• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde ki ikinci cizgi kizlarr yardimm

canım zaten onu dün yapmıştım bugün gecikmemin 2. günü test alıp tekrar yapmak istiyorum yarında olmazsam yarın akşam acilden tahlil yaptırıcam sen napıcaksın ?
canim bende cok kararsizim zaten duzensiz oldugu icin iki gun daha beklemek istiyorum

[QUOTE="xDerinMavix, post: 48383344, membistediğimiz ]İkinci çizgi belirdi kayboldu dediğiniz büyük ihtimalle boyanın yayılma olayıydı kızlar.
İkinci çizgi varsa kaybolmaz çünkü.
[/QUOTE]
olabilir canim anlik biseydi benimki cunku. ama tek cizgi belirdikten bes dk sonra oldu

yok canim ya sanmıyorum ama testle alakali bi hatada olabilir. bide canim benim regl gunlerim hep duzensiz. mesela bak not aldigim gunleri yaziyorum 13 Nisan,21 mayis,24 haziran, 30 temmuz,2 eylul. bunlar adet tarihlerim sirasiyla
yorumlarmisin canim son tarihe gore gunum gecmismi bu ay.

474384"]Öyle görmek istemiş olabilir misin canım?[/QUOTE]
Öyle görmek istemiş olabilir misin canım?[/QUOTE
Öyle görmek istemiş olabilir misin canım?

yok canim ya sanmıyorum ama testle alakali bi hatada olabilir. bide canim benim regl gunlerim hep duzensiz. mesela bak not aldigim gunleri yaziyorum 13 Nisan,21 mayis,24 haziran, 30 temmuz,2 eylul. bunlar adet tarihlerim sirasiyla

Duzensiz oldugu icin gun gecmis veya gecmemis demek dogru olmaz. En dogru sonucu kan tahlili verir. Ben 22 eylulde gece acilde yaptirmistim kan testini.

Back
X