Gebelik testine ikinci çizgiyi kırmızıyı kalemle çizip, buna inanasım var !

esraa86

benim aşk dolu yuvam...
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
5.598
2
156
İstanbul
Bizim tayin sorunlarımız var, eşimle iki haftada bir görüşebiliyoruz. Psikolojik olarak ta olabilir, bilemiyorum...Çünkü çok gördüm eşinden uzakta olup ta hamile olanları...Bir buçuk yıldır bebek istiyoruz ama malesef hala bişey yok. Vallahi o ikinic çizgiyi çizip ona inanmak, mutlu olmak, sevinmek istiyorum.

Dua edin bana da :(

Bizim tayin sorunlarımız var, eşimle iki haftada bir görüşebiliyoruz. Psikolojik olarak ta olabilir, bilemiyorum...Çünkü çok gördüm eşinden uzakta olup ta hamile olanları...Bir buçuk yıldır bebek istiyoruz ama malesef hala bişey yok. Vallahi o ikinic çizgiyi çizip ona inanmak, mutlu olmak, sevinmek istiyorum.

ahh canım olacaksa her türlü oluyor bi şekilde denk geliyor millet tek ilişkiyle tutturuyor ama olmayınca her gün yapsan nafile.
bende 1,5 senedir bekliyorum her şeye dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyor işte.
allahım yardım etsin bizlere de ve gerçekten o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin.aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Bende aynı durumdayım yaa, eşimle haftada 1 bir araya gelebiliyoruz.Bebek istiyoruz ama olmuyor. Gerçi 3 aydır deniyoruz, olmuyor demek acımasızlık olur ama bençok sabırsızım. Kırmızı çizgiyi çizicem valla pilot kalemlee

Bende aynı durumdayım yaa, eşimle haftada 1 bir araya gelebiliyoruz.Bebek istiyoruz ama olmuyor. Gerçi 3 aydır deniyoruz, olmuyor demek acımasızlık olur ama bençok sabırsızım. Kırmızı çizgiyi çizicem valla pilot kalemlee

kız dur daha 3 ay neki.ama seni de anlayabiliyorum ilk aylardan sabırsızlanıyor insan.ama zaman geçtikçe hiçbir şeye inanası gelmiyor.
neyse umarım sen çok beklemeden gelir bebişin de bizim çektiklerimizi çekmezsin.

valla cok tatlısınız hıc aklıma gelmemiştı oraya pilot kalemle cızmek :D:D ınşallah en yakın zamanda bebişlerımıze hamıle oluruz arkadaşlar.. :))))

kız dur daha 3 ay neki.ama seni de anlayabiliyorum ilk aylardan sabırsızlanıyor insan.ama zaman geçtikçe hiçbir şeye inanası gelmiyor.
neyse umarım sen çok beklemeden gelir bebişin de bizim çektiklerimizi çekmezsin.

naapiym, çok tezcanlıyım, bişey olcaksa hemenolsun istiyorum.:1:

bende senin gibi günlerce eşimin yolunu bekledim,hemde tam 2 sene.5 yıllık evliyiz,3 yıldır kavuştuk ama olmuyor.Diğer arkadaşların da dediği gibi olacaksa ceket yetiyor:)) allh hakkımızda hayırlısını versin,senınde gönlüne göre versin:)

kızlar çok güldüm ya:) bizde üç yıldır deniyoruz bu ay ikinci aşılamam olacak her ay çubukları ışığa tutmaktan gözlerim bozuldu:D

ah ah benım de 10.ayım
rabbim kimseyi bekletmesin

ah kızlar benim de 4. ayım ama yıllar geçmiş gibi geliyor inanın, resmen Test Bağımlısı oldum, hamilelik testi, olmadı ovulasyon testi ne bulursam yapmaya başladım :)) sonra bir de 2. çizgiyi görme mücadelem var ki sormayın, sarı ışıkta, pencerenin önünde, floresanda.

ne kadar zor, inşallah Allah boşuna çıkartmaz beklentilerimizi umudumuzu,
benim eşimde hep şehirdışına çıkıyor, bu ay sadece bir gün deneyebildik düşünsenize , şansım ne az :(( yine de hayırlısı diyorum hepinize sevgiler.

ah kızlar benim de 4. ayım ama yıllar geçmiş gibi geliyor inanın, resmen Test Bağımlısı oldum, hamilelik testi, olmadı ovulasyon testi ne bulursam yapmaya başladım :)) sonra bir de 2. çizgiyi görme mücadelem var ki sormayın, sarı ışıkta, pencerenin önünde, floresanda.

ne kadar zor, inşallah Allah boşuna çıkartmaz beklentilerimizi umudumuzu,
benim eşimde hep şehirdışına çıkıyor, bu ay sadece bir gün deneyebildik düşünsenize , şansım ne az :(( yine de hayırlısı diyorum hepinize sevgiler.

Rabbim hayırlısıyla bebek sahibi olmanızı nasip etsin bende 11 aylık evliyim bu ay denicez bizde bakalım ya mücadele etcez ya da tam isabet olcak :1: Nasıl bir duygudur bu aylardır çocuk bile düşünmüyordum daha beklerim 1-2 sene diyodum ama yok birdenbi heyecan bi çocuk arzusu ki sormayın :31: İnşallah hamilelik haberlerimizi paylaştığımız günler geliiirrrr :54:

ben 3 yıldır evliyim ve 3 yıl boyunca her ay yapıorum ve hep aynı sonuç negatif çıkıyo :43::43:

Rabbim hayırlısıyla bebek sahibi olmanızı nasip etsin bende 11 aylık evliyim bu ay denicez bizde bakalım ya mücadele etcez ya da tam isabet olcak :1: Nasıl bir duygudur bu aylardır çocuk bile düşünmüyordum daha beklerim 1-2 sene diyodum ama yok birdenbi heyecan bi çocuk arzusu ki sormayın :31: İnşallah hamilelik haberlerimizi paylaştığımız günler geliiirrrr :54:

inşallah canım, sen de bekletmeden başla çalışmalara bakalım :)

ben 3 yıldır evliyim ve 3 yıl boyunca her ay yapıorum ve hep aynı sonuç negatif çıkıyo :43::43:

umarım olur canım stres mi yapıyorsun acaba, görücez o pozitifleri bozma moralini.

inşallah canım, sen de bekletmeden başla çalışmalara bakalım :)

umarım olur canım stres mi yapıyorsun acaba, görücez o pozitifleri bozma moralini.

tabi oda var çok kafaya takıorum ama pko hastasıyım ayrıca bi tüpte kapalı :2::2:

valla ben uzun zaman önce testlerle uğraşmayı bıraktım...baktım çok hevesleniyorum, bu sefer adetim düzensizleşiyor psikolojik olarak :18: en iyisi gerçekten belirti görmeden ne test yapmak ne de doktora gitmek...
gerçi bu gidişle bize de doktor yolu görünüyor ama bakalım artık hayırlısı olsun ama hayırlısıyla olsun bebeğimiz inşallah
:26:

Back
X