Gebelik testini ne zmn yapmalıyım?

Siz hasta oldunuz mu ?

Ben bu ay yaşadıklarım yüzünden bundan sonra gecikmenin bir haftası dolana kadar test mest yapmamaya yemin ettim. Onca kan verme, en pahalı idrar testleri.. Keşke onlara harcadığım parayla çıkıp doyasıya alışveriş yapsaymışım.
Bir de değeri 10-20 ile öğrenip, o değer 1500'leri görene kadar 'acaba kimyasal mı, düşecek mi' endişesi yaşamak var..
En güzeli dişi sıkıp, 'en hayırlı zamanda olacak' düşüncesine güvenip, elle tutulur bir gecikme bekleyip yüksek bir beta değerinde öğrenmek. Gerçi sonra kesesini görmesi, kalp atışını duyması, doğana kadar 'aman bir şey olacak mı, kordonu dolanmasın, bugün pek kıpırdamadı sanki' kaygıları.. Annelik biraz delilikmiş gerçekten.

Bıktırdınız mi tekrar hayırlısı neyse o olsun
Bugün tekrar kan verdim öğleden sonra çıkacak sonucu bekliyorum . Bugün 4.gunum regl gecikmesinde bel ağrım ve hasta olacakmış gibi ağrılarım oluyor kasıklarımda cumartesiden beri çekiyorum bu ağrıyı

Ben bu dedikleriniz hepsini ilk gebeligimde yaşadım ne demek istediğinizi çok iyi biliyorum ama yinede istiyorum ikinci çocuğu dediğiniz gibi gerçekten delilik

Vakti zmanai geldiğinde en kısa zamanda Rabbım.insallah kucaginizi doldursun sağlıkla sihhatle hayırlısıyla inaninki hamile olduğunuz öğrenip sonra bebeğinizin engelli olduğunu duymak çok.zor ve sizden bir karar istenmesi ben ikinci gebeligimde bebeğim iskelet displazisi hatasıydı cuceydi ciğerleri oluşmamisti ve çok zor 5 ay geçirdim en son bebeğimi doğurmak zorunda kaldım ve kardondan ayrılıp ilk.nefeste öldü Rabbım saglikli sıhhatli gebelikler nasip etsin canm

Ayy evet benimde öyle gebelik yoksa obez olacağım sizin durum ne test yaptiniz mi

Merhabalar sizlerde nasıl bir bel ağrısı oluyor bende de var yere eğilince ayaklarıma kadar vuruyor ayaktayken rahatım ama oturayım eğileyim ağrıyor pelvik ağrısı da var birşeyler batıyor sanki adet olacakmışım gibi adetime daha 10 gün var

Cok.siddetli değil ama eğilip.kalkarken ağrı yapıyor ama ben şiddetli sag kasik agrsi cektim ve göğüs hassasiyeti meme uçlarında kucuk sivilceler oluştu ve koyulasma oldu en belirgin özelliği buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…