Siz hasta oldunuz mu ?Aşırı bir şişkinlik sag kasik agrisi var bel agrisi var sürekli açım yemek yiyorum psikolojik olabilir bir tane 12 yaşında oğlum var bide 4 yil önce 5 ajlik bebeğimi kaybettim cesaret edemedim bidaha hamile kalmaya bu ara istiyorum hayırlısıyla inş sağlıkla sihhayle yumurta döllenme olmustur
Hayir olmadım dahaSiz hasta oldunuz mu ?
Bıktırdınız mi tekrar hayırlısı neyse o olsunÇarşamba günü kan verdim negatif ama günüme 4 gün varken yaptırdım hala daha bel sırt ve sol kasık agrim var günümü bekleyecegim hasta olmazsam tekrar baktiracagim
Bugün tekrar kan verdim öğleden sonra çıkacak sonucu bekliyorum . Bugün 4.gunum regl gecikmesinde bel ağrım ve hasta olacakmış gibi ağrılarım oluyor kasıklarımda cumartesiden beri çekiyorum bu ağrıyıBıktırdınız mi tekrar hayırlısı neyse o olsun
Sizin gecikmeniz kaç gün ?Hayir olmadım daha
Ben bu dedikleriniz hepsini ilk gebeligimde yaşadım ne demek istediğinizi çok iyi biliyorum ama yinede istiyorum ikinci çocuğu dediğiniz gibi gerçekten delilikBen bu ay yaşadıklarım yüzünden bundan sonra gecikmenin bir haftası dolana kadar test mest yapmamaya yemin ettim. Onca kan verme, en pahalı idrar testleri.. Keşke onlara harcadığım parayla çıkıp doyasıya alışveriş yapsaymışım.
Bir de değeri 10-20 ile öğrenip, o değer 1500'leri görene kadar 'acaba kimyasal mı, düşecek mi' endişesi yaşamak var..
En güzeli dişi sıkıp, 'en hayırlı zamanda olacak' düşüncesine güvenip, elle tutulur bir gecikme bekleyip yüksek bir beta değerinde öğrenmek. Gerçi sonra kesesini görmesi, kalp atışını duyması, doğana kadar 'aman bir şey olacak mı, kordonu dolanmasın, bugün pek kıpırdamadı sanki' kaygıları.. Annelik biraz delilikmiş gercekten
17 olmam.lazim.daha gelen giden yok yalnız dun çok açık sarı pembe bir peçeteye leke geldi bidaha gelmedi adet olacak sandım ama kesildiSizin gecikmeniz kaç gün ?
Kan testi verdiniz mi hiç benim ki negatif maalesefHala sağ kasik agrisi yokluyo
Vermedim negatif çıkacak diye bekliyorum hala cesaret edemedim ya çünkü hastalandım sanıyorum gidiyorum tık yok psikolojik mi diyorum bilemedimKan testi verdiniz mi hiç benim ki negatif maalesef
Ayy evet benimde öyle gebelik yoksa obez olacağımAşırı bir şişkinlik sag kasik agrisi var bel agrisi var sürekli açım yemek yiyorum psikolojik olabilir bir tane 12 yaşında oğlum var bide 4 yil önce 5 ajlik bebeğimi kaybettim cesaret edemedim bidaha hamile kalmaya bu ara istiyorum hayırlısıyla inş sağlıkla sihhayle yumurta döllenme olmustur
Aa pardon yapmışsınız hayırlı olsunAyy evet benimde öyle gebelik yoksa obez olacağımsizin durum ne test yaptiniz mi
Teşekkür ederim akşam kan vermeye gidicem acile hcg bakılsın bide Rabbım isteyen herkese sağlıkla sihhatle nasip etsinAa pardon yapmışsınız hayırlı olsun
Merhabalar sizlerde nasıl bir bel ağrısı oluyor bende de var yere eğilince ayaklarıma kadar vuruyor ayaktayken rahatım ama oturayım eğileyim ağrıyor pelvik ağrısı da var birşeyler batıyor sanki adet olacakmışım gibi adetime daha 10 gün varÖncelikle basınız sağolsun bende de bel ve sırt ağrısı var arada kasıklarıma batma gibi sancılar oluyor erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum adet gecikmesini bekleyemiyorum inşallah gonlumuze göre olur hayirlisi olsun ikimiz içinde
Amiinnn inşallah Rabb'im sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsinTeşekkür ederim akşam kan vermeye gidicem acile hcg bakılsın bide Rabbım isteyen herkese sağlıkla sihhatle nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?