• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testine KAN damlatanlar 😮

Adet kaç gün geçti
Canım geçmedi daha...daha doğrusu düzensiz, pko var bende ovulasyon testi kullandım 20 şubatta çatlama gördüm 9. Güne uyanıcam inşallah önceki gün negatif çıkacağını bile bile test yaptım tabiki negatif çıktı... Bugün sabah yaptım belirsiz beyaz çizgi çıktı tamamen tesadüfen bu konuyu gördüm 2017 de konuşulmuş

Yani kızmayın da hanımlar
Niye eziyet ediyorsunuz kendinize ya🤭
Birincisi transferden sora en az 5 gün içinde beta belli olur buda normal kaset testte veya erken gebelik testinde bile belli oluyor 6.7 günler dede.. kan testi olarak kullanıldığını ilk defa duydum idrar testi degilmi 🤭
İdrar testi evet dediğim gibi merak ve umut 🙃

A
Tamam canım İnşaAllah:) unutursam hatırlat :) Rabbim pozitif haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize. ❤️🌹
Kanla yapıca testin birinde kontrol çizgisi bile görünmedi 🤣
Tavsiye etmiyorum aslında ama bir denemek istedim ben de. İlk defa duymuştum. Merak ettim. O şeker iğnesi yanlışlıkla baya derin kesti parmağımı hala acıyor 🤣🤣
Delilik benim yaptığım biliyorum ama umut işte 🙃
Amiin al benden de o kadar umut fakirin ekmeği

Doğru
Anlıyorum ama ben size bir şey söylemek istiyorum ☺️Belli ki başlığı çok heyecanlanıp açmışsınız ama sakın evde denemeyin diye not edebilirsiniz bence 🤗 sonuçta hem tehlikeli hem de garantisi olmayan bir şey ☺️ Millet kendini kesmesin şimdi 😁
Doğru vallahi ama kimse kesmesin Allah korusun

Yani umut ararsak bizde çok arıyoruz yıllardır da okadar mantıksız ki ama size mantikliysa tabi birşey diyemem :).
İnan sabredemiyorum. Zaman geçmiyor gibi. Rüyamda gebelik testi uyanınca gebelik testi 🤣 mantık aramıyorsun bazen

Canım geçmedi daha...daha doğrusu düzensiz, pko var bende ovulasyon testi kullandım 20 şubatta çatlama gördüm 9. Güne uyanıcam inşallah önceki gün negatif çıkacağını bile bile test yaptım tabiki negatif çıktı... Bugün sabah yaptım belirsiz beyaz çizgi çıktı tamamen tesadüfen bu konuyu gördüm 2017 de konuşulmuş
Geçmediyse daha test yapma yaa lütfen. Seni çok iyi anlıyorum bende de pko var çokça dua et en önemlisi stres yapmamak gercekten

Yani kızmayın da hanımlar
Niye eziyet ediyorsunuz kendinize ya🤭
Birincisi transferden sora en az 5 gün içinde beta belli olur buda normal kaset testte veya erken gebelik testinde bile belli oluyor 6.7 günler dede.. kan testi olarak kullanıldığını ilk defa duydum idrar testi degilmi 🤭
Neden kızayım estağfurullah randevuyu 8 mart a verdiler kendimi hamile gibi hissediyorum eğer varsa bir an önce öğrenmeçabam troid ilacına başlamak zorunda kalmıştım ya yine gerek olursa buna bağlı bir sürü sebep e neden oldu geçen hamileliğimde geç kalışım bilgim yoktu oğlumu 1,5 yaşında kaybettim.... Bu yüzden mümkün olan en erken seferde öğrenmek istiyorum...bu konuyu tesadüfen öğrendim bugün....

Bende sizinle aynı tarihlerde yumurtlama.oldu 20-21 veya 22 şuan aşırı ağzımda tatsızlık ekşime mide yanması üşüme var arada kasık ağrılarım pko var bende de yarın sabah test yapayım.diyorum.korkuyorum 😔

Neden kızayım estağfurullah randevuyu 8 mart a verdiler kendimi hamile gibi hissediyorum eğer varsa bir an önce öğrenmeçabam troid ilacına başlamak zorunda kalmıştım ya yine gerek olursa buna bağlı bir sürü sebep e neden oldu geçen hamileliğimde geç kalışım bilgim yoktu oğlumu 1,5 yaşında kaybettim.... Bu yüzden mümkün olan en erken seferde öğrenmek istiyorum...bu konuyu tesadüfen öğrendim bugün....
Beta verseniz daha iyi olmazmi bu durumda güvenilir ve net bı sonuç değil yani mantiksizligi bı yana bırakalım.. başınız sağolsun x😔 ama kan da varsa idrarda çıkar zaten daha erken zamanda öğrenmek mümkün değil zaten beta salgilandiginda ancak inşallah hamilesinizdir hakknzda hayırlısı olsun

Ahhh ne berbat bişey daha dün komşum benle yaşıt görsen nasıl anlatıyor yok kazara. Oldu yok düşsün diye onu yaptım bunu yaptım bizde burda offf offf
Geçmediyse daha test yapma yaa lütfen. Seni çok iyi anlıyorum bende de pko var çokça dua et en önemlisi stres yapmamak gercekten

Beta verseniz daha iyi olmazmi bu durumda güvenilir ve net bı sonuç değil yani mantiksizligi bı yana bırakalım.. başınız sağolsun x😔 ama kan da varsa idrarda çıkar zaten daha erken zamanda öğrenmek mümkün değil zaten beta salgilandiginda ancak inşallah hamilesinizdir hakknzda hayırlısı olsun
Allah razı olsun kan vermek için 8 marta gün verdiler malesef el mahkum beklicez

Back
X