Normalde dün adet olmam lazımdı bugün geçeli 2 gün olduYerleşme kanaması da olabilir adet başlangıcı da.
Adet gününüz bugün mü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde dün adet olmam lazımdı bugün geçeli 2 gün olduYerleşme kanaması da olabilir adet başlangıcı da.
Adet gününüz bugün mü?
Bugün gelmezse yarın bir kan testi yaptırırsınız.Normalde dün adet olmam lazımdı bugün geçeli 2 gün oldu
İnşallah gelmez inşallah çok istiyorum çünküBugün gelmezse yarın bir kan testi yaptırırsınız.
İnşallah gelmez inşallah çok istiyorum çünkü![]()
Aminn inşallahHayırlısı olsun inşallah.
canim bende cok kararsizim zaten duzensiz oldugu icin iki gun daha beklemek istiyorumcanım zaten onu dün yapmıştım bugün gecikmemin 2. günü test alıp tekrar yapmak istiyorum yarında olmazsam yarın akşam acilden tahlil yaptırıcam sen napıcaksın ?
olabilir canim anlik biseydi benimki cunku. ama tek cizgi belirdikten bes dk sonra oldu
Öyle görmek istemiş olabilir misin canım?[/QUOTE
Öyle görmek istemiş olabilir misin canım?
yok canim ya sanmıyorum ama testle alakali bi hatada olabilir. bide canim benim regl gunlerim hep duzensiz. mesela bak not aldigim gunleri yaziyorum 13 Nisan,21 mayis,24 haziran, 30 temmuz,2 eylul. bunlar adet tarihlerim sirasiyla
yorumlarmisin canim son tarihe gore gunum gecmismi bu ay.
Canım acilde ne kadar sürede çıkıyor sonuçlar?Duzensiz oldugu icin gun gecmis veya gecmemis demek dogru olmaz. En dogru sonucu kan tahlili verir. Ben 22 eylulde gece acilde yaptirmistim kan testini.
Canım acilde ne kadar sürede çıkıyor sonuçlar?
Bende devlete gitmeyi düşünüyorum geç çıkarsa gündüz gideyim diye düşündüm canım ondan sordum1 saatte cikmisti benim canim. Devlet ama. Ozelde daha cabuk cikiyormus sanirim.
anladim canim saolDuzensiz oldugu icin gun gecmis veya gecmemis demek dogru olmaz. En dogru sonucu kan tahlili verir. Ben 22 eylulde gece acilde yaptirmistim kan testini.
Bende devlete gitmeyi düşünüyorum geç çıkarsa gündüz gideyim diye düşündüm canım ondan sordum
İnanki hastaneye çok zor giden biriyim kandan çok korkuyorum ondan dolayı hiç bir bilgim yok ama çok heyecanlıyım bian önce öğrensem :)Gündüz daha geç çıkıyor :)
İnanki hastaneye çok zor giden biriyim kandan çok korkuyorum ondan dolayı hiç bir bilgim yok ama çok heyecanlıyım bian önce öğrensem :)
O günleri göreyim inşallah alışırım hayırlısıyla canım ya :)Bence alışmalısın.
Hamilelikte fazlasıyla kan vereceksin çünkü :)
O günleri göreyim inşallah alışırım hayırlısıyla canım ya :)