- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Yani hamilelik varsa ilk idrar olmasına gerek yokmuş onuda ogrendikk sayenizde tebriklerrrrKızlar merhaba bu kaset testler dün gece ve bu sabah yaptıklarım sonra dedim ki şimdi artimed vardı erken gebelik testi eczanede onu yapayım ama o silik çıktı anlamadım neden böyle oldu dandik mi?
Ya daha koyu cıkması gerekmez mi sonucta erken gebelikHayırlı olsun pozitif sonuç
İçtiğiniz sıvı miktarı bile etki eder ikinci çizgi rengine
zaten ilk idrarla yapılcak diye kural yok ki ama sabaha kadar idrar beklediği için daja net sonuc verirYani hamilelik varsa ilk idrar olmasına gerek yokmuş onuda ogrendikk sayenizde tebriklerrrr
valla hiç saat dikkat etmedim açıkçası yani varsa cıkar dedimYani hamilelik varsa ilk idrar olmasına gerek yokmuş onuda ogrendikk sayenizde tebriklerrrr
kan versene yarınnYa daha koyu cıkması gerekmez mi sonucta erken gebelik
Pazartesi dedi eşim verelim o yuzden bekliycem sağlık ocagında vericemkan versene yarınn
Adetin geciktimi? Belirtin varmiydi ben adete 2 gün kala kaset yaptim negatif çıktı şimdi 6 gün geciktim dokununca gogus agrim var ve gecmeyen gazim varvalla hiç saat dikkat etmedim açıkçası yani varsa cıkar dedim
Ben pkoluyum o yuzden en son 2 ay once adet oldum ve düzensizim diye aklımda tıtmadım belirtilerim vardı gecmeyen kasık ağrısı bel ağrısı bide göğüs uçlarımda acı bende yapayım dedim çıktı bu arada eşimle korunmayalı 3 hafta oldu yani 3 haftadır deniyoruz yani 2 haftalık falan bence hamileysemAdetin geciktimi? Belirtin varmiydi ben adete 2 gün kala kaset yaptim negatif çıktı şimdi 6 gün geciktim dokununca gogus agrim var ve gecmeyen gazim var
takip edersşn sakin bende sabah artmedin kaset testini yaptım orda daha belliydi çizgi şimdi erken gebelik testi yaptım çokkkk silik yeni olduğu için mi anlamadkmKızlar başına gelen yok mu?
artımedi kimse begenmıyo şöyle bi gezındım de ve bence hassasiyeti çok çok az yani kasetler bile daha nettakip edersşn sakin bende sabah artmedin kaset testini yaptım orda daha belliydi çizgi şimdi erken gebelik testi yaptım çokkkk silik yeni olduğu için mi anlamadkm
artımedin kuruma çizgisi ikinci çizgi gibi dueuyor bence ondan karıştırıyolar mesela ilk 10dk içinde ince beyaz çizgi vardı sonra bi baktım çok koyulaşmış pembeleşmişartımedi kimse begenmıyo şöyle bi gezındım de ve bence hassasiyeti çok çok az yani kasetler bile daha net
Valla yapar yapmaz çıktı zaten ama daha net beklerdim çizgiyi hatta suan daha da koyulaştı rengia
artımedin kuruma çizgisi ikinci çizgi gibi dueuyor bence ondan karıştırıyolar mesela ilk 10dk içinde ince beyaz çizgi vardı sonra bi baktım çok koyulaşmış pembeleşmiş
Bak şuan bu şekildeşuan anca 10larda gezinşyodur erken gebelik testinde bile varla yok arası
bence başka testle yap ben artımedehç güvenmiyorumBak şuan bu şekilde
Yani negatif mi aslında diyosunbence başka testle yap ben artımedehç güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?