yaşıyorum testlerin yanlış gösterme olasılığı var mı lütfen yardımcı olun
Bekar mısınız. Spiralle bile hamile kalma olasılığı var nasıl korunuyordunuz ? Laboquick bende hiç yanılmadı. Ama başka markalarda yalancı pozitif gördüm. Çok ince ip gibi ve silik oluyorMerhaba bir şey sorabilir miyim idrar testlerini pozitif çıktı ama kan negatif demişsiniz çizgi çok belirgin miydi.benimde pozitif ama hamile olmama imkan yok yanlış çıkabiliyor değil mi bu testler ?
Umarım değilimdir tek isteğim o lütfen sizde yanlış olduğunu söyleyin pozitifti ve hamile değildiniz öyle mi peki doktor buna ne dedi sordunuz mu ?Belliydi canım inşallah sen hamilesindir
Bekarım eminim çünkü sürtünme yokuyla bir ilişki oldu birleşme olmadı adetim geçikince şüphelendim şoktayım nasıl pozitif çıkarBekar mısınız. Spiralle bile hamile kalma olasılığı var nasıl korunuyordunuz ? Laboquick bende hiç yanılmadı. Ama başka markalarda yalancı pozitif gördüm. Çok ince ip gibi ve silik oluyor
Doktora gitmedim canım testini at bi bakalım. İlk 5 dakika da mı çıktıUmarım değilimdir tek isteğim o lütfen sizde yanlış olduğunu söyleyin pozitifti ve hamile değildiniz öyle mi peki doktor buna ne dedi sordunuz mu ?
Testi attım evet hemen çıktı net iki çizgiDoktora gitmedim canım testini at bi bakalım. İlk 5 dakika da mı çıktı
Siz kesin bir cevap vermiyorsunuz ama net iki çizgiydi ve hamile değildiniz demi ?Testi attım evet hemen çıktı net iki çizgi
Testini buraya yükledin mi görmedimTesti attım evet hemen çıktı net iki çizgi
Testini buraya yükledin mi görmedimTesti attım evet hemen çıktı net iki çizgi