- 23 Ağustos 2022
- 54
- 20
- 3
- 27
- Konu Sahibi melisiniz1205
-
5 dk da çıktıysa kan verin kesin sonuç alırsınızEki Görüntüle 3121170 herkese merhaba adetim 2 gün geçti ve test yaptım silik bir çizgi var. Sizce gebelik olabilir mi?
Evet direkt çıktı. Yarın kan vermeye gidicem. Normalde adet günüm hiç geçmezdi o yüzden şüphelendim5 dk da çıktıysa kan verin kesin sonuç alırsınız
Kan her sonucu yaz burdan yeni ise teste de hayal tarzı çıkabilir net sonuç için kan her bakalimEvet direkt çıktı. Yarın kan vermeye gidicem. Normalde adet günüm hiç geçmezdi o yüzden şüphelendim
Yarın haber veririm:)Kan her sonucu yaz burdan yeni ise teste de hayal tarzı çıkabilir net sonuç için kan her bakalim
Negatif malesef hiç çizgi dahi yok bir kaç gün bekleyin tekrarlayınBanada bakarmisiniz bişey görüyorum ama ben mi görüyorum bilemedim bugün adet günüm bugün yaptım testi
Teşekkürler en iyisi göz doktoruna gideyimNegatif malesef hiç çizgi dahi yok bir kaç gün bekleyin tekrarlayın
Bence bi kaç gün sonra tekrarlayın testi belirginleşirse eğer kan test verirsinizBanada bakarmisiniz bişey görüyorum ama ben mi görüyorum bilemedim bugün adet günüm bugün yaptım testi
Gördün mü peki hafif çizgiBence bi kaç gün sonra tekrarlayın testi belirginleşirse eğer kan test verirsiniz
Var canım hayırlı olsun. Benimde böyle çok siliktiEki Görüntüle 3121170 herkese merhaba adetim 2 gün geçti ve test yaptım silik bir çizgi var. Sizce gebelik olabilir mi?
Ay inşallah nasip olur :) yarın kan testi yaptırıcam :)Var canım hayırlı olsun. Benimde böyle çok silikti
Çizgi baya net gözüküyor. Var bence . Tabi kesin sonuç kan testi. Hayırlı olsunAdetim 4 gün gecikti. Bugun test yaptim. Biri silik çıktı. Hamile olma durumum nedir?
Tabiki En kisa zamnda Kan Testini de yapıcam. Teşekkür ederim :))Çizgi baya net gözüküyor. Var bence . Tabi kesin sonuç kan testi. Hayırlı olsun
Tebrik ederimAdetim 4 gün gecikti. Bugun test yaptim. Biri silik çıktı. Hamile olma durumum nedir?
Kan testi yaptırdınız mı acabaAy inşallah nasip olur :) yarın kan testi yaptırıcam :)
Merhaba kan verdini mi acaba.Yarın haber veririm:)
Yaa teşekkür ederim. Kan testim negatif cikacak diye çok korkuyorumTebrik ederim
Korkma canım çizgin de gayet koyu çıkmış. Gerçek neyse bilmek her zaman daha iyidir belirsizlik daha kötü benceYaa teşekkür ederim. Kan testim negatif cikacak diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?