Gebelik testinde Silik çizgi

Merhaba evet verdim beta hcg 11,26 çıktı cuma tekrar kan vermem gerekmiş yükselme var mı yok mu diye fakat anlamadığım bir şekilde şuan kahverengi leke geliyor acaba neden ?

Merhaba evet verdim beta hcg 11,26 çıktı cuma tekrar kan vermem gerekmiş yükselme var mı yok mu diye fakat anlamadığım bir şekilde şuan kahverengi leke geliyor acaba neden ?
Yerleşmedir canım sıkma canını ciddi bir kanama olmadığı sürece endişe etme. Değerin yükselir inşallah güzel düşün

Yerleşmedir canım sıkma canını ciddi bir kanama olmadığı sürece endişe etme. Değerin yükselir inşallah güzel düşün
Kanamayı ayırt etmekte zor ilk defa dün yaptığım test en belirginiydi ve bugün kan testi verdiğimde değer artışına göre belli olur dediler ve folik asit kullanmam gerektiğini söylediler

Kanamayı ayırt etmekte zor ilk defa dün yaptığım test en belirginiydi ve bugün kan testi verdiğimde değer artışına göre belli olur dediler ve folik asit kullanmam gerektiğini söylediler
Ayırt edersin canım. Kıpkırmızı iç çamaşırına kadar gelecek kanamayla sildiğinde gelen lekelenmeyi ayırt edersin. Sen bol bol yat dinlen ve hiç sıkıntı etme kanamalar da olabiliyor gebelikte illaki kötü bişey olacağı anlamına gelmiyor. Kötü şeyler getirme aklına

Suan lekelenme gibi evet ama daha sonrada kıpkırmızı olmasından korkuyorum. Cokta heveslenmemek gerekmiş

adet oldum bu nasıl olur ya? testim silikti beta hcg 11,26tıydı ve 4 gün gecikmeyle adet oldum
Yinede beta hcg ölçümünüzü yaptırın. Evet belki kimyasal gebeliktir ama Bazi kadinlarin 9 ay boyunca adet gunleri kanaması olduğu olaylar da oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Eger kimyasalsa hemen diger ay tekrar hamile kalma olasiliginiz çok yüksek.
Doktorunuz progesteron vermismiydi?

sadece folik asit kullanmam gerektigini söylemisti zaten regl olacagımı hiç düsünmeden 2. kanı vermeye gidicektim Cuma günü ama adet olunca vermemin bir anlamı var mı bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…