Testi atsanakizlar merhaba. adetim pek duzenli degil 30 ile 35 gun arasinda degisiyor. en son gecen ayin 2 sinde oldum suan hala olmadim. sabah ilk idrarla test yaptim ikinci cizgi bi an belirdi pembemsi oldu cok sevndim ki 5,6 saniye sonra birden kayboldu. bunu yasayan baska arkadasimiz varmi cevaplarsaniz cok sevinirimm
Testi atsana
ucuz bi test belki hatalidir icini kirip bakdim bile.[/QUOTE]esti atsana
artik korkuyorum canim bu 3, test oldu ilk ikisini erken yaptim negatiftiTesti yenile bence.
Yok galiba canım[/QUOTE]ucuz bi test belki hatalidir icini kirip bakdim bile.
Kan testi yaptir cnm.kizlar merhaba. adetim pek duzenli degil 30 ile 35 gun arasinda degisiyor. en son gecen ayin 2 sinde oldum suan hala olmadim. sabah ilk idrarla test yaptim ikinci cizgi bi an belirdi pembemsi oldu cok sevndim ki 5,6 saniye sonra birden kayboldu. bunu yasayan baska arkadasimiz varmi cevaplarsaniz cok sevinirimm
aynen canim bi an cok sevindim kosarak esime haber vercektimki kaybolduisaretkiz .!.:bende dün pely markabir test yaptım 2. çizgi silik çıktı 2 3 dk içinde kayboldu sanırım bu durumu tek yaşayan ben değilim
iki gun daha bekleyip yaptircam canim tesekkur ederimKan testi yaptir cnm.
tekrar test yaptin mi peki canim?ben eşime haber verdim bile geldik biraz bakıyoduk kaybolmaya başladı tek çizgi kaldı şok oldum ya
tekrar test yaptin mi peki canim?
Olabilir az önce lavaboya gittim hafif kahverengi akıntı vardı acaba adet mi oluyorum ne diyorsunuz?İkinci çizgi belirdi kayboldu dediğiniz büyük ihtimalle boyanın yayılma olayıydı kızlar.
İkinci çizgi varsa kaybolmaz çünkü.
Olabilir az önce lavaboya gittim hafif kahverengi akıntı vardı acaba adet mi oluyorum ne diyorsunuz?
Yok hayır açık kırmızı gibiNormalde adetiniz kahverengi akıntıyla mı başlar?
Yok hayır açık kırmızı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?