Gebelik testini ne zmn yapmalıyım?

Aslayd

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
24
3
16
24
Kizlar merhaba. Ben 2.gebeliğim için bu ay yumurtlamami ovulasyon testi ile takip ettim ve 3 gün süren bir yumurtlama gördüm ( 4,5,6 Haziran ) İlk defa bu kadr uzun sürdü bu yüzden gebelik testini ne zmn yapmam gerektiği konusunda kararsızım böyle bir durum yaşayan var mı? Yumurtlamasi üzüm surupte adeti gecikmeden gebelik öğrenen

Malum iliskiden minimum 15 gün sonra testlerde çıkar eger geç döllenme değilse.

Canım 20sinde yaparsan görürsün. 18inde de görme ihtimalin var

Bende ayni durumdayım adet günüme 4 gün aynı tarihler yumurtlama dönemimde yoktur diye test yapmıyorum ama belkide vardır diye düşünüyorum test yapinca haber verin

Aşırı bir şişkinlik sag kasik agrisi var bel agrisi var sürekli açım yemek yiyorum psikolojik olabilir bir tane 12 yaşında oğlum var bide 4 yil önce 5 ajlik bebeğimi kaybettim cesaret edemedim bidaha hamile kalmaya bu ara istiyorum hayırlısıyla inş sağlıkla sihhayle yumurta döllenme olmustur

Öncelikle basınız sağolsun bende de bel ve sırt ağrısı var arada kasıklarıma batma gibi sancılar oluyor erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum adet gecikmesini bekleyemiyorum inşallah gonlumuze göre olur hayirlisi olsun ikimiz içinde

Malum ilişkiden 13 gün sonra kaliteli bir erken gebelik testiyle öğrenebilirsiniz

ben adetim gecikmeden gebelik öğrendim ama yumurtlama uzun mu sürdü bilmiyorum, sat 18.05 bat 15.06 benim bugün öğrendim gebeliğimi yumurtlama üzerinden 15 gün geçmiş oluyor sanırım testi de pazar günü yaptım silik pozitif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…