Gebelik testinde Silik çizgi

sadece folik asit kullanmam gerektigini söylemisti zaten regl olacagımı hiç düsünmeden 2. kanı vermeye gidicektim Cuma günü ama adet olunca vermemin bir anlamı var mı bilemedim..
Tabiki vermeniz gerekir. Sonucta daha kese gozukmemisti. Allah korusun ya dış gebelikse bu sizi zehirleyebilir. Kimyasal gebelikse ne ala. Ama belkide beta gayet normal artıyordur ve bebegin sağlıklı yerindedir.
Bence bugun doktorunla yada herhangi bir doktorla gorusmen lazım. Betayi bugün isteyebilir sizden.

evet doktor yarın tekrardan kan testi istedi, sanırım kimyasal gebelik olabilirmis. Emin olmamız gerek dedi. Ve yarın gidicem bakalım. umarım hayırlı sonuclar alırım.

Merhaba benimde 2 gün gecikmem var bugün 2 farklı test yaptım ikiside ilk 10 dakika içinde çok silik çizgi olarak belirdi. Miratech erken gebelik testi ve freely kaset testten yaptım. Kaset olanı biraz kurudu ama şimdi aklıma geldi buraya atmak. Bi bakın kızlar sizce gebelik olma ihtimali varmı. Kuruyunca çizgi zor görünüyor. İlk yaptığımda biraz daha belliydi silik çizgisi

Eklentiler

• 7293EE45-587B-443A-B20A-3D842C44EFDA.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 169
Bana da bakar mısınız peki ama görseli biraz büyütün ve iyice bakın:) bir de göğüsün kahverengi kısmında beyaz benekler çıktı sivilce gibi bu tarz belirti yaşayan oldu mu?

Eklentiler

• IMG-20220903-WA0036.webp
    16 KB · Görüntüleme: 222
Ay kızlar regle 4 gün var normal kasette böyle çıktı ihtimal var mı banada bakar mısınız

Eklentiler

• F643404E-3F2A-4BD7-A5BD-B5DA995B6940.webp
    95,8 KB · Görüntüleme: 202
Melis hanım acaba hangi kaset testi yapmıştınız son durumunuz nedir
Kan vermistim betam yüksek cıkmıstı 2 gün sonra test verin demislerdi ki o gece regl baslangıcım oldu. Ertesi gün tekrar test verdim betam düsmüstü maalesef ama Allahtan ümit kesilmez ilk denememizdi inşallah bu ay nasip olur.

İnşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah

Benim de adetim 4 gün gecikti biraz önce sabah idrarıyla yaptım. 9 aydır deniyoruz. pcos vardı. Adet olacakmışım gibi ağrı hissediyorum sırtım belim kopacak gibi ağrıyor. sizce gebelik var mı?

Eklentiler

• 32266D09-5D03-4B1F-A296-1B4745345233.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 135
Benim de adetim 4 gün gecikti biraz önce sabah idrarıyla yaptım. 9 aydır deniyoruz. pcos vardı. Adet olacakmışım gibi ağrı hissediyorum sırtım belim kopacak gibi ağrıyor. sizce gebelik var mı?
Silik bir cizgi görünüyor ama kan testi vermeden emin olmayın sonra benim gibi hayal kırıklıgı yasarsınız. Umarım vardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…