Ay inşallah,çok teşekkür ederim cevabın içinHayırlı uğurlu olsun. Hamilesin
Amin İnş kan testim de pozitif çıkar.soğan kürüyle hamile kaldm eğer hamileysemSen bu cizgilere silikmi diyosun cnmbayagi hamilesin hayrli olsun rabbim bizede nasip etsin insallah
Çok teşekkür ederim:)Ilk haftalarda olur böyle agrilar bol bol dinlen canım..
İnşallah öyleyimdir:)pazartesi kan testini görünce rahatlayacam inşHamilesinizzzz harikaaa tebrik ederimmmm
Verdim evet ama çok sancım olduğu için doktor dış gebelikten şüphelendiNaptın canım kan testini verdin mi?
Hamileyim ama değerimi düşük buldu doktor,çok umutlu değil durumdanayyy hayırlı olsun canımm hamilesiin :)
Canim icini ferah tut uzulme uzuntu en buyuk zarar iyi dusun iyi olsun insallah.Hamileyim ama değerimi düşük buldu doktor,çok umutlu değil durumdan
Ya benm reglim o kadar düzensiz ki bazen 35gün bazen 45günü buluyor ,o yüzden tek bildiğim henüz 40 günü geçmediğim..Yok canim değerin düşük filan degil gayet normal. Buralarda degeri 50 çıkıp sağlıklı ilerleyen gebelikler var. Ama az cok bilirsin reglin kac gun geçmiştir. Regl tarihinse bu aralar değer normal.
Verdim evet ama çok sancım olduğu için doktor dış gebelikten şüphelendi( yarın tekrar gidicem test için.bu arada hcg değerim de 167 çıktı,düşük dedi doktor.idrarda görülebilen bir gebeliğin, kanda bu kadar düşük çıkmaması lazımmış..
Cankm peki senin de çok sancım var mıydı?benim sancım olduğu için pek olumlu konuşmadı dr.Idrarda silik cizgiyi gordugumde degerim hcg 28 cikmisti benim. 3 gun sonra 109 ondan 1 hafta sonra da 3205 cikti. Bence hic de dusuk bir deger degil. Doktorlar hep en kotuyu soyluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?