- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi melisiniz1205
-
Tabiki vermeniz gerekir. Sonucta daha kese gozukmemisti. Allah korusun ya dış gebelikse bu sizi zehirleyebilir. Kimyasal gebelikse ne ala. Ama belkide beta gayet normal artıyordur ve bebegin sağlıklı yerindedir.sadece folik asit kullanmam gerektigini söylemisti zaten regl olacagımı hiç düsünmeden 2. kanı vermeye gidicektim Cuma günü ama adet olunca vermemin bir anlamı var mı bilemedim..
evet doktor yarın tekrardan kan testi istedi, sanırım kimyasal gebelik olabilirmis. Emin olmamız gerek dedi. Ve yarın gidicem bakalım. umarım hayırlı sonuclar alırım.Tabiki vermeniz gerekir. Sonucta daha kese gozukmemisti. Allah korusun ya dış gebelikse bu sizi zehirleyebilir. Kimyasal gebelikse ne ala. Ama belkide beta gayet normal artıyordur ve bebegin sağlıklı yerindedir.
Bence bugun doktorunla yada herhangi bir doktorla gorusmen lazım. Betayi bugün isteyebilir sizden.
Aaaaa kimyasal gebelik o zamanadet oldum bu nasıl olur ya? testim silikti beta hcg 11,26tıydı ve 4 gün gecikmeyle adet oldum
Yani hala çok canlı bi kanama degil ama dediğiniz gibi kimyasal olabilirAaaaa kimyasal gebelik o zamanyoğun mu kanamaniz Yoğunsa kimyasal oluyor maalesef
Benimde aynı böyle silik pembe renkte çıktı tebrikler eğer hemen gorduyseniz hamilesinizEki Görüntüle 3121170 herkese merhaba adetim 2 gün geçti ve test yaptım silik bir çizgi var. Sizce gebelik olabilir mi?
Altta başlangıcı görünüyor çizginin inşallaaah vardırBana da bakar mısınız pekiama görseli biraz büyütün ve iyice bakın:) bir de göğüsün kahverengi kısmında beyaz benekler çıktı sivilce gibi bu tarz belirti yaşayan oldu mu?
Ne yaptınız kan verdiniz miSuan lekelenme gibi evet ama daha sonrada kıpkırmızı olmasından korkuyorum. Cokta heveslenmemek gerekmiş
Eki Görüntüle 3121170 herkese merhaba adetim 2 gün geçti ve test yaptım silik bir çizgi var. Sizce gebelik olabilir mi?
Eki Görüntüle 3128296 Eki Görüntüle 3128297 Eki Görüntüle 3128298 kizlar adetime 8 gun var ve 2. Çizgi silik çıktı hamile olabilir miyim?
Maalesef tekrar kan testi verdigimde beta düsmüstü. Bu ay insallah :)Ne yaptınız kan verdiniz mi
Kan vermistim betam yüksek cıkmıstı 2 gün sonra test verin demislerdi ki o gece regl baslangıcım oldu. Ertesi gün tekrar test verdim betam düsmüstü maalesef ama Allahtan ümit kesilmez ilk denememizdi inşallah bu ay nasip olur.Melis hanım acaba hangi kaset testi yapmıştınız son durumunuz nedir
İnşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallahKan vermistim betam yüksek cıkmıstı 2 gün sonra test verin demislerdi ki o gece regl baslangıcım oldu. Ertesi gün tekrar test verdim betam düsmüstü maalesef ama Allahtan ümit kesilmez ilk denememizdi inşallah bu ay nasip olur.
Silik bir cizgi görünüyor ama kan testi vermeden emin olmayın sonra benim gibi hayal kırıklıgı yasarsınız. Umarım vardır :)Benim de adetim 4 gün gecikti biraz önce sabah idrarıyla yaptım. 9 aydır deniyoruz. pcos vardı. Adet olacakmışım gibi ağrı hissediyorum sırtım belim kopacak gibi ağrıyor. sizce gebelik var mı?
var bence hayırlı olsun kan testi ile doğrulamanızı tavsiye ederim en kısa zamandaSelamlar kızlar bu da benim testim adetime 3 Gün var. Gerçekte biraz daha belirgin ilk dakikalarda belirdi sizce var mı Eki Görüntüle 3130322
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?