- 18 Ağustos 2022
- 7
- 2
- 6
- Konu Sahibi melisiniz1205
-
Teşekkür ederim inşallah hepimizin olur sağlıklavar bence hayırlı olsun kan testi ile doğrulamanızı tavsiye ederim en kısa zamanda
Merhaba kan sonucunuz u bizimle paylaşır mısınız acaba benimde adete 4 gün kala silik çıktı kafam çok karışıkTeşekkür ederim inşallah hepimizin olur sağlıklaKan için günümün geçmesini beklemek istiyorum inşallah
Merhaba tabi paylaşırım ama günüm bugündü henüz olmadım hiç gecikmez ama birkaç gün içinde olurum diye düşünüyorum. Çünkü 3 gün kaldığından beridir 3 kere test yaptım her sabah Ama hep çok silikti hiç belirginleşmedi. Hamile olsaydım beta biraz artardı ve biraz belirginleşirdiMerhaba kan sonucunuz u bizimle paylaşır mısınız acaba benimde adete 4 gün kala silik çıktı kafam çok karışık
Vardır inşallahSelam kızlar geçen aydan beni biliyorsunuzdurkimyasal gebelikti tam 2 gün sonra adet olmam gerek ve ilk kez test yaptım bu sefer ilk yapmamda aşırı net gözüküyor, sizce?
2 gün var :)Vardır inşallahPeki regl daha var mı?
Baya belirgin :) hadi inşallah vardır benimde 10 gün var acaba erken gebelikte varsa bsyler belli olur mu?2 gün var :)
evet ilk defa bu kadar belirgin gerçekten, yani halsizlik var bende biraz sanırım bu. Bir de iki gün önce kusmustum :'Baya belirgin :) hadi inşallah vardır benimde 10 gün var acaba erken gebelikte varsa bsyler belli olur mu?
Anladım benimde bugün bi mide bulantısı midemde ekşime oldu ama regl 10 gün var test yapsam belli olur mu olmaz mı bilemedimevet ilk defa bu kadar belirgin gerçekten, yani halsizlik var bende biraz sanırım bu. Bir de iki gün önce kusmustum :'
Çizgi gayet net kan ver canım benceSelam kızlar geçen aydan beni biliyorsunuzdurkimyasal gebelikti tam 2 gün sonra adet olmam gerek ve ilk kez test yaptım bu sefer ilk yapmamda aşırı net gözüküyor, sizce?
biraz daha bekleyin bence en az regl 4 gün kala teste baslayın. Cünkü sonuc vermeyebilir hemenAnladım benimde bugün bi mide bulantısı midemde ekşime oldu ama regl 10 gün var test yapsam belli olur mu olmaz mı bilemedim
evet valla cok belli :) heyecanlandım adet tarihim gecsin gidicem insallahÇizgi gayet net kan ver canım bence
Güzel haberler alın inşallahevet valla cok belli :) heyecanlandım adet tarihim gecsin gidicem insallah
İnternette erken gebelik testinde 10 - 12 gün kala sonuç verir diyor ama bilemeidmbiraz daha bekleyin bence en az regl 4 gün kala teste baslayın. Cünkü sonuc vermeyebilir hemen
bende ilk kez gecen ay denemistik ve kimyasaldı. Ama o zamanki cizgilerim hiç bu kadar net gözükmüyordu daha silikti. Umarım hayırlı haberler alırız:)Güzel haberler alın inşallahbende 2 kere kimyasal gebelik yaşamıştım
bence net olması icin adetinize bi kaç gün kala yapın :)İnternette erken gebelik testinde 10 - 12 gün kala sonuç verir diyor ama bilemeidm
Tamam öyle yapayım bakım :) sizin de şimdi o 2 gün geçmek bilmezbence net olması icin adetinize bi kaç gün kala yapın :)
Kimyasal olunca evet silik oluyor sonra kanama başlıyor. Umarım canım :)bende ilk kez gecen ay denemistik ve kimyasaldı. Ama o zamanki cizgilerim hiç bu kadar net gözükmüyordu daha silikti. Umarım hayırlı haberler alırız:)
valla ya gecen ay ki gibi kimyasal olmasın da... :)Tamam öyle yapayım bakım :) sizin de şimdi o 2 gün geçmek bilmez
evet gecen ay böyleydi tam olarakKimyasal olunca evet silik oluyor sonra kanama başlıyor. Umarım canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?