Gebelik testindeki silik çizgi

Alinde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
19
3
1
37
Arkadaşlar iki farklı markanın testini de yaptım,fotoyu ekledim.sizce hamilelik varmı?bu durumda olan varmı?reglim çok düzensiz olduğu için günüm geçti mi geçmedi mi onu bile bilmiyorum.tek bildiğim tam 1 ay geçti son reglin üzerinden ve şu an aşırı derecede regl sancım var.ama testler de bu şekilde çıkıyor.lütfen cvp yazın.sevgiler

Eklentiler

• image.webp
    4 KB · Görüntüleme: 175
Hayırlı uğurlu olsun. Hamilesin

Sen bu cizgilere silikmi diyosun cnm bayagi hamilesin hayrli olsun rabbim bizede nasip etsin insallah

Peki bu regl sancısı neden?o beni çok şüpheye düşürüyor

Ilk haftalarda olur böyle agrilar bol bol dinlen canım..

Arkadaşlar içim sökülüyor resmen 2 gündür regl sancısından.pazartesi gidicem kan testine ama bu ağrı normal değilse acile gideyim,yaşayan var mı bu şekilde yoğun sancılar ?

Naptın canım kan testini verdin mi?

Naptın canım kan testini verdin mi?
Verdim evet ama çok sancım olduğu için doktor dış gebelikten şüphelendi( yarın tekrar gidicem test için.bu arada hcg değerim de 167 çıktı,düşük dedi doktor.idrarda görülebilen bir gebeliğin, kanda bu kadar düşük çıkmaması lazımmış..

Yok canim değerin düşük filan degil gayet normal. Buralarda degeri 50 çıkıp sağlıklı ilerleyen gebelikler var. Ama az cok bilirsin reglin kac gun geçmiştir. Regl tarihinse bu aralar değer normal.

Yok canim değerin düşük filan degil gayet normal. Buralarda degeri 50 çıkıp sağlıklı ilerleyen gebelikler var. Ama az cok bilirsin reglin kac gun geçmiştir. Regl tarihinse bu aralar değer normal.
Ya benm reglim o kadar düzensiz ki bazen 35gün bazen 45günü buluyor ,o yüzden tek bildiğim henüz 40 günü geçmediğim..

Idrarda silik cizgiyi gordugumde degerim hcg 28 cikmisti benim. 3 gun sonra 109 ondan 1 hafta sonra da 3205 cikti. Bence hic de dusuk bir deger degil. Doktorlar hep en kotuyu soyluyorlar.

Idrarda silik cizgiyi gordugumde degerim hcg 28 cikmisti benim. 3 gun sonra 109 ondan 1 hafta sonra da 3205 cikti. Bence hic de dusuk bir deger degil. Doktorlar hep en kotuyu soyluyorlar.
Cankm peki senin de çok sancım var mıydı?benim sancım olduğu için pek olumlu konuşmadı dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…