- 5 Mayıs 2013
- 33.897
- 41.523
- 798
Cankm peki senin de çok sancım var mıydı?benim sancım olduğu için pek olumlu konuşmadı dr.
İnşallah,çok teşekkür ederim..inşallah güzel haberler verebilirim bugünCok asiri bir sancim yoktu ama sanki adet olacak gibi sancim vardi. Adet oluyorum sandim hep. Hala da oluyor bazen.
Bugun cikan hcg degerinden az da olsa belli olur. Daha sonra da keseye bakilir rahmin icine mi disina mi yerlesmis diye. Insallah olumlu olur.
İnşallah,çok teşekkür ederim..inşallah güzel haberler verebilirim bugün
Bugün 13:30 ..sabah kan verdim yine öğleden sonra hem muayene,hem sonuçlar..Insallah. Ne zaman randevu?
Bugün 13:30 ..sabah kan verdim yine öğleden sonra hem muayene,hem sonuçlar..
Değerim 167den 430a yükselmişPazartesi kese oluşmuş mu diye bakılacak
Pazar günü 167 çıktı bugün 430.keseyi görmesi için pazartesi gidicem tekrar167 dun mu cikmisti onceki gun mu?
Pazar günü 167 çıktı bugün 430.keseyi görmesi için pazartesi gidicem tekrar
Kızlar merhaba ben 3 tane test yaptım 2 testim pozitif çıktı ama 3.test çok aşırı silik çıktı hatta negatif gibi çok kafam karıştı adetim 1 gün gecikti normalde erken olurum geç olmam ne olur bir fikir verin
Ay inşallah,içimi rahatlattn valla :)Artış güzel canım ben dış gebelik olacağını sanmıyorum.
Dış gebelikte ya çok az ya da çok fazla artış oluyor.
Benim yaptığım tüm testler silikti ,hamile olduğumu öğrendim.kan testi ver en garantisi bu.kafan rahat eder kesin sonuçlaKızlar merhaba ben 3 tane test yaptım 2 testim pozitif çıktı ama 3.test çok aşırı silik çıktı hatta negatif gibi çok kafam karıştı adetim 1 gün gecikti normalde erken olurum geç olmam ne olur bir fikir verin
Hayırlı olsun hamilesiniz.Merhaba kızlar sizce sonuç nedir adetime 3gün var ?? Belirti olarakda Kasıklarda batma vücut ısımda artma ve halsizlik var
Tşk ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun hamilesiniz.
Amin inşTşk ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Ben çok ciddi regl sancısı çektm ilk ayımda.olabiliyor yaniHamilelikte adet sancısı oluyor mu ki benim bat bugün, adet ağrım var ama dün test negatifti. İnsan adet sancısı görüp hamile çıkanlar da olunca ümitleniyor. Adet olsam da kurtulsam en azından hamilelik yoksa düşünüp durmam ha oldum ha olucam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?